Αποστολέας Θέμα: Ποιο είναι το πιο ωραίο νησί...και γιατί?  (Αναγνώστηκε 13298 φορές)

Αποσυνδεδεμένος f-

• Newbie
  • *
Ποιο είναι το πιο ωραίο νησί...και γιατί?
« στις: Μάρτιος 18, 2009, 08:09:05 πμ »
Θέλω γνώμες σε όσους έχουν πάει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου  να πούνε πιο νησί τους άρεσε τελικά πιο πολύ και γιατί!!! εμενα μέχρι στιγμής το la digue...........:bigr:
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 18, 2009, 16:17:15 μμ by dk »

Αποσυνδεδεμένος Ntina

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • καλά ταξίδια στις θάλασσες του κόσμου
Απ: Ποιο είναι το πιο ωραίο νησί...και γιατί?
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 18, 2009, 10:55:39 πμ »
Γειά σου Φώτη πολυταξιδεμένε :bye:
Αν και δεν έχω επισκεφθεί πολλά νησιά εκτός Ελλάδος,έχω ξεχωρίσει ως πιο ενδιαφέρον το Μπαλί.
Ένα μέρος αρκετά μεγάλο για 10 μέρες που να σε κρατάει σε εγρήγορση αφού έχει τόσα πολλά να δεις και να κάνεις.
Και ταυτόχρονα τόσο μικρό,ώστε να μπορείς να το εξερευνήσεις από άκρη σε άκρη.
Έχει τοπικό χρώμα και χαμογελαστούς κατοίκους,αναφέρομαι στο νησί εκτός Κούτα και Νούσα Ντούα,στο ορεινό μέρος του
εκεί που οι πολλοί δεν φτάνουν. :kiss:
καλά ταξίδια στις θάλασσες του κόσμου

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 18, 2009, 11:02:20 πμ »
Φώτη, μετακίνησα το θέμα σου γιατί αναφέρεσαι σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.
Στην Ελλάδα δεν μπορώ να ξεχωρίσω πιο είναι το καλύτερο νησί που έχω επισκεφθεί ανάμεσα στην Κρήτη, Λευκάδα, Μήλο. Το καθένα έχει δικιά του ομορφιά.
Εκτός Ελλάδας, δεν έχω επισκεφθεί πολλά νησιά ... όμως ένα νησάκι στις Μαλδίβες που είχα πάει ήταν τέλειο (kandooma)
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 18, 2009, 11:54:20 πμ »
Το καλύτερο νησί που έχω επισκεφθεί εντός Ελλάδος, είναι βέβαια η Κρήτη για τα τοσο διαφορερικά τοπία που μπορείς να δείς (εχω καταγωγή και αλλίμονο άν δε παινέψω το σπίτι μου....), η Μήλος για τις τοσο ομορφες παραλίες, η Σκόπελος  και η Μυτιλήνη.....για τους μεζέδες και τα ούζα  :laugh: :laugh: :laugh:
Εκτός Ελλάδος έχω επισκεφθεί μόνο το Μαυρίκιο, που ομολογώ με εντυπωσιασε η φύση......ελπίζω να εχω να σας πω όμως περισσότερα όταν επιστρέψω απο το ταξιδι που θα πάω το Πάσχα στο Μπάλι.... :blum:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 18, 2009, 11:54:46 πμ »
Δεν ξερω αν ειναι το πιο ωραιο νησι της Ελλαδας, η Ροδος, αλλα σιγουρα ειναι πανεμορφη και μ'αρεσει πολυ.
Στο εξωτερικο εχω επισκεφτει Μπαχρειν, Κυπρο, Μαλτα και Τζερμπα Τυνησιας χωρις να εχω ενθουσιαστει ιδιαιτερα.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 18, 2009, 11:59:20 πμ »

απο το ταξιδι που θα πάω το Πάσχα στο Μπαλι...

Επηρεαστηκες κι εσυ απο τη διαφημιση της Νova για φτηνο πακετο και πας στο Μπαλι της Κρητης? :laugh:

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 18, 2009, 12:03:55 μμ »
Ναι !!!!!!!!!!!!!!!!!  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Ειδες τι σου κάνει το σωστό promotion??

Αποσυνδεδεμένος f-

• Newbie
  • *
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 18, 2009, 12:19:30 μμ »
οποιος πάει bali  να μην την πατήσει με τα ξενοδοχεία. αν θέλετε να κάνετε μπάνιο κι όχι μονο να κοιτάτε την θάλασσα τότε μονο--- στο laguna resort spa -στη nusa dua, η το καινούργιο st.regis επίσης  στην ίδια περιοχή. αν θέλετε κάτι πιο φτηνό στην ίδια πάντα περιοχή, υπάρχει το-ayodya resort- διαλέξτε τα δωμάτια που είναι στο club section του ξενοδοχείου. οπουδήποτε κι αν μείνετε ... αλλου δεν παιζει να κάνετε μπάνιο ούτε με σφαίρες!!!!!!!!  για ποτό.... το "KUDETA" bar -είναι super- με ξένους DJ. κατά περιόδους,είναι στην περιοχή -seminyak. επίσης καλύτερα είναι να μείνετε 2 νύχτες στο ubud στο κέντρο του νησιού.καλύτερο είναι το four seasons resort at sayan , μετά έρχεται το maya ubud, και το-  kupu kupu barong- είναι πιο οικονομικό.. αυτά τα ξενοδοχεία που αναφέρω έχω μεινει σε διάφορες φάσεις...και είναι πολύ καλά..διαλέγετε και παίρνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 18, 2009, 16:34:11 μμ by dk »

Αποσυνδεδεμένος f-

• Newbie
  • *
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 18, 2009, 12:21:08 μμ »
κατά την γνώμη μου από αυτά που έχω δει ως σήμερα το πιο εντυπωσιακό είναι το -la digue -seychelles :smile_:
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 18, 2009, 16:35:21 μμ by dk »

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 18, 2009, 12:28:40 μμ »
Όμως δεν μας είπες γιατί σου αρέσει τόσο πολύ .....
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!