Αποστολέας Θέμα: Boutros Tours - Ταξίδι στην Αίγυπτο  (Αναγνώστηκε 2316 φορές)

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
Boutros Tours - Ταξίδι στην Αίγυπτο
« στις: Φεβρουάριος 16, 2007, 11:58:33 πμ »
Έμεινα αρκετά ευχαριστημένη από το ταξίδι που έκανα στην Αίγυπτο με την Boutros Tours. Ο ξεναγός ήταν πολύ καλός καθώς και οι συνεργάτες του. Ένα παράπονο είχαμε μόνο. Ενώ είχαμε ζητήσει καλό ξενοδοχείο και όχι πολύ ακριβό, μας στείλανε στο Hilton στο κέντρο του Καϊρου. Ήταν άθλιο και μύριζε μούχλα. Φυσικά στην φωτογραφία είχαμε δει το καινούργιο Hilton (ακριβώς δίπλα από αυτό που μείναμε εμείς).
Πάντως γενικά (αν εξαιρέσουμε αυτό με το ξενοδοχείο), η εκδρομή ήταν πολύ καλά οργανωμένη και περάσαμε πολύ όμορφα.  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτώβριος 28, 2010, 22:11:33 μμ by dk »
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος Ntina

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • καλά ταξίδια στις θάλασσες του κόσμου
Απ: Boutros Tours - Ταξίδι στην Αίγυπτο
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 24, 2008, 14:07:15 μμ »
Εμείς ταξιδεύουμε μεμονωμένα.Κλείνουμε μέσω πρακτορείου τα βασικά,γι αυτό θα σας πω ότι το MID EAST ήταν άψογο σε ότι μας είχε υποσχεθεί χωρίς την παραμικρή στραβοτιμονιά.
ΠΥΡΑΜΙΣ καλές τιμές και υπηρεσίες :)
καλά ταξίδια στις θάλασσες του κόσμου

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 03, 2009, 23:21:57 μμ »
Ταξιδεψα κι εγω στη Συρια και το Λιβανο με το παραπανω γραφειο και οι εντυπωσεις μου ειναι πολυ καλες.
Μικροπροβληματακια παντα θα υπαρχουν.Ξεναγος μας ο Ισαακ ,αψογος.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 06, 2015, 12:37:18 μμ by dk »

Αποσυνδεδεμένος Στέλλα Τ

• Newbie
  • *
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 18, 2017, 15:13:28 μμ »
Για τα ταξίδια που λέτε για την Αίγυπτο, τι εποχή πήγατε; Θα μου άρεσε πολύ να πάω κάποτε.  :bigr:

Αποσυνδεδεμένος McElk

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 18, 2017, 20:33:30 μμ »
Δύο φορές ταξίδεψα Αίγυπτο τη μία Αύγουστο μόνο στο Κάιρο ατομικά και την άλλη Πάσχα σε Αλεξάνδρεια, Κάιρο και κρουαζιέρα Νείλου ομαδικά. Καταλληλότερη εποχή ήταν τη δεύτερη φορά (άνοιξη). Το πρόγραμμα των πρακτορείων στα ομαδικά είναι αρκετά φορτωμένο με ξεναγήσεις και πεζοπορίες σε ανοικτούς χώρους οπότε καλό είναι να αποφύγει κανείς τη ζέστη και τον ήλιο του καλοκαιριού.

Αποσυνδεδεμένος Στέλλα Τ

• Newbie
  • *
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 20, 2017, 16:32:41 μμ »
Ναι, αυτό σκέφτομαι κι εγώ, ότι καλοκαίρι κάνει που κάνει ζέστη, θα πεθάνουμε από την κούραση. Χμ, άνοιξη ε; Ωραία, ευχαριστώ. Θέλω να προσπαθήσω στην επόμενη 2ετία να πάω. Εσύ για να πήγες 2 φορές πιστεύω ότι ενθουσιάστηκες, κάνω λάθος;  :blush:

Αποσυνδεδεμένος McElk

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 20, 2017, 20:49:32 μμ »
Είναι ένα ιδιαίτερο ταξίδι ειδικά αν σε συγκινεί η αρχαιολογία. Μέσα στα πέντε ταξίδια που αξίζει να κάνει κανείς εκτός Ευρώπης. Άλλωστε όποια λίστα κι αν δεις με τα καλύτερα αξιοθέατα του κόσμου οι πυραμίδες και ο ναός του Καρνάκ είναι μέσα. Αναφέρομαι βέβαια σε πρόγραμμα που να περιλαμβάνει Αλεξάνδρεια, Κάιρο, κρουαζιέρα στο Νείλο και ει δυνατόν και Αμπού Σιμπέλ.   

Αποσυνδεδεμένος Στέλλα Τ

• Newbie
  • *
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 22, 2017, 13:05:14 μμ »
Όσο παράξενο κι αν ακουστεί, αγάπησα την αρχαιολογία μέσα από βιβλία της Agatha Christie και εκτοτε είναι ένα ταξίδι που πραγματικά μου φαίνεται ονειρεμένο. :)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 22, 2017, 16:15:22 μμ »
Eγω πηγα το πρωτο 10ημερο του Αυγουστου (2002)... δεν μπορω να πω οτι δεν ειχε ζεστη, αλλα μονο τοτε μπορουσα. Ονειρεμενο ταξιδι!!!