Αποστολέας Θέμα: Επόμενος προορισμός...Μαρόκο!!! Είσαι μέσα?  (Αναγνώστηκε 35391 φορές)

Αποσυνδεδεμένος xenia

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Επόμενος προορισμός...Μαρόκο!!! Είσαι μέσα?
« Απάντηση #30 στις: Ιούνιος 06, 2009, 09:47:41 πμ »

Το ανοιγμα του εν λόγω τοπικ εγινε με σκοπο να μεγαλωσει η παρεα και υπευθυνο γι'αυτο το επιτευγμα να ειναι το ΤravelChat.
Οσο περισσοτεροι μαζευτουμε, τοσο καλυτερες θα ειναι οι παροχες και οι τιμες που θα μας δωσει το γραφειο που θα αναλαβει να μας το πραγματοποιησει.

Εγω παντως...ειμαι μεσα!! :mocking:

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #31 στις: Ιούνιος 16, 2009, 17:22:59 μμ »

λειπει ο μαρτης απ την σαρακοστη.... :laugh: :laugh: :rofl: :rofl: :dizzy: :dizzy:
don't drink & drive!!!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #32 στις: Ιούνιος 21, 2009, 13:24:58 μμ »

Στο Μαρόκο θα ήθελα να πάω κι εγώ. Αν καταλήξετε περίπου στις ημερομηνίες παρακαλώ ενημερώστε μας, διότι τουλάχιστον η δική μου άδεια θα είναι μόνο τον Αύγουστο.
Πάντως πρόκειται για πολύ ωραία πρωτοβουλία και μακάρι να υπάρξουν και άλλες τέτοιες στο μέλλον διότι από τη μία η δουλειά από την άλλη τα οικονομικά του καθενός κάνουν την εύρεση παρέας υπόθεση αρκετά δύσκολη.

angsak...οι ημερομηνιες που παιζουν αυτη τη στιγμη ειναι 26/7 και 2/8 χωρις βγαζω εξω την πιθανοτητα ταξιδιου στις 9/8...οι δυο πρωτες ομως εχουν περισσοτερες πιθανοτητες.
Το 8ημερο προγραμμα και ολες οι πληροφοριες του ταξιδιου βρισκονται εδω http://www.detto.gr/paketo_details.php?packageID=139 και η τιμη του 905  € μαζί με τους φόρους...ημιδιατροφη...ξενοδοχεια 5*...και απευθειας πτηση με την Hellenic Imperial Airways :yahoo:

Περιμενω και την προσφορα της Κικης απο το versus ή οποια αυτη τη στιγμη ειναι ακριβοτερη γιατι δεν εχουν ξεκινησει συνεργασια με τη συγκεκριμενη αεροπορικη εταιρεια και πηγαινουν με ανταποκριση(Alitalia ή Iberia).

Αποσυνδεδεμένος yannis_

• Newbie
  • *
« Απάντηση #33 στις: Ιούνιος 23, 2009, 11:02:39 πμ »
Καλημέρα σε όλους του συν-φορουμίτες.
Σας βρήκα μέσω του google, ψάχνοντας για εκδρομή στο Μαρόκο.
Είδα το πρόγραμμα του detto και, όντας άσχετος, καλό μου φάνηκε.

Μία ερώτηση μόνο, ξέρετε κάποιο καλό πρακτορείο από Θεσσαλονίκη;
Ρωτάω γιατί εκείνη την περίοδο που ενδιαφέρομαι (>16/8) θα βρίσκομαι στα πάτρια εδάφη.

Ευπρόσδεκτη κάθε άποψη επί του θέματος.

Με εκτίμηση,
Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #34 στις: Ιούνιος 23, 2009, 11:15:45 πμ »
Πρακτορείο απο Θεσσαλονικη είναι ο Ζορπίδης.....και απ' ότι έχω δεί στο πρόγραμμά του εχει 8ημερο στο Μαρόκο.

Αποσυνδεδεμένος yannis_

• Newbie
  • *
« Απάντηση #35 στις: Ιούνιος 23, 2009, 12:20:54 μμ »
Ευχαριστώ.
Είναι ασφαλές να υποθέσω οτι το detto είναι καλύτερη επιλογή ποιοτικά;
Πάντως, έχω σχεδόν αποφασίσει να αναχωρήσω από Αθήνα στις 16/8. 905 ευρώ μου φαίνεται δίκαιη τιμή.
Όσον αφορά το πρόγραμμα, από το πρακτορείο μου είπαν ότι το "αυτοκρατορικό Μαρόκο" είναι η καλύτερη επιλογή.

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #36 στις: Ιούνιος 23, 2009, 12:47:28 μμ »
Πιστεύω ότι αυτό το πακέτο για το Μαρόκο είναι το καλύτερο. Βέβαια να υπολογίσεις ότι όλη μέρα θα είσαι στο τρέξιμο για να προλάβεις να τα δεις όλα αυτά.
Με το detto είχα ταξιδέψει Τυνησία ... το πρόγραμμα ήταν πολύ καλό.
Έψαξα σε μερικά πρακτορεία για την συγκεκριμένη εκδρομή ... η συγκεκριμένη προσφορά είναι αρκετά καλή ...
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος yannis_

• Newbie
  • *
« Απάντηση #37 στις: Ιούνιος 23, 2009, 13:38:49 μμ »
Για όσους ενδιαφέρονται τα ξενοδοχεία (με το Detto) είναι τα εξής:
Καζαμπλάνκα - Sheraton Casablanca http://www.starwoodhotels.com/sheraton/property/photos/index.html?propertyID=307
Φεζ - Παρκ Παλας Μάλλον αυτό είναι:  http://directrooms.com/morocco/hotels/zalagh-parc-palace-hotel-fez-5906-pictures.htm
Μαρακές - Mogador Menara http://www.tripadvisor.com/LocationPhotos-g293734-d598095-Ryad_Mogador_Menara-Marrakech.html#19189096

99% είμαι για Μαρόκο.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #38 στις: Ιούνιος 23, 2009, 13:44:08 μμ »

Είδα το πρόγραμμα του detto και, όντας άσχετος, καλό μου φάνηκε.
Μία ερώτηση μόνο, ξέρετε κάποιο καλό πρακτορείο από Θεσσαλονίκη;
Ρωτάω γιατί εκείνη την περίοδο που ενδιαφέρομαι (>16/8) θα βρίσκομαι στα πάτρια εδάφη.
Ευπρόσδεκτη κάθε άποψη επί του θέματος.
Με εκτίμηση,
Γιάννης

:welcome: yanni στο φορουμ.
Οντως το πρόγραμμα του detto ειναι η καλυτερη επιλογη αυτη τη στιγμη...στα 905 ευρω...το πυραμις ειναι στα 930 και δεν πηγαινει κοιλαδα Ουρικα, μπορεις να το κανεις μονο προαιρετικα...και το exotour με ενα πολυ καλο και γεματο προγραμμα στα 1004 ευρω!!!

Το detto ειναι το γραφειο που πραγματοποιει το ταξιδι αλλα πολλα γραφεια εναντι προμηθειας πουλουν το προγραμμα του πχ Ακαδημος, Μπαλακακης, Freeholidays  κλπ.
Ψαξε στη Θεσ/νικη ποιος συνεργαζεται μαζι του για να παρεις την ιδια τιμη.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #39 στις: Ιούνιος 23, 2009, 13:45:59 μμ »
Nαι...αυτα ειναι τα ξενοδοχεια κατα 99%...τα εχω κι εγω απο την προηγουμενη βδομαδα...ολα 5* :yahoo: