Αποστολέας Θέμα: Στρατολογούνται και υποβρύχια σε κρουαζιέρες περιπέτειας  (Αναγνώστηκε 275 φορές)

Συνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 28374
  • Φύλο: Άντρας
    • facebook/dktravelchat
Μετά τα μίνι ελικόπτερα και τα «φουσκωτά» για «αποβάσεις» σε δύσβατες ακτές ή για «κοντινές πλεύσεις» σε αυτές ο τομέας της κρουαζιέρας περιπέτειας επενδύει και στα μίνι υποβρύχια.

Η είδηση έρχεται από την Scenic καθώς το Scenic Eclipse θα μεταφέρει και ένα μίνι υποβρύχιο (U Boat) . Το οποίο και θα έχει τη δυνατότητα κατάδυσης μέχρι τα τριακόσια μέτρα βάθος και θα είναι ικανό να μεταφέρει έξι επιβάτες ανά κατάδυση πλέον του εντεταλμένου με τους χειρισμούς πιλότου και με ανώτατο όριο δράσης τι δώδεκα καταδύσεις ανά ημέρα.

Κατασκευαστικά το μίνι υποβρύχιο θα εξασφαλίζει στους τυχερούς επιβάτες ένα αρκετά ικανοποιητικό οπτικό πεδίο. Εκ των στοιχείων καθίσταται προφανές ότι οι κρουαζιέρες περιπέτειας αρχίζουν να διευρύνουν τους τεχνολογικούς ορίζοντες ώστε να προσφέρουν κάθε είδους επιλογή στο επιβατικό τους κοινό και βέβαια να προσελκύσουν μεγαλύτερη μερίδα του παγκόσμιου κοινού της κρουαζιέρας.

Η χρήση μίνι υποβρυχίων χρησιμοποιείται ήδη σε τομείς του τουρισμού ως μία εκ των προτάσεων ψυχαγωγίας αλλά είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο μίνι υποβρύχιο θα είναι φορτωμένο σε σκάφος όχι για επιστημονικούς σκοπούς αλλά ψυχαγωγικούς . Στο παρελθόν στην ελληνική επικράτεια είχε επιχειρηθεί η χρήση μίνι υποβρυχίου στην Σαντορίνη.

https://www.theseanation.gr/