Αποστολέας Θέμα: Ταξίδι στην Πράγα  (Αναγνώστηκε 8361 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Ταξίδι στην Πράγα
« Απάντηση #10 στις: Αύγουστος 29, 2013, 20:16:40 μμ »
Υπαρχει το κεντρο της πολης χωρις ιδιαιτερο ενδιαφερον κατα τη γνωμη μου αλλα και το ιστορικο κεντρο που βρισκονται ολα τα αξιοθεατα κι εκει θα πρεπει να μεινεις για να τα εχεις ολα διπλα σου με τα ποδια. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος christos_

• Newbie
  • *
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 06, 2014, 01:58:03 πμ »
Παιδια γειαααα!!μετα απο πολυ καιρο...ηρθε η ωρα για Πραγα!!!απο αεροπορικα και ξενοδοχειο παμε καλα..θα κλεισω στην παλια πολη κεντρικα σχεδον...θελω ομως διαφορες πληροφοριες που μπορουν να βοηθησουν..ειτε για μερη ειτε για φαγητο ειτε για καφε...ολα ευπροσδεκτα!!!!!!!
Για να διανυσεις μια αποσταση μεγαλη το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι...το πρωτο βημα!

Αποσυνδεδεμένος Λονδρέζα

• Newbie
  • *
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 24, 2017, 19:59:52 μμ »
Αχ Πράγα

ακόμη ένα μέρος που αγαπώ πολύ! Είχαμε πάει 7ημερη και είχα ενθουσιαστεί, σαν παραμύθι είναι, ειδικά το ιστορικό κέντρο. Είχαμε πάει Απρίλιο και λίγα χρόνια μετά ξαναπήγα με παρέα μετά τα Χριστούγεννα. Η Χριστουγεννιάτικη περίοδος ήταν άλλη εμπειρία, μια πανέμορφη εμπειρία.  :bigr:

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 25, 2017, 16:53:11 μμ »
ϊσως η πιο όμορφη πόλη που έχω πάει ποτέ!!
Ποιος και τι ώρα έχει τραβήξει αυτή τη φωτογραφία; Δεν υπάρχει ψυχή σε ένα μέρος που δεν λείπει ποτέ ο κόσμος. Σαν να την έχουν αποκλείσει για γύρισμα κάποιας ταινίας ή διαφήμισης