Αποστολέας Θέμα: Ποιο είναι το πιο ωραίο νησί...και γιατί?  (Αναγνώστηκε 13288 φορές)

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Απ: Ποιο είναι το πιο ωραίο νησί...και γιατί?
« Απάντηση #30 στις: Ιούνιος 28, 2010, 22:30:01 μμ »
Από Ελλάδα - η οποία κακά τα ψέματα συμφωνώ και εγώ ότι έχει τα ομορφότερα νησιά- ψηφίζω Ζάκυνθο λόγω καταγωγής και παιδικών ανμνήσεων, είναι και όμορφη. Επίσης πολύ όμορφες αναμνήσεις έχω από Μύκονο ( στα 18-20 ήταν το αγαπημένο μου νησί!), η Κρήτη είναι πανέμορφη και με τόσες εναλλαγές. Φυσικά και οι πανέμορφες Σπέτσες.

Από εξωτερικό θα συμφωνήσω για το Μπαλί όχι μόνο για τα υπέροχα τοπία αλλά και για τους υπέροχους ανθρώπους. Επίσης η Κούβα ήταν μια φοβερή εμπειρία.

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #31 στις: Ιούλιος 14, 2012, 23:11:30 μμ »
Εσεις πιο θεωρειτε ωραιοτερο νησι?

Aν και δεν εχω παει σε πολλα,  :sad: απο αυτα που εχω επισκευτει στην ελλαδα παντα (νησι στο εξωτερικο δεν εχω δει ακομη.... :sad: ) κερκυρα, σκιαθο, σκυρο, αλλονησσο, λημνο, καρπαθο, σαλαμινα, σαντορινη. Θα ελεγα σκυρο που ηταν το πρωτο μου αλλα μετα τις περσινες διακοπες στη σαντορινη , θα ελεγα ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ αλλα οχι ιουλιο-αυγουστο.... :dizzy: Αρχες σεπτεμβρη που πηγα περυσι ηταν τελεια. :yahoo:
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #32 στις: Ιούλιος 15, 2012, 00:38:05 πμ »
Kαραϊβικη, Σαντ Μααρτεν !!!  Πολυ ομορφη φυση, απεριγραπτοι ανθρωποι , φιλικοτατοι, ενα μερος οπου σταματαει ο χρονος!!!
Απο Ελλαδα, Θασο...
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα