Αποστολέας Θέμα: Νέα από το Versus Travel  (Αναγνώστηκε 5225 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Νέα από το Versus Travel
« Απάντηση #90 στις: Μάιος 24, 2010, 04:38:49 πμ »
εδω κερκυρα πηρα το ενθετο του βερσους και βρηκα εδω και 2 φιλες  μου και τις επεισα να πανε  μαλαισια..αντε παλι για τον κατσιμιχα δουλευω ...και  ας με πικραινει... τα ακους κικη....
παρακαλω και αυτο να γραφτει στα πρακτικα.. οχι μονο τα αλλα...

Kicky εισηγησου μια καλη εκπτωση σε παρακαλω... για το επομενο ταξιδι της famek. :bigr:

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #91 στις: Μάιος 24, 2010, 07:47:00 πμ »
 :bigr: :bigr:
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #92 στις: Μάιος 24, 2010, 11:14:19 πμ »
Σιγουρα το να πας σε τετοιες χωρες,μεμονωμενα ειναι πολυ δυσκολο.Οποτε αν εχεις τα λεφτα,τα δινεις.Φανταζομαι οτι δεν ειναι οπως στην Ευρωπη,που ειναι πιο ευκολο να πας μονος.Επιτελους,το ειπα κι εγω!Αλλα μην πει κανεις οτι τα πρακτορεια δεν κερδιζουν πολλα απο τα πακετα,περισσοτερα απο το κανονικο.
Ενταξει,εγω δεν ενδιαφερομαι για Ν. Αμερικη,οποτε οκ :laugh:
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
  • "πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι..."
« Απάντηση #93 στις: Μάιος 24, 2010, 11:39:36 πμ »
Δημήτρη : Δεν έχουμε τρελαθεί καθόλου....δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.... :laugh: :laugh: :laugh:

Famek : Μπες στο νέο site του Versus και δες την ενότητα "club"

Wotan1975 : Είναι προφανές πως τα ταξιδιωτικά γραφεία έχουν κέρδος από τις υπηρεσίες που παρέχουν...όπως και τα online συστήματα κρατήσεων, τα ξενοδοχεία, οι αεροπορικές...δεν υπάρχει κανείς που να δουλεύει τσάμπα!
Από εκεί και πέρα ισχύουν 2 τινά...το ποσοστό κέρδους με το οποίο επιλέγει ένα γραφείο (πράγμα που έχει να κάνει και με το πόσο ανταγωνιστικό θέλει να είναι) και την προσωπική επιλογή του καθενός. Υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν να οργανώνουν μόνοι τους τα ταξίδια τους ανά τον κόσμο. Περνούν ώρες ξάχνοντας - κάνουν κρατήσεις κλπ. Και υπάρχουν και άνθρωποι που είτε δεν έχουν το χρόνο, είτε τη διάθεση, είτε την εμπειρία κλπ να το κάνουν μόνοι τους και απαυθύνονται σε ένα γραφείο για να τους τα οργανώσει όλα.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #94 στις: Μάιος 24, 2010, 11:42:16 πμ »
(και σύρε και το Δημήτρη, από τα μαλλιά έστω!)

Ξερεις πολυ καλα τι εννοω!!! :laugh:

• Hero Member
« Απάντηση #95 στις: Μάιος 24, 2010, 16:55:46 μμ »
Δημήτρη : Δεν έχουμε τρελαθεί καθόλου....δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.... :laugh: :laugh: :laugh:

Famek : Μπες στο νέο site του Versus και δες την ενότητα "club"

Wotan1975 : Είναι προφανές πως τα ταξιδιωτικά γραφεία έχουν κέρδος από τις υπηρεσίες που παρέχουν...όπως και τα online συστήματα κρατήσεων, τα ξενοδοχεία, οι αεροπορικές...δεν υπάρχει κανείς που να δουλεύει τσάμπα!
Από εκεί και πέρα ισχύουν 2 τινά...το ποσοστό κέρδους με το οποίο επιλέγει ένα γραφείο (πράγμα που έχει να κάνει και με το πόσο ανταγωνιστικό θέλει να είναι) και την προσωπική επιλογή του καθενός. Υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν να οργανώνουν μόνοι τους τα ταξίδια τους ανά τον κόσμο. Περνούν ώρες ξάχνοντας - κάνουν κρατήσεις κλπ. Και υπάρχουν και άνθρωποι που είτε δεν έχουν το χρόνο, είτε τη διάθεση, είτε την εμπειρία κλπ να το κάνουν μόνοι τους και απαυθύνονται σε ένα γραφείο για να τους τα οργανώσει όλα.

Αυτο ακριβως εννοω.Οτι τα γραφεια συνηθως βαζουν πολυ μεγαλο ποσοστο κερδος.Αλλα αναγκαστικα αναλογα με τον προορισμο,καταληγεις εκει.Αυτο εκανα και εγω ως τωρα.Αλλα βλεπω τις διαφορες.Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν θα ξαναταξιδεψω με γραφειο,ας πουμε σε μουσουλμανικη χωρα.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #96 στις: Μάιος 25, 2010, 04:57:14 πμ »

Υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν να οργανώνουν μόνοι τους τα ταξίδια τους ανά τον κόσμο. Περνούν ώρες ξάχνοντας - κάνουν κρατήσεις κλπ. Και υπάρχουν και άνθρωποι που είτε δεν έχουν το χρόνο, είτε τη διάθεση, είτε την εμπειρία κλπ να το κάνουν μόνοι τους και απαυθύνονται σε ένα γραφείο για να τους τα οργανώσει όλα.

Ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα... ετσι λειτουργω κι εγω αλλα στο κομματι της Ευρωπης... στα ''δυσκολα μερη'' αφηνομαι στα εμπειρα χερια ενος γραφειου που τις περισσοτερες φορες ενα ταξιδι μαζι τους κοστιζει λιγοτερο απο αυτα που θα ξοδευα μονος μου. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος PASTA

• Hero Member
« Απάντηση #97 στις: Μάιος 25, 2010, 11:35:03 πμ »

περισσοτερες φορες ενα ταξιδι μαζι τους κοστιζει λιγοτερο απο αυτα που θα ξοδευα μονος μου. :smile_:
[/quote]

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ..ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ "ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ" ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ
( ΟΡΓΝΩΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ  Η ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ )
ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ  ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 25, 2010, 11:42:32 πμ by PASTA »

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
  • "πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι..."
« Απάντηση #98 στις: Μάιος 25, 2010, 15:46:50 μμ »
Είναι προφανές πως είναι διαφορετική η τιμή που θα δώσει ένα ξενοδοχείο ή μια αεροπορική σε έναν ιδιώτη από αυτή που θα δώσει σε ένα συνεργάτη.
Θεωρώ λοιπόν πως ένα γραφείο που δουλεύει με αξιοπρέπες ποσοστά κέρδους (γιατί είπαμε, κανείς δεν δουλεύει τσάμπα) μπορεί να προσφέρει πολύ καλές και οικονομικές προτάσεις.

Παρεπιπτόντως, είδατε το καινούριο μας site?

• Hero Member
« Απάντηση #99 στις: Μάιος 25, 2010, 17:10:00 μμ »

περισσοτερες φορες ενα ταξιδι μαζι τους κοστιζει λιγοτερο απο αυτα που θα ξοδευα μονος μου. :smile_:

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ..ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ "ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ" ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ
( ΟΡΓΝΩΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ  Η ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ )
ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ  ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
[/quote]

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι για Γερμανια για 12 μερες εκλεισα σχεδον τα ιδια με αυτα που εχω κλεισει για αλλες εξαημερες και 7ημερες.Ακομα και τα αεροπορικα που δεν ηταν καποια προσφορα ειχαν διαφορα αρκετη απο την τιμη που μου εδωσαν απο γραφειο.
Μου ειχαν πει ,΄΄αν καταφερεις και βρεις φτηνοτερο...΄΄