Αποστολέας Θέμα: Θα ήθελα την άποψη όσων έχουν ταξιδέψει με την EGYPT AIR  (Αναγνώστηκε 2421 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Επίσης δεν ξέρω αν θέτω σωστά την ερώτηση εδώ αλλά θα ήθελα την άποψη όσων έχουν ταξιδέψει με την EGYPT AIR.Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα κι αν δεν κάνω λάθος παραλίγο να της απαγορέυσουν τις πτήσεις στον Ευρωπαικό χώρο.Έχει κανείς εμπειρία?Πως είναι τα αεροπλάνα της,το servise και το αεροδρόμιο του Καίρου.Σε μεγάλη αναμονή τι έχει για να περάσεις την ώρα σου?

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Θα ήθελα την άποψη όσων έχουν ταξιδέψει με την EGYPT AIR
« Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 02, 2011, 17:51:27 μμ »
Tαξιδεψα μαζι τους το 2002...

ΑΘΗΝΑ-ΚΑΙΡΟ
ΚΑΙΡΟ-ΛΟΥΞΟΡ
ΚΑΙΡΟ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ

Τιποτα το ιδιαιτερο... χωρις ομως να εχω και μεγαλα παραπονα...το service ηταν καλο τουλαχιστον στις 1η και 3η πτηση... η 2η ηταν εσωτερικη πτηση και δεν περιμενα κατι το ιδιαιτερο.
Το προβλημα ειναι στις αποσκευες... εβλεπα στους υμαντες αλλου τις βαλιτσες και αλλου τα ροδακια τους!! :laugh:
Το αεροδρομιο του Καιρου δεν εχει κατι που να κανει τη διαφορα ή να σου μεινει αξεχαστο.

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 02, 2011, 18:38:11 μμ »
Aυτό με τις αποσκευες το έχω ζήσει!!!Συμβαίνει φαίνεται στα κράτη της Ανατολής!
Από ασφάλεια τι γίνεται,αυτό με καίει!
Στο αεροδρόμιο έχει καφέ να περάσεις την ώρα σου,να χαζέψεις τιποτα η μάυρη μαυρίλα?
Ασχετο και σχετικό αλλά αν κάποιος ταξιδέυει με μεγάλο σακίδιο πλάτης μπορει να το πάρει επάνω στο αεροπλάνο?
Ρωτάω για να αποφύγω στο μέλλον τις απώλειες.

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 02, 2011, 18:52:41 μμ »
Aυτό με τις αποσκευες το έχω ζήσει!!!Συμβαίνει φαίνεται στα κράτη της Ανατολής!
Στο αεροδρόμιο έχει καφέ να περάσεις την ώρα σου,να χαζέψεις τιποτα η μάυρη μαυρίλα?
Ασχετο και σχετικό αλλά αν κάποιος ταξιδέυει με μεγάλο σακίδιο πλάτης μπορει να το πάρει επάνω στο αεροπλάνο?

Νομιζω πως αυτο εξαρταται απ'τους ορους της καθε εταιρειας
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #4 στις: Αύγουστος 02, 2011, 19:05:41 μμ »

Απο θεματα ασφαλειας (μετα απο αυτα που εχουν γινει τον τελευταιο καιρο) θα σε γελασω... θα μας πει η Ειρηνη που πριν μερικες μερες επεστρεψε απο Αιγυπτο.
Μαγαζια υπαρχουν και για καφε αλλα και για ψωνια, οποτε θα χαζεψεις ανετα. :bigr:
Δε νομιζω... οι περισσοτερες εταιρειες εχουν οριο 8-10 κιλων για χειραποσκευη και συγκεκριμενες διαστασεις.

Αποσυνδεδεμένος micmic

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 03, 2011, 19:46:51 μμ »
Πέρυσι πήγα με Egypt στο Ναϊρόμπι και φέτος θα πάω στο Γιοχάνεσμπουργκ. Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα χωρίς να είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Στην επιστροφή βέβαια καθυστέρησε η πτήση καμμιά ώρα ενώ ήμασταν ήδη στη θύρα επιβίβασης, χωρίς να μας δώσουν κάποια εξήγηση. Το αεροδρόμιο στα επίπεδα του δικού μας. Δηλαδή δεν είναι Ντουμπάι με τίποτα, αλλά αν πας Κένυα και δεις το JK, του Καΐρου θα σου φανεί παλάτι :D

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Αύγουστος 03, 2011, 20:02:27 μμ »
Αναμενόμενο!!!Έχω εμπειρία από Κανταντού και κο Σαμούι οπότε δεν μασάω πια.Του Καίρου με ενδιαφέρει που έχει αναμονή 6 ώρες,αν είναι σαν το δικό μας χλιδή θα περάσουν :good:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #7 στις: Αύγουστος 07, 2011, 10:21:04 πμ »
Τελικα σε πεισαμε?
Εκλεισες με EGYPT AIR?

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Αύγουστος 07, 2011, 11:41:31 πμ »
Δεν μπορώ να κλείσω ούτε από το σάιτ ούτε από αλλού γιατί η εταιρία ενω έχει βγάλει τις τιμές και τις ώρες πτήσης δεν είναι σε θέση να κάνει κρατήσεις για τόσο μακρια.Οπότε θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσω τον άλλο μήνα. :pardon:
Και η Τουρκική έχει καλές πτήσεις για τις ημερομηνίες που θέλω,εσύ που ψάχνεις τις προσφορές να με έχεις στα υπόψην!