Αποστολέας Θέμα: Eπόμενος προορισμός... Αζερμπαϊτζάν!  (Αναγνώστηκε 788 φορές)

Αποσυνδεδεμένος georgi d

• Sr. Member
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Eπόμενος προορισμός... Αζερμπαϊτζάν!
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 11, 2025, 10:23:52 πμ »
Καλημέρα Δημήτρη! Κάπου διάβασα ότι αυτά με γκρουπ τα έχουν σε δύο ομάδες. Μπορεί να μπεις σε γκρουπ που θα είναι περίπου όλοι Κινέζοι μαζί με άλλες εθνικοτητες η σε γκρουπ που θα είναι από την Ινδία. Αυτές και οι δύο είναι στα αγγλικά.

Θα δούμε και την δικιά σου εμπειρία από το Μπάκου.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 11, 2025, 12:26:15 μμ »
Εμεις Γιωργη ειμαστε παρεα 4 ατομων... οι δυο κυριες που θα ειναι μαζι μας μιλουν Ρωσικα οποτε εκλεισα να παω με το  ρωσοφωνο γκρουπακι για να εχω 100% μεταφραση στα ελληνικα! :dance:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 11, 2025, 12:33:08 μμ »
Επισης αυτο που θελω απο σενα που μπαινεις στα ρωσοφωνα σαιτς ειναι να μου πεις πως θα αγορασω ιντερνετ για το κινητο μου στο αεροδρομιο και ποσο θα μου κοστισει (το κινητο μου δεν μπορει να βαλει esim καρτα... μονο sim)... και τι με συμφερει να κανω σχετικα με το συναλλαγμα... να εχω μαζι μου ευρω και να αλλαξω εκει σε μανατ...ή να τραβηξω χρηματα απο ΑΤΜ με την καρτα μου?

ΥΓ. Παρασκευη πεταω... οτι κανεις κανε το γρηγορα χαχαχα

Αποσυνδεδεμένος georgi d

• Sr. Member
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 11, 2025, 17:35:39 μμ »
Έχουμε λίγες  πληροφορίες. Αυτά που είδα όλα είναι παλιά. Θα κοιτάξω αργότερα μήπως και βρω κάτι.

Αποσυνδεδεμένος georgi d

• Sr. Member
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 12, 2025, 20:18:34 μμ »
Τηλεφωνικές  επικοινωνίες και διαδίκτυο στο Αζερμπαϊτζάν
Μήνυμα: #52
Μήνυμα reinc2u » 16 Αυγ 2024, 22:41

Ήμουν εκεί τον Ιούλιο του 2024. Υπήρχε ένας πάγκος της Azercell στο αεροδρόμιο. Ελάχιστη μηνιαία συνδρομή. Μου φάνηκε ακριβό, οπότε δεν θυμόμουν το πόσο. Δίπλα  καθόταν ένας τύπος με ένα σακίδιο πλάτης και πουλούσε sim κάρτες της Bakcell. Για 15 μανάτ, μόνο μετρητά. Δούλεψε υπέροχα.

Αποσυνδεδεμένος georgi d

• Sr. Member
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 12, 2025, 20:32:24 μμ »
https://www.bakcell.com/en/Internet Δημήτρη εγώ θα τους ρώτουσα εάν έχουν sim κάρτες. Κάτω θα δεις που μπορεί να τους γράψεις.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 12, 2025, 20:42:57 μμ »
Ευχαριστω Γιωργη!! :smile_:

Αποσυνδεδεμένος georgi d

• Sr. Member
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 13, 2025, 09:45:16 πμ »
Bakcell Αζερμπαϊτζάν

Η Bakcell ήταν ο πρώτος πάροχος στη χώρα. Ιδρύθηκε το 2002 και ανήκει εν μέρει στο κράτος. Σήμερα κατατάσσεται 2η στην αγορά με το 30% όλων των συνδρομητών. Έχει καλή κάλυψη τόσο σε δίκτυα 2G όσο και σε 3G σε όλη τη χώρα και πρόσφατα λάνσαρε το 4G στις περιοχές Μπακού και Γκαντζά:  Χάρτης κάλυψης 3G/4G  .

Αγορά κάρτας SIM  Bakcell Azerbaijan
Οι προπληρωμένες κάρτες SIM της εταιρείας ονομάζονται CIN. Τα καταστήματα προσφέρουν διάφορα προγράμματα χρέωσης και πακέτα εκκίνησης για 5 μανάτ. Θα χρειαστεί να επιδείξετε το διαβατήριό σας για να αγοράσετε μία.

Οι κάρτες ανανέωσης πωλούνται σε ονομαστικές αξίες από 1 έως 50 manat, με περίοδο ισχύος από 5 έως 150 ημέρες. Για να ανανεώσετε το υπόλοιπό σας, πληκτρολογήστε *101#κωδικός κουπονιού#. Για να ελέγξετε το υπόλοιπό σας, πληκτρολογήστε *100#.

Το προεπιλεγμένο κόστος μεταφοράς δεδομένων είναι 0,29 - 0,35 manat ανά 1 MB, ανάλογα με το πρόγραμμα χρέωσης. Για να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο, ο λογαριασμός πρέπει να έχει τουλάχιστον 0,29 manat.

Ημερήσια πακέτα
Υπάρχουν τρία τιμολογιακά προγράμματα, τα λεγόμενα καθημερινά, αλλά στην πραγματικότητα είναι περισσότερο σαν εβδομαδιαία:

25 MB ανά ημέρα: 0,10 manat ανά ημέρα, πέραν του πακέτου MB: 0,05 manat/MB. Κατά την ενεργοποίηση του πακέτου, χρεώνονται 0,50 manat από το υπόλοιπο κατά τις πρώτες 5 ημέρες χρήσης. Από την 6η ημέρα, μετά από κάθε αυτόματη ενημέρωση του πακέτου, θα χρεώνονται 0,10 manat. Για ενεργοποίηση, πληκτρολογήστε *189*1#.
50 MB ανά ημέρα: 0,20 manat ανά ημέρα, πέραν του πακέτου MB: 0,03 manat/MB. Κατά την ενεργοποίηση του πακέτου, 1 manat χρεώνεται από το υπόλοιπο κατά τις πρώτες 5 ημέρες χρήσης. Από την 6η ημέρα, μετά από κάθε αυτόματη ενημέρωση του πακέτου, θα χρεώνονται 0,20 manat. Για ενεργοποίηση, πληκτρολογήστε *189*2#.
1 GB ανά ημέρα: 0,99 manat, υπέρβαση MB πακέτου: 0,01 manat/MB. Για ενεργοποίηση, πληκτρολογήστε *189*1000#
Όλα τα πακέτα ανανεώνονται αυτόματα. Για να ακυρώσετε αυτήν την υπηρεσία, πληκτρολογήστε *1890#, για να ελέγξετε τα υπόλοιπα δεδομένα του πακέτου, πληκτρολογήστε *189*559#. Μόλις συνδέσετε το πρόγραμμα χρέωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bakcell WiFi δωρεάν (δείτε παρακάτω)

Πακέτα διαδικτύου 'Sür@'
Τόμος

Περίοδος

Τιμή

Συνδυασμός για ενεργοποίηση

50 Mb

15 ημέρες

1 μανάτ

*444*50#

150 Mb

30 ημέρες

2 μανάτ

*444*150#

500 Mb

30 ημέρες

3 μανάτ

*444*500#

750 Mb

30 ημέρες

4 μανάτ

*444*750#

1 GB

30 ημέρες

5 μανάτ

*444*1000#

1,5 GB

30 ημέρες

7 μανάτ

*444*1500#

3 GB

30 ημέρες

9 μανάτ

*444*3000#

5 GB

30 ημέρες

10 μανάτ

*444*5#

10 GB

30 ημέρες

15 μανάτ

*444*10#

22 GB

30 ημέρες

22 μανάτ

*444*22#

Για να ελέγξετε τα υπόλοιπα δεδομένα στο πακέτο, πληκτρολογήστε *444#. Για να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση του πακέτου, πληκτρολογήστε *444#0#. Παραγγέλνοντας ένα πακέτο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Bakcell WiFi στο Μπακού και να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν (δείτε παρακάτω).

Bakcell WiFi
Δωρεάν Wi-Fi Bakcell είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές Bakcell και τους αλλοδαπούς που χρησιμοποιούν περιαγωγή στο δίκτυο Bakcell. Δεν υπάρχουν άλλες απαιτήσεις για τη χρήση WiFi. Είναι διαθέσιμο σε περισσότερα από 200 διαφορετικά μέρη: εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, πάρκα ( διευθύνσεις ).

Για να αποκτήσετε πρόσβαση, πρέπει να συνδεθείτε στο Bakcell_Free_WiFi, να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας με τη μορφή 994XXXXXXXXXX στην κύρια σελίδα, να κάνετε κλικ στο "λήψη κωδικού πρόσβασης" και να περιμένετε ένα μήνυμα SMS. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης από το SMS στο πεδίο "κωδικός πρόσβασης" και κάντε κλικ στο "εισαγωγή". Παρέχεται δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο για 1 ώρα, μετά από αυτό το διάστημα η συσκευή θα αποσυνδεθεί από το δίκτυο WiFi. Για να επαναφέρετε την πρόσβαση, πρέπει να συνδεθείτε ξανά στη σελίδα. Οι κωδικοί πρόσβασης μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η ταχύτητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο περιορίζεται στα 2 Mbit/δευτ.

Κάρτες SIM μόνο για internet
Για τη μεταφορά δεδομένων προσφέρουν μόνο αυτά τα πακέτα δωρεάν:

3 GB σε 3G: 6 μανάτ, ενεργοποίηση: *134*3000#
15 GB σε 4G: 20 μανάτ, ενεργοποίηση: *134*105#
40 GB σε 4G: 40 μανάτ, ενεργοποίηση: *134*355#
Όλα τα πακέτα ανανεώνονται αυτόματα εντός ενός μήνα. Για να ακυρώσετε την παρεχόμενη υπηρεσία, καλέστε *134#0#, για να ελέγξετε το υπόλοιπο, καλέστε *134#559#

Διαθέσιμα πακέτα "Απεριόριστα" για κάρτες SIM για μεταφορά δεδομένων:

"Απεριόριστο" 1 Mbit/s: 12 manat, ενεργοποίηση: *134*111#
"Απεριόριστα" 2 Mbit/s: 20 μανάτ, ενεργοποίηση: *134*222#
Τα δεδομένα του πακέτου ανανεώνονται αυτόματα μηνιαίως. Για να ακυρώσετε την υπηρεσία, καλέστε *134#0#

Δεν ξέρω εάν η μετάφραση είναι καλή.
Δημήτρη για τηλέφωνα  για εξωτερικό  πρέπει να υπάρχει ξεχωριστή χρέωση εάν αγοράσεις τις δικές τους κάρτες sim.  (απλώς δεν βρήκα πόσο σε χρεώνουν). Διαφορετικά μέσο. Viber, wathap. και ότι άλλο υπάρχει για να μην χρεωθείς.

Αποσυνδεδεμένος georgi d

• Sr. Member
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 13, 2025, 10:36:19 πμ »
Και εδώ κάποιες συμβουλές. Μεταφράζεται εύκολα μέσω Chrome.
https://dzen.ru/a/XGp8I0FEYgCvXf00?ysclid=me9n8rsbxs560174264

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 13, 2025, 10:54:35 πμ »
 :thank: :thank: :thank: