Αποστολέας Θέμα: Royal Caribbean  (Αναγνώστηκε 28758 φορές)

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31324
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Royal Caribbean
« Απάντηση #50 στις: Μάρτιος 16, 2020, 21:31:52 μμ »
Η Royal Caribbean σταματά τις κρουαζιέρες παγκοσμίως

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα επαναφέρει τα δρομολόγιά της από τις 11 Απριλίου 2020. Εν τω μεταξύ, κρουαζιερόπλοια με επιβεβαιωμένα κρούσματα ψάχνουν λιμάνια πρόσδεσης για να αποβιβάσουν τους επιβάτες τους.

Με μια λακωνική ανακοίνωση, η Royal Caribbean ανακοίνωσε ότι διακόπτει τις κρουαζιέρες της ανά τον κόσμο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού:

”Με δεδομένες τις παγκόσμιες συνθήκες της δημόσιας υγείας, η Royal Caribbean Cruises Ltd. αποφάσισε να αναστείλει τις πλεύσεις του στόλου μας παγκοσμίως τα μεσάνυχτα απόψε (σ.σ. Σάββατο 14 Μαρτίου).

Θα ολοκληρώσουμε όλες τα τρέχοντα δρομολόγια όπως είναι προγραμματισμένο και θα βοηθήσουμε τους επισκέπτες μας για την ασφαλή επιστροφή τους στο σπίτι.

Αναμένουμε να επιστρέψουμε σε υπηρεσία στις 11 Απριλίου 2020”.

Δύο κρουαζιερόπλοια με 1.300 επιβαίνοντες σε καραντίνα στη Χιλή
Δύο κρουαζιερόπλοια με περίπου 1.300 επιβαίνοντες στα φιόρδ της Χιλής (Παταγονία) τέθηκαν σε καραντίνα καθώς Βρετανός, ο οποίος αποβιβάστηκε από το ένα διαγνώστηκε πως έχει μολυνθεί από τον κορονοϊό, ενώ στο δεύτερο υπάρχουν ύποπτα κρούσματα.

Όπως αναμετπεδωσε το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο 85χρονος Βρετανός εμφάνισε συμπτώματα της ασθένειας μετά την αποβίβασή του από το “Silver Explorer”, που τελεί πλέον σε καραντίνα στα ανοικτά του λιμανιού της πόλης Castro. Ο ασθενής εισήχθη στο νοσοκομείο της πόλης Coyhaique και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στο Silver Explorer επιβαίνουν αυτή τη στιγμή 120 μέλη πληρώματος και 111 επιβάτες, σύμφωνα με τις αρχές της Χιλής.

Το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο, “Azamara Pursuit”, με 665 επιβάτες και 389 μέλη πληρώματος, τέθηκε σε καραντίνα κοντά στο λιμάνι του Chacabuco, αφού μπήκε στα χωρικά ύδατα της Χιλής στο πλαίσιο κρουαζιέρας από το Μπουένος Άιρες στο Callao του Περού. Η αποβίβαση επιβαινόντων απαγορεύθηκε λόγω του ότι υπάρχουν ύποπτα κρούσματα.

Και τα δύο πλοία ανήκουν στη Royal Caribbean Cruises.

Ακόμη, στους ωκεανούς παραμένουν τα “MS Braemar”, 25 ναυτικά μίλια ανοιχτά από τις Μπαχάμες (με 5 επιβεβαιώμενα κρούσματα και 40 άτομα -20 επιβάτες και 20 μέλη του πληρώματος- σε καραντίνα), το “Silver Shadow” (με ένα επιβεβαιώμενο κρούσμα και 609 επιβάτες) στο Recife της Βραζιλίας και το “Norwegian Jewel”, στον νότιο Ειρηνικό, στη Suva των νησιών Fiji (χωρίς κρούσμα, αλλά με αδυναμία να βρει λιμάνι πρόσδεσης).

https://traveldailynews.gr/

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31324
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Royal Caribbean
« Απάντηση #51 στις: Μάρτιος 02, 2021, 20:23:32 μμ »
Η Κύπρος εντός του προγράμματος της Royal Caribbean για το καλοκαίρι 2021



Το εν λόγω πρόγραμμα κρουαζιέρων περιλαμβάνει αναχώρηση από το Ισραήλ, ακολούθως σταθμούς στην Κύπρο και την Ελλάδα και, τέλος, επιστροφή στο Ισραήλ.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου χαιρετίζει την απόφαση της εταιρείας Royal Caribbean να εντάξει την Κύπρο στο πρόγραμμά της για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο 2021. Χαιρετίζει επίσης το γεγονός ότι η πιο πάνω πρωτοβουλία, θα υλοποιηθεί με το πιο σύγχρονο και προηγμένο πλοίο της, παγκόσμιας εμβέλειας, το οποίο παραδίδεται σύντομα.

Το εν λόγω πρόγραμμα κρουαζιέρων περιλαμβάνει αναχώρηση από το Ισραήλ, ακολούθως σταθμούς στην Κύπρο και την Ελλάδα και τέλος επιστροφή στο Ισραήλ. Το πλοίο αναμένεται να προσεγγίσει την Κύπρο 15 περίπου φορές, εντός του τριμήνου Ιούνιος – Αύγουστος 2021, με προοπτική επιπρόσθετων σταθμών τους αμέσως επόμενους μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μεγάλο ρόλο στη λήψη της συγκεκριμένης απόφασης της εταιρείας για υλοποίηση των κρουαζιέρων, έπαιξε η συμφωνία των Κυβερνήσεων Κύπρου και Ισραήλ για διακίνηση, από 1ης Απριλίου, χωρίς προσκόμιση εργαστηριακού ελέγχου PCR ή την ανάγκη αυτοπεριορισμού για τους πολίτες του Ισραήλ που έλαβαν το εμβόλιο.

Οι επιβάτες του πλοίου θα είναι εξ ολοκλήρου Ισραηλινοί, που έχουν ήδη εμβολιαστεί. Επιπρόσθετα, πριν την επιβίβασή τους, οι ταξιδιώτες θα προσκομίζουν δύο αρνητικά τεστ, ενώ, κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, θα υπόκεινται σε επιπρόσθετους ελέγχους.

Η σημαντική αυτή συμφωνία για τη χώρα μας επετεύχθη μετά από άοκνες και εντατικές προσπάθειες του Υφυπουργείου Τουρισμού, που διήρκησαν περίπου έξι μήνες, αφού το όλο εγχείρημα ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2020. Επισημαίνεται ότι η συμφωνία αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία για τον τουρισμό κρουαζιέρας του τόπου, η οποία ανοίγει το δρόμο για περαιτέρω ανάπτυξη, σε μια περίοδο όπου το πλήγμα που δέχθηκε ο συγκεκριμένος τομέας, λόγω της πανδημίας, ήταν τεράστιο.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι η Κύπρος αποτελεί μια από τις λίγες χώρες στον κόσμο που έχουν ήδη επιτύχει την ένταξή τους σε σημαντικά προγράμματα κρουαζιέρας. Μέσω αυτών, η χώρα μας θα τύχει εντατικής προβολής τους επόμενους μήνες.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου ευχαριστεί και δημόσια το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας για τη στήριξή τους και την παροχή τεχνογνωσίας, ούτως ώστε να κλείσει επιτυχώς η συμφωνία αυτή για τη χώρα.

Στη φωτογραφία, το “Odyssey of the Seas”, που θα ξεκινήσει το Μάιο κρουαζιέρες 3 ή 7 διανυκτερεύσεων, με αφετηρία τη Haifa του Ισραήλ, στη Μεσόγειο.

https://traveldailynews.gr/

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31324
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Royal Caribbean
« Απάντηση #52 στις: Μάρτιος 23, 2021, 10:57:32 πμ »
Royal Caribbean: Με το ολοκαίνουργιο Odyssey ξεκινoύν οι κρουαζιέρες από το Ισραήλ για ελληνικούς προορισμούς



Καθώς το Ισραήλ είναι η πρώτη χώρα όπου ο μισός, σχεδόν, πληθυσμός, έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, η Royal Caribbean International θα αρχίσει να πραγματοποιεί από το Μάιο κρουαζιέρες από τη Χάιφα και θα προσφέρει στους Ισραηλινούς ταξιδιώτες ένα συνδυασμό από κρουαζιέρες 3 – 7 νυχτών που θα επισκέπτονται ελληνικούς προορισμούς (Ρόδο, Σαντορίνη, Μύκονο, Αθήνα) και την Κύπρο (Λεμεσός).

Οι κρουαζιέρες θα πραγματοποιούνται με το ολοκαίνουργιο και πιο καινοτόμο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας, το Odyssey of the Seas, που περιλαμβάνει ένα κατάστρωμα πισίνας που χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Επίσης, στο κατάστρωμα θα είναι πολλά αγαπημένα σημεία των επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένου του προσομοιωτή surf FlowRider, ελεύθερη πτώση με RipCord από iFly, η εμβληματική κάψουλα παρατήρησης North Star all-glass που διαθέτει θέα 360 μοιρών από 300 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και ρομπότ bartenders στο Bionic Bar.



Και ακόμα, το SeaPlex – το συγκρότημα δύο επιπέδων εσωτερικής και εξωτερικής δραστηριότητας είναι μια «παιδική χαρά» για όλες τις ηλικίες, με συγκρουόμενα αυτοκίνητα, laser tag, 3-D τραμπολίνο και πολλές ακόμα δραστηριότητες, αλλά και μια σειρά από δωρεάν και specialty εστιατόρια.

Επίσης, η ψυχαγωγία στο κρουαζιερόπλοιο θα φέρει την υπογραφή από υψηλής τεχνολογίας παραγωγές στο Royal Theatre και Two70, όπου μοναδικές παραγωγές τέχνης με χρήση πολυμέσων θα προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο στο Odyssey of the Seas.

Πηγή: www.huffingtonpost.gr

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31324
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Royal Caribbean
« Απάντηση #53 στις: Μάρτιος 30, 2021, 19:34:18 μμ »
Η Royal Caribbean επιστρέφει στην Καραϊβική το 2021 με κρουαζιέρες από τις Μπαχάμες

Αυτό το καλοκαίρι, οι ταξιδιώτες μπορούν επιτέλους να περάσουν από τις εικονικές (virtual) ταξιδιωτικές εμπειρίες σε πραγματικές πολυαναμενόμενες διακοπές και κρουαζιέρες στις Μπαχάμες και το Μεξικό με τη Royal Caribbean International. Η εταιρεία ανακοίνωσε καλοκαιρινές 7νυκτες κρουαζιέρες με το “Adventure of the Seas”, οι οποίες θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο από το νέο λιμάνι Nassau, τις Μπαχάμες. Οι ταξιδιώτες έχουν τώρα την ευκαιρία να κάνουν island hopping και να απολαύσουν δύο ολόκληρες ημερες στο ιδιωτικό νησί της Royal Caribbean στις Μπαχάμες, Perfect Day στο CocoCay, και να εξερευνήσουν Grand Bahama Island, Μπαχάμες και το Cozumel στο Μεξικό.

Οι ταξιδιώτες που ανυπομονούν για τις θερινές διακοπές τους μπορούν να κάνουν κράτηση από την Τετάρτη 24 Μαρτίου και να κλείσουν κρουαζιέρες που ξεκινούν από 12 Ιουνίου.Οι νέες κρουαζιέρες που αναχωρούν έως τον Αύγουστο, θα έχουν εμβολιασμένο πλήρωμα και θα είναι διαθέσιμες σε ενήλικες επισκέπτες που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά της COVID-19 και σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών, με αρνητικά αποτελέσματα των εξετάσεων.

Εμπειρίες στο Adventure of the Seas

Στο Adventure of the Seas οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν πολλές διαφορετικές εμπειρίες, όπως το Perfect Storm, τις δυο νεροτσουλήθρες με μεγάλες ταχύτητες Cyclone και Typhoon, τον προσομοιωτή FlowRider surf ενώ τα παιδιά να διασκεδάσουν στο aqua park Splashaway Bay.

Στα παραπάνω να προστεθεί η μεγάλη ποικιλία από χώρους ψυχαγωγίας και εστίασης, όπως το Izumi, που είναι γνωστό για τον κατάλογο των νωπών σούσι και σασίμι, το δημοφιλές steakhouse, Chops Grille και το lounge Boleros με επιρροές από τη Λατινική Αμερική. Στο κρουαζιερόπλοιο υπάρχουν επιλογές ψυχαγωγίας και εστίασης για όλες τις ηλικίες και για κάθε μέλος της οικογένειας.

“Η Royal Caribbean υπήρξε από καιρό πολύτιμος εταίρος των Μπαχαμών και είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε μαζί τους για να κάνουμε τον Nassau το νεότερο homeport λιμάνι τους”, δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού & Αεροπορίας, Dionisio D’Aguilar. “Η κρουαζιέρα αποτελεί ζωτικό τμήμα της οικονομίας των Μπαχαμών και η επιστροφή της Royal Caribbean και των ταξιδιωτών στις ακτές μας θα συμβάλει σημαντικά στην αποκατάσταση και την επανεκκίνηση του τουρισμού. Προετοιμαζόμαστε επιμελώς τους τελευταίους μήνες για να εξασφαλίσουμε μια εξίσου ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι επιβάτες της κρουαζιέρες θα λάβουν τη θερμή, φιλική φιλοξενία για την οποία είναι διάσημες οι Μπαχάμες”.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι η υγεία τους, αλλά και η υγεία των μελών του πληρώματος και των τοπικών κοινοτήτων που επισκέπτονται αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες της Royal Caribbean. Λεπτομέρειες σχετικά με πρόσθετα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια που θα εφαρμοστούν από τη Royal Caribbean θα ανακοινωθούν αργότερα. Τα ολοκληρωμένα, πολυεπίπεδα μέτρα για την υγεία και την ασφάλειατης κρουαζιέρας τελούν υπό την καθοδήγηση εμπειρογνωμόνων από την Ειδική Ομάδα που είχε συσταθεί το ( Healthy Sail Panel), τον επικεφαλής του τμήματος δημόσιας υγείας της Royal Caribbean Group και τον επικεφαλής ιατρό και την τοπική κυβέρνηση και τις υγειονομικές αρχές.

Επιπλέον, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να πληρούν τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις που έχουν θέσει οι Μπαχάμες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αρνητικό αποτέλεσμα PCR test πριν από την άφιξή τους, test κατά την άφιξή τους στη χώρα και συμπλήρωση των κατάλληλων εντύπων εισόδου. Οι πλέον επικαιροποιημένες πολιτικές διατίθενται στον δικτυακό τόπο των Μπαχαμών

Οι νέες 7νυκτες κρουαζιέρες της Royal Caribbean προστίθενται και συνεχίζουν την ασφαλή επιστροφή στις κρουαζιέρες, μετά από μήνες επιτυχών κρουαζιερών με το “Quantum of the Seas” στη Σιγκαπούρη και την πρόσφατη ανακοίνωση κρουαζιερών με το πολυαναμενόμενο “Odyssey of the Seas” από τη Χάιφα του Ισραήλ.

https://traveldailynews.gr/

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31324
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Royal Caribbean
« Απάντηση #54 στις: Μάιος 19, 2021, 08:24:38 πμ »
Κρουαζιέρα: Σύννεφα και πάλι στην Ανατολική Μεσόγειο

Σύννεφα στον ορίζοντα της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο «μαζεύουν» οι εξελίξεις που σημειώνονται λόγω της τεταμένης κατάστασης στην Λωρίδα της Γάζας. Οι πρώτες ενδείξεις ότι εταιρίες που έχουν προγραμματίσει προσεγγίσεις στο «τρίγωνο» Ελλάδα, Τουρκία, Ισραήλ το ξανασκέφτονται ήρθαν από την Royal Caribbean ακύρωσε μια νέα γραμμή που είχε προγραμματιστεί για ταξίδια από το Ισραήλ στην Ελλάδα και την Κύπρο από τον επόμενο μήνα, επικαλούμενη ανησυχίες για την ασφάλεια λόγω της έντασης στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο απόπλους από το λιμάνι της Χάιφα θα ήταν ο πρώτος για το νέο πλοίο της εταιρείας, το "Odyssey of the Seas" και προοριζόταν να εκμεταλλευτεί μια διαδρομή που δημιουργήθηκε μεταξύ των τριών χωρών για ταξιδιώτες εμβολιασμένους κατά της COVID-19. Να σημειωθεί ότι από τα μέχρι ώρας γνωστοποιημένα προγράμματα τουλάχιστον τρείς εταιρίες κρουαζιέρας έχει εντάξει προσεγγίσεις στο Ισραήλ και παραμένει άγνωστο αν θα ακολουθήσου την «ρότα» της Royal Caribbean αναστέλλοντας προσωρινά τους πλόες στην εν λόγω ζώνη.

Η κρουαζιέρα της Ανατολικής Μεσογείου έχει πληρώσει μεγάλο τίμημα μέσα στην τελευταία πενταετία και πλέον καθώς το ρευστό στο γεωπολιτικό και όχι μόνο σκηνικό είχε οδηγήσει εταιρίες κρουαζιερόπλοιων να μεταφέρουν τα πλοία τους σε προορισμούς της Δυτικής Μεσογείου.

https://www.theseanation.gr/

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31324
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Royal Caribbean
« Απάντηση #55 στις: Ιούνιος 08, 2021, 11:36:11 πμ »
Ξεκινάει κρουαζιέρες η Royal Caribbean από την Αμερική

Έξι κρουαζιερόπλοια της Royal Caribbean International ξεκινούν δρομολόγια από λιμάνια των ΗΠΑ από τον Ιούλιο.

Η εταιρεία θα αποκαλύψει τα σχέδιά της, τις επόμενες εβδομάδες για την πλήρη επαναφορά του στόλου παγκοσμίως μέχρι το τέλος του 2021.

Δρομολόγια θα ξεκινήσει το Harmony of the Seas στην Ευρώπη με κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων στη Δυτική Μεσόγειο από τη Βαρκελώνη. Θα ξεκινούν στις 15 Αυγούστου.

Η επανέναρξη της αμερικανικής κρουαζιέρας μετά από σχεδόν ενάμισι χρόνο ήρθε με το πλοίο Celebrity Millennium της θυγατρικής εταιρείας Celebrity Cruises, που πρώτο ξεκίνησε  δρομολόγια από την Καραϊβική.

Η επανεκκίνηση των κρουαζιέρων της εταιρείας στις ΗΠΑ θα περιλαμβάνει τα εξής πλοία :

Freedom of the Seas
Allure.
Symphony.
Independence.
Mariner of the Seas.

“Για την περαιτέρω προστασία της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών μας, και του πληρώματος αναπτύσσονται πρωτόκολλα σε συνεργασία με τις τοπικές κυβερνήσεις και τους υπουργούς Υγείας. Η καθοδήγηση ειδικά για κάθε λιμάνι αναχώρησης κοινοποιείται στους επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση πριν από την κρουαζιέρα τους”. Αυτό ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

https://www.tourismtoday.gr/

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31324
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Royal Caribbean
« Απάντηση #56 στις: Ιούνιος 17, 2021, 09:50:33 πμ »
Ο Covid-19 ματαιώνει το ντεμπούτο του Odyssey of the Seas

Τα κρούσματα Covid-19 μεταξύ του πληρώματος στο κρουαζιερόπλοιο Odyssey of the Seas ανάγκασε τη Royal Caribbean International να αναβάλει το ντεμπούτο του νέου πλοίου Odyssey of the Seas από τις ΗΠΑ.

Το εναρκτήριο ταξίδι του κρουαζιερόπλοιου αναβάλλεται έως τις 31 Ιουλίου 2021.

Οκτώ μέλη του πληρώματος είναι θετικά στον ιό και βρίσκονται σε καραντίνα. Σύμφωνα με με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean International Μάικλ Μπέιλι “τα 1.400 μέλη του πληρώματος στην Odyssey of the Seas εμβολιάστηκαν στις 4 Ιουνίου και θα θεωρηθούν πλήρως εμβολιασμένα στις 18 Ιουνίου.

Τα θετικά κρούσματα εντοπίστηκαν μετά τον εμβολιασμό. Τα οκτώ μέλη του πληρώματος, έξι από τα οποία είναι ασυμπτωματικά και δύο με ήπια συμπτώματα, είναι σε καραντίνα. Και παρακολουθούνται στενά από την ιατρική μας ομάδα”.

https://www.tourismtoday.gr/

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31324
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Royal Caribbean
« Απάντηση #57 στις: Ιούνιος 18, 2021, 08:46:06 πμ »
Η Royal Caribbean ετοιμάζει το νέο της πλοίο Icon of the Seas

Ξεκίνησε στο φινλανδικό ναυπηγείο Meyer Turku η κατασκευή του κρουαζιερόπλοιου Icon of the Seas της Royal Caribbean.

Το ντεμπούτο του αναμένεται το φθινόπωρο του 2023. Το Icon θα είναι το πρώτο από τα τρία πλοία κρουαζιέρας που τροφοδοτείται από υγροποιημένο φυσικό αέριο (ΥΦΑ).

Με αυτό το βήμα ξεκινά επίσημα το επόμενο κεφάλαιο της Royal Caribbean. Για την οικοδόμηση ενός μέλλοντος καθαρής ενέργειας στην κρουαζιέρα.

Για να γιορταστεί το ορόσημο, πραγματοποιήθηκε τελετή κοπής χάλυβα στο Meyer Turku.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Ρίτσαρντ Φάιν, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean Group και ο Μάικλ Μπέιλι, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Royal Caribbean International.

Το ΥΦΑ και οι πρόσθετες φιλικές προς το περιβάλλον εφαρμογές του πλοίου, όπως η σύνδεση ξηράς ισχύος, θα ενισχύσουν την ενεργειακή απόδοση. Και θα μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα.

Όπως δήλωσε η γραμμή κρουαζιέρας περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προηγμένες περιβαλλοντικές τεχνολογίες στο νέο κρουαζιερόπλοιο θα αποκαλυφθούν αργότερα.

Η Royal Caribbean έχει εργαστεί για να κάνει βήματα στην ενεργειακή απόδοση και να μειώσει τις εκπομπές μέσω τεχνολογιών, όπως αναφέρει.

Η χρήση τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένου και του ΥΦΑ, θα οδηγήσει σε περαιτέρω μειωμένες εκπομπές συνολικά. Σε ουσιαστικά μηδέν διοξείδια θείου και σωματίδια και σημαντική μείωση στην παραγωγή οξειδίων του αζώτου.

https://www.tourismtoday.gr/

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31324
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Royal Caribbean
« Απάντηση #58 στις: Ιούλιος 08, 2021, 10:16:06 πμ »
Για τα ελληνικά νησιά σαλπάρει η Royal Caribbean

Στις 10 Ιουλίου το Jewel of the Seas της Royal Caribbean International θα αναχωρήσει από την Λεμεσό στην Κύπρο για κρουαζιέρες στην Ελλάδα.

Είναι η πρώτη φορά που η Royal Caribbean εκμεταλλεύεται ένα homeport από την Κύπρο.

Οι κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων θα επισκεφθούν Πειραιά, Ρόδο, Κρήτη, Μύκονο και Σαντορίνη.

Το Jewel of the Seas είναι ένα από τα δύο πλοία της Βασιλικής Καραϊβικής που επιστρέφει στην κρουαζιέρα στην Ευρώπη αυτή την εβδομάδα.
Με το κρουαζιερόπλοιο Anthem of the Seas να πλέει από το Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα 7 Ιουλίου.

Η γραμμή σχεδιάζει να ξεκινήσουν περισσότερα πλοία μέχρι τον Αύγουστο, συμπεριλαμβανομένου του Harmony of the Seas από τη Βαρκελώνη.

https://www.tourismtoday.gr/

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31324
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Royal Caribbean
« Απάντηση #59 στις: Αύγουστος 05, 2021, 04:12:48 πμ »
Πότε επιστρέφει όλος ο στόλος κρουαζιέρας της Royal Caribbean

Η Royal Caribbean International σχεδιάζει να επιστρέψει σε λειτουργία ολόκληρος ο στόλος της, μέχρι την άνοιξη του 2022.

Το πρόγραμμα για την επιστροφή και των 26 πλοίων ακολουθεί τα σχέδια που είχαν ανακοινωθεί προηγουμένως.

Ανάμεσα στα πλοία που επιστρέφουν είναι και το Rhapsody of the Seas, που θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων σε ελληνικά νησιά, από το λιμάνι της Ρώμης από τις 23 Μαΐου 2022.

Κάθε πλοίο που επιστρέφει τώρα ταξιδεύει με τα υγειονομικά μέτρα για την ασφάλεια των επιβατών, του πληρώματος και των κοινοτήτων προορισμού.

Η Royal Caribbean απαιτεί από όλα τα μέλη του πληρώματος και τους επιβάτες που είναι κατάλληλης ηλικίας να εμβολιαστούν πλήρως κατά του Covid-19.

Επιστροφή του στόλου 2021-2022

Oasis of the Seas
Liberty of the Seas
Serenade of the Seas
Explorer of the Seas
Navigator of the Seas
Grandeur of the Seas
Brilliance of the Seas
Enchantment of the Seas
Vision of the Seas
Voyager of the Seas
Radiance of the Seas
Rhapsody of the Seas

https://www.tourismtoday.gr/