Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Ανακοινώσεις - Νέα / SEAJETS
« Τελευταίο μήνυμα by dk στις Ιούλιος 01, 2020, 23:12:08 μμ »
Τα ταχύπλοα πλοία της SEAJETS επιστρέφουν στο ΑιγαίοΑπό την Παρασκευή 3 Ιουλίου, η SEAJETS ξεκινά τα δρομολόγια των ταχύπλοων πλοίων της, συνδέοντας το λιμάνι του Πειραιά, του Λαυρίου και του Ηράκλειου Κρήτης με 30 νησιά-προορισμούς του Αιγαίου και πάνω από 300 διασυνδέσεις μεταξύ των νησιών του Αιγαίου.

O πρωταθλητής κόσμου WorldChampion Jet που κατέχει το ρεκόρ Guinness για την ταχύτητά του επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά από όπου θα εκτελεί καθημερινά δρομολόγια προς Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη σε χρόνους ρεκόρ.

To WorldChampion Jet βραβεύτηκε ως το «Πλοίο της Χρονιάς» από τα διεθνούς κύρους βραβεία «Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019». Το συγκεκριμένο βραβείο δόθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης σε ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο, αναγνωρίζοντας εκτός από την ταχύτητά του, το μοναδικό σχεδιασμό, τη μοναδική συμπεριφορά και άνεση ταξιδιού που προσφέρει, την καινοτομία, την συνέπεια αλλά και τη μεγάλη προσφορά του πλοίου στην Ελληνική ναυτιλία.

Από το ίδιο λιμάνι, τον Πειραιά, τo ταχύπλοo Champion Jet 2 θα εκτελεί καθημερινό δρομολόγιο προς Σέριφο, Σίφνο και Μήλο ενώ τα Sifnos Jet και Super Jet, καθημερινά από Πειραιά προς Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Φολέγανδρο, Αμοργό και Κουφονήσια.
Το Naxos Jet με αφετηρία το λιμάνι του Ηρακλείου θα συνδέει την Κρήτη με τις Κυκλάδες.

Η SEAJETS υιοθετεί νέα ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων και εφαρμόζει αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα στο σύνολο του στόλου της, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και όλες τις αρμόδιες Αρχές.

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/
12
Ανακοινώσεις - Νέα / Pakistan International Airlines (PIA)
« Τελευταίο μήνυμα by dk στις Ιούλιος 01, 2020, 23:08:47 μμ »
Η Ευρωπαϊκή Ένωση απαγορεύει στην Pakistan International Airlines να πετά στην ΕυρώπηΟ Οργανισμός Ασφάλειας της Αεροπορίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EASA) απαγόρευσε στον εθνικό αερομεταφορέα του Πακιστάν, την εταιρεία Pakistan International Airlines (PIA) να πετά προς και από ευρωπαϊκά αεροδρόμια για τους επόμενους έξι μήνες. Αιτία είναι το σκάνδαλο που ταλανίζει την πολιτική αεροπορία του Πακιστάν με εκατοντάδες πιλότους να διαθέτουν πλαστές άδειες.

Το θέμα προέκυψε πριν ένα χρόνο, ωστόσο τότε η εκτεταμένη διαφθορά στη χώρα το σκέπασε. Ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα όταν στις 22 Μαΐου ένα αεροσκάφος της PIA κατέπεσε σε κατοικημένη περιοχή στο Καράτσι λίγο πριν την προσγείωση του. Έχασαν τη ζωή τους οι 97 από τους 99 επιβαίνοντες.

Τα πρώτα συμπεράσματα της έρευνας για το δυστύχημα δείχνουν σφάλμα των πιλότων. Στη συνέχεια επανήλθε το θέμα των πλαστών αδειών και το αρμόδιο Υπουργείο απαγόρευσε σε 262 πιλότους της PIA και άλλων τοπικών αεροπορικών εταιρειών να πετάξουν, καθώς θεωρήθηκαν ύποπτοι για αποφυγή των απαραίτητων εξετάσεων.

Το στοίχημα είναι αν οι έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης προχωρήσει ή αν θα κουκουλωθεί και πάλι. Το σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη εταιρεία έχει το ιστορικό της πάνω από δέκα πολύνεκρα δυστυχήματα.

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/
13
Ανακοινώσεις - Νέα / Απ: Malev
« Τελευταίο μήνυμα by dk στις Ιούνιος 30, 2020, 22:15:27 μμ »
Ελπίδες για επιστροφή χρημάτων από τη Malev

Θυμάστε τη Malev; Ήταν ο εθνικός αερομεταφορέας της Ουγγαρίας ο οποίος φαλίρισε το 2012. Τότε χιλιάδες άτομα, ανάμεσα τους και πολλοί Έλληνες, έμειναν με τα εισιτήρια στα χέρια καθώς δεν πρόλαβαν να ταξιδέψουν. Ελάχιστοι από αυτούς κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω. Οι πιστωτές πολιόρκησαν την καταρρέουσα εταιρεία και τα εισπραχθέντα χρήματα από εισιτήρια δεν επιστράφηκαν. Την ίδια ώρα πολλά τουριστικά γραφεία έμειναν εκτεθειμένα σε απαιτήσεις πελατών τους και άλλα αναγκάστηκαν να επιστρέψουν αυτά τα χρήματα στους πελάτες τους με την ελπίδα πως κάποτε θα τα πάρουν από την Malev.

Με τον καιρό το θέμα ξεχάστηκε ωστόσο αυτές τις μέρες είχαμε εξελίξεις. Όπως ενημέρωσε η ECTAA (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τουριστικών Πρακτόρων), μετά από μακροχρόνιες και πολύπλοκες διαπραγματεύσεις, τα τουριστικά γραφεία δικαιώθηκαν και θα τους επιστραφεί μεγάλο μέρος των απαιτήσεων τους.

Μετά την έκδοση δικαστικών αποφάσεων, ξεκίνησε σειρά συζητήσεων και προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω δικαστικές διαδικασίες, οι εμπλεκόμενες πλευρές ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις, έτσι ώστε να φτάσουν σε μια συμφωνία αποδεκτή από όλους. Η συμφωνία έχει πλέον υπογραφεί, κάτι που σημαίνει ότι όσα από τα ποσά έχουν διασταυρωθεί θα διανεμηθούν αναλογικά σε όλα τα τουριστικά γραφεία αφού παρακρατηθούν από αυτά τα δικαστικά έξοδα. Με την σειρά τους θα φθάσουν στους δικαιούχους.

Όσοι έχετε να πάρετε χρήματα πίσω, καλό είναι να επικοινωνήσετε με το τουριστικό σας γραφείο.

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/
14
Μας Ενδιαφέρουν / Πρόγραμμα ''Τουρισμός για όλους''
« Τελευταίο μήνυμα by dk στις Ιούνιος 30, 2020, 22:12:29 μμ »
Τουρισμός για όλους

Το πρόγραμμα "Τουρισμός Για Όλους", προϋπολογισμού 30 εκατ. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους. Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι προσφέροντας ειδικές τιμές!

Πάροχοι:

Καταλύματα που δύνανται να προσφέρουν διαμονή σε φυσικά πρόσωπα και τις οικογένειές τους.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για καταλύματα ολοκληρώθηκε στις 25/06/2020 και ώρα 23:59. Τα προσωρινά αποτελέσματα και οι ημερομηνίες ενστάσεων θα ανακοινωθούν σύντομα

Δικαιούχοι:

Όλα τα φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν υποβάλει Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων για το φορολογικό έτος 2018 σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση.

HMEΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ:

Από 29.06.2020 έως 05.07.2020

Μπορείτε να συνδεθείτε και να υποβάλετε την αίτησή σας με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ σας τις εξής ημερομηνίες:

ΔΕ 29/6 & ΤΡ 30/6
ΑΦΜ που λήγουν σε 0 - 1 - 2

ΤΕ 01/07
ΑΦΜ που λήγουν σε 3 - 4 - 5

ΠΕ 02/07
ΑΦΜ που λήγουν σε 6 - 7

ΠΑ 03/07
ΑΦΜ που λήγουν σε 8 - 9

https://www.tourism4all.gov.gr/
15
Ταξιδιωτικά Νέα / Απ: Ταξίδια και Κορωνοϊός
« Τελευταίο μήνυμα by dk στις Ιούνιος 30, 2020, 22:07:38 μμ »
Σε ποιες τρίτες χώρες η Ευρώπη ανοίγει τα σύνορα της

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσε λίστα 14 χωρών στις οποίες ανοίγει τα σύνορα της από αύριο 1 Ιουλίου. Από την λίστα λείπουν σχεδόν όλες οι τρίτες χώρες που ενδιαφέρουν τουριστικά τη χώρα μας, καθώς αποτελούν σημαντικές αγορές για τον ελληνικό τουρισμό. Πρόκειται για τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Τουρκία, το Ισραήλ, το Κατάρ και τη Βόρεια Μακεδονία.
Ωστόσο το μέτρο δεν είναι νομικά δεσμευτικό καθώς η τελική αρμοδιότητα για την πολιτική των συνόρων ανήκει στα κράτη-μέλη. Η λίστα αναμένεται να ανανεώνεται κάθε δύο εβδομάδες, ανάλογα με τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά των υποψήφιων τρίτων χωρών και άλλους παράγοντες (αμοιβαιότητα, επάρκεια αριθμού τεστ, δυνατότητες ιχνηλάτησης και περιορισμού νέων ξεσπασμάτων του ιού).

Η λίστα με τις 14 χώρες στις ποιες ανοίγουν τα ευρωπαϊκά σύνορα είναι:
Αλγερία,
Αυστραλία,
Καναδά,
Γεωργία,
Ιαπωνία,
Μαρόκο,
Νέα Ζηλανδία,
Ρουάντα,
Σερβία,
Νότια Κορέα,
Ταϊλάνδη,
Τυνησία και
Ουρουγουάη.

Όσον αφορά στην Κίνα, τα σύνορα της ΕΕ θα ανοίξουν εφόσον και εκείνη ανοίξει τα δικά της σε όσους φτάνουν από την ΕΕ.

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/
16
Κρουαζιέρες / Απ: Celestyal Cruises (Louis Cruise Lines)
« Τελευταίο μήνυμα by dk στις Ιούνιος 30, 2020, 22:06:04 μμ »
Celestyal Cruises: Ραντεβου τον επόμενο Μάρτιο

Η Celestyal Cruises, ανακοίνωσε περαιτέρω παράταση της αναστολής των κρουαζιέρων της μέχρι την ήδη ανακοινωθείσα επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου για το 2021, στις 6 Μαρτίου 2021.

Η Celestyal Cruises ήταν από τις πρώτες εταιρείες κρουαζιέρας παγκοσμίως που αποφάσισε έγκαιρα να αναστείλει προσωρινά τις κρουαζιέρες της στα μέσα Μαρτίου, θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την ασφάλεια των επισκεπτών, του πληρώματος και τον τοπικών κοινοτήτων που επισκέπτεται.

Αυτή η αποφασιστική κίνηση είχε ως αποτέλεσμα μηδενικά κρούσματα COVID-19 στα κρουαζιερόπλοιά μας και τον ασφαλή επαναπατρισμό των επιβατών και των μελών του πληρώματος πριν επιβληθούν απαγορεύσεις στις αεροπορικές μετακινήσεις και κλείσουν τα σύνορα, παγκοσμίως.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία:

"Για όσους επιβάτες έχουν καταβάλει το αντίτιμο της κρουαζιέρας και έχουν επηρεαστεί από αυτή την αναστολή, η Celestyal Cruises προσφέρει εξαργύρωση για μία μελλοντική κρουαζιέρα (Future Cruise Credit) αξίας 120% της αρχικής κράτησης. Οι ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα εξαργύρωσης (Future Cruise Credit) μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2021, με οποιοδήποτε από τα δρομολόγια της Celestyal Cruises μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2022. Για πρόσθετη ευελιξία, οποιοσδήποτε δεν αξιοποιήσει το δικαίωμα εξαργύρωσης μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2021, θα λάβει αυτόματα επιστροφή χρημάτων, ίση με το αρχικό ποσό που καταβλήθηκε στη Celestyal Cruises, μετά τη λήξη του διαστήματος δυνατότητας εξαργύρωσης. Η Celestyal Cruises θα αποστείλει το πιστωτικό για μελλοντική κρουαζιέρα απευθείας στους επιβάτες ή στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, χωρίς να υφίσταται η ανάγκη επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο, εκτός αν πρόκειται για νέα κράτηση."

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/
17
Ειδήσεις από όλο τον κόσμο / Απ: Ατμοσφαιρική ρύπανση στην Καβάλα όλο το 24ωρο
« Τελευταίο μήνυμα by dk στις Ιούνιος 30, 2020, 22:02:55 μμ »
Πραγματικα... η κατασταση ειναι δραματικη!! :sad:
18
Ειδήσεις από όλο τον κόσμο / Ατμοσφαιρική ρύπανση στην Καβάλα όλο το 24ωρο
« Τελευταίο μήνυμα by kostakiss στις Ιούνιος 30, 2020, 16:22:22 μμ »
Kαλησπερα σε ολους κ καλο υπολοιπο καλοκαιριου!
Εδω μερικες εικονες απο το τι γινεται στην ατμοσφαιρα της Καβαλας
απο τα εργοστασια κυριως των λιπασματων αλλα κ των πετρελαιων που δουλευουν ασταματητα μερα νυχτα.
Δε μπορεις να σταθεις εκει γυρω, σε πιανει αναγουλα κ πονοκεφαλος απο την εντονη μυρωδια.
Με μηχανακι περνας κ γκαζωνεις να βγεις απο τη μποχα κ με αμαξι κλεινεις παραθυρα κ το air condition στην ανακυκλωση.
Μεγαλη απορια για το πως ζουν οι κατοικοι σε Χαλκερο κ Νεα Καρβαλη
κ ποσο μαλλον ,πως δουλευει εκει μεσα ο κοσμος... ?
Εδω το σχετικο βιντεο
19
Takis Shelter: Ο φύλακας-άγγελος των αδέσποτων σκύλων της Κρήτης

Ο Τάκης Προεστάκης εγκατέλειψε τα πάντα και έγινε παγκόσμιο viral με το καταφύγιο για αδέσποτους σκύλους στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Συνέντευξη με τον Τάκη Προεστάκη που εγκατέλειψε τα πάντα και άνοιξε ένα καταφύγιο για αδέσποτα ζώα στην Κρήτη για το οποίο μιλάει όλος ο κόσμος.

«Κάθε λίγα μέτρα εδώ στην Κρήτη βλέπεις και ένα ταλαιπωρημένο σκύλο στη ζέστη, σε ένα οικόπεδο ή στην άκρη του δρόμου, δεμένο με αλυσίδα». Λίγα λεπτά πριν κλείσω το κείμενο και τη συνέντευξη με τον Τάκη Προεστάκη, άλλο ένα βίντεο ανέβηκε στη σελίδα του αναδεικνύοντας τη σκληρή πραγματικότητα και ζωή για κάθε αδέσποτο στην Κρήτη και σε κάθε μέρος της Ελλάδας. Δεν έχει σημασία ο τόπος. Το βίντεο δείχνει τη σκυλίτσα Φρίντα, όπου μετά από καταγγελία πολίτη και τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας της Ιεράπετρας ελευθερώθηκε από τις αλυσίδες της. Το σκυλί μεταφέρθηκε στον Δήμο και στη συνέχεια υιοθετήθηκε από το Takis Shelter, ένα μοναδικό καταφύγιο για αδέσποτα ζώα στην Ιεράπετρα της Κρήτης, ίσως η τελευταία τους ευκαιρία για να βρουν ένα σπίτι και μία νέα ζωή. Από το βίντεο και τα λεγόμενα του Τάκη, η Φρίντα είναι τριών χρόνων και δεν ξέρει να περπατήσει καλά... Ίσως ήταν δεμένη με αλυσίδες για μία ζωή.

Video:  https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=1586534458181151

Το καταφύγιο Takis Shelter βρίσκεται σε ένα ορεινό σημείο κοντά στη Ιεράπετρα και σήμερα φιλοξενεί περισσότερα από 420 σκυλιά, 55 γάτες και κατσίκες. «Άνοιξα το καταφύγιο πριν από επτά χρόνια. Μέχρι τότε δούλευα για 20 χρόνια στη νύχτα. Είχα δικό μου κλαμπ και συναναστρεφόμουν με πολύ κόσμο. Γυναίκες, ποτά, μεθύσια. Κοιμόμουν το πρωί και ήμουν ξύπνιος τη νύχτα. Αλάνι. Κάποια στιγμή τα βαρέθηκα όλα αυτά. Σιχάθηκα. Δεν μου έχει μείνει ούτε ένας φίλος από τη νύχτα, δεν θυμάμαι το όνομα καμίας κοπέλας που γνώριζα στο κλαμπ. Σε αντίθεση, θυμάμαι με το όνομά τους όλα τα σκυλιά στο καταφύγιο, ένα προς ένα» μας λέει ο Τάκης, σε μία φάση στη ζωή του που εσωτερικά έψαχνε για κάτι άλλο. Πού να ήξερε πως λίγο καιρό αργότερα θα φρόντιζε εκατοντάδες αδέσποτα από όλη την Κρήτη και η ζωή και η καθημερινότητά του θα αποκτούσαν άλλη διάσταση.«Μία μέρα βρήκα ένα ταλαιπωρημένο, κοκκαλιάρικο σκυλί με σπασμένο πόδι στη χωματερή και ξαφνικά βρέθηκα να πηγαίνω εκεί κάθε μέρα για να το ταΐζω και να το φροντίζω. Κάποια στιγμή το ένα σκυλί στη χωματερή έγιναν εβδομήντα και δεν μπορούσε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Είχα 185 χιλιάρικα από το κλαμπ που έκλεισα και τα έριξα όλα για να ανοίξω το καταφύγιο, σε ένα χωράφι 6 στρεμμάτων, λίγο πιο πέρα από τη χωματερή. Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω και τι ανάγκες είχε ένα καταφύγιο» συνεχίζει την αφήγησή του για αυτό το κάλεσμα που τον οδήγησε να ανοίξει το καταφύγιο αδέσποτων σκύλων και ξαφνικά να αλλάξει η δική του ζωή και η ζωή εκατοντάδων αδέσποτων.Τα χρέη και οι υποχρεώσεις άρχισαν να συσσωρεύονται σταδιακά. Όση βοήθεια αν υπήρχε από εθελοντές και μέσα από κάποιες ελάχιστες δωρεές («σχεδόν όλοι οι εθελοντές είναι ξένοι, δεν πολυέρχονται Έλληνες, ελπίζω τώρα που θα ανοίξουν οι πτήσεις να έρθουν να μας βοηθήσουν κάποιοι νέοι εθελοντές»), τα 185 χιλιάδες ευρώ που έβαλε αρχικά ο Τάκης για το καταφύγιο, εξανεμίστηκαν γρήγορα και στη θέση τους άρχισε να δημιουργείται ένα τεράστιο χρέος και αδιέξοδο για τον ίδιο. Το μόνο που δεν σκέφτηκε ήταν να τα παρατήσει. «Έφτασα σε ένα σημείο να χρωστάω 50 χιλιάρικα, με κυνηγούσαν οι τοκογλύφοι, κοιμόμουν σε ένα μικρό κοντέινερ στο καταφύγιο, μέσα στη ζέστη στους 40 βαθμούς, οι δικοί μου άνθρωποι ήθελαν να με στείλουν σε ψυχολόγο, μου έλεγαν "τι είναι αυτά που κάνεις"».Δεν ξέρουμε πραγματικά πού θα βρισκόταν το Takis Shelter, ούτε ο ίδιος το γνωρίζει φαντάζομαι, αν δεν υπήρχε μία δημοσιογράφος από την Daily Mail για να αναδείξει την ιστορία του πριν από πέντε χρόνια και μέσα από ένα αποκλειστικό θέμα στη δημοφιλή βρετανική εφημερίδα. Το ενδιαφέρον από τον κόσμο ήταν καθολικό, το θέμα έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά και οι δωρεές από κάθε γωνιά του πλανήτη άρχισαν να «πέφτουν» σαν βροχή. «Από τα μηδενικά ποσά ή τα 10-20 ευρώ που λαμβάναμε κάθε μέρα από δωρεές μέσα από τη σελίδα μας, ξαφνικά δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Κάποιος έστειλε 1.000 ευρώ, κάποια άλλη 2.000 ευρώ, άλλοι ακόμα περισσότερα. Μέχρι και αυτοκίνητο μου πήραν. Ξεχρέωσα τα 50 χιλιάρικα που είχαν μαζευτεί και κοίταζα την επόμενη μέρα με περισσότερη αισιοδοξία». Μετά την Daily Mail, τρία χρόνια αργότερα, ακολούθησε ένα βίντεο στο δημοφιλές site για ζώα, The Dodo. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα τα 130 εκατομμύρια views, ένα από τα πιο viral βίντεο του Dodo. Παρακάτω βλέπουμε τη YouTube εκδοχή του. Όταν το ίντερνετ χρησιμοποιείται για καλό σκοπό και για την ευαισθητοποίηση του κόσμου, μικρά θαύματα μπορούν να συμβούν.Τα 6 στρέμματα έχουν γίνει 33, με τον Τάκη να φεύγει από το κοντέινερ που έμενε τα πρώτα χρόνια –παρέα με κάποια ανάπηρα σκυλάκια– και να χτίζει ένα σπίτι στον χώρο του καταφυγίου. Οι συνήθειες και υποχρεώσεις του όμως δεν έχουν αλλάξει. «Δουλεύω από τις 7 το πρωί μέχρι τις 2 τη νύχτα. Πέφτω στο κρεβάτι κομμάτι και πάλι από την αρχή». 420 σκυλιά, γάτες και κατσίκες, μόνο εύκολο δεν είναι να τα φροντίζει ένας άνθρωπος, με την πολύτιμη βοήθεια κάποιων εθελοντών (και όχι όλους τους μήνες). Μόνο τα έξοδα για τροφές και λοιπές υποχρεώσεις ξεπερνάνε τα 10 χιλιάδες ευρώ το μήνα.

«Δεν άλλαξε κάτι σε εμάς και στη ζωή εδώ. Το καταφύγιο είναι κοντά στο βουνό. Το μόνο αρνητικό ότι δεν υιοθετήθηκαν σκυλιά αυτό το διάστημα. Κατά τα άλλα, δεν άλλαξε κάτι» απαντάει ο Τάκης στην ερώτηση αν η περίοδος της καραντίνας άλλαξε κάτι στις συνθήκες και την καθημερινότητα στο καταφύγιο, καταλήγοντας σε κάτι που πρέπει να προσέξουμε όλοι και να ευαισθητοποιηθούμε περισσότερο. «Στο καταφύγιο φροντίζουμε άρρωστα, χτυπημένα, ταλαιπωρημένα ζώα. Κύριο μέλημά μας είναι όλα αυτά τα σκυλιά να βρουν ένα νέο σπίτι. Από τα περισσότερα από 300 σκυλιά που έχουν υιοθετηθεί από το καταφύγιο, τα 297 τα έχουν υιοθετήσει ξένοι, Ευρωπαίοι, όχι Έλληνες».Δυστυχώς, η Ελλάδα είναι ουραγός στην Ευρώπη σε θέματα φροντίδας και γενικότερης πολιτικής για τα αδέσποτα ζώα. Τα τελευταία χρόνια, με νέους ανθρώπους σαν τον Τάκη και πολλούς άλλους να αγωνίζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες, τα πράγματα κάπως αλλάζουν, έστω αργά. Τα πρόστιμα είναι πλέον πολύ αυστηρά για κάποιον που κακοποιεί κάποιον σκύλο ή κάποιο άλλο ζώο, αλλά όπως λέει ο Τάκης, «Είναι καθαρά θέμα παιδείας και ενημέρωσης».

Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του Takis Shelter για να μάθετε τα τελευταία νέα για το καταφύγιο και τα ζωάκια που κατοικούν εκεί. Υιοθετήστε κάποιο σκύλο οι ίδιοι ή μέσα από μία μικρή δωρεά οι τετράποδοι φίλοι μας θα έχουν μία καλύτερη ζωή.

https://www.athensvoice.gr/
20
Προσφορές Αεροπορικών Εταιριών / Απ: Προσφορές... Aegean
« Τελευταίο μήνυμα by dk στις Ιούνιος 24, 2020, 19:56:41 μμ »
Τώρα τα Παιδιά Ταξιδεύουν Δωρεάν!
Με κάθε Flex οικογενειακό εισιτήριο.


Αυτό το καλοκαίρι, ταξιδέψτε με όλη την οικογένεια, με ευελιξία και όλα όσα χρειάζεστε στις οικογενειακές σας διακοπές:
Δωρεάν εισιτήρια για βρέφη και παιδιά έως 12 ετών
1 επιπλέον δωρεάν παραδοτέα αποσκευή έως 23 kgr για όλη την οικογένεια
Διπλάσια μίλια εξαργύρωσης Miles+Bonus
50% έκπτωση στις θέσεις Upfront, βάσει διαθεσιμότητας
50% έκπτωση στα έξοδα μεταφοράς του κατοικίδιού σας

Είναι πολύ απλό:
Μπείτε στο aegeanair.com ή olympicair.com ή στο Aegean app
Αναζητήστε τις πτήσεις που σας ενδιαφέρουν
Βεβαιωθείτε πως είστε συνδεδεμένοι με τους κωδικούς του  Miles+Bonus μέλους. Εάν δεν είστε, δημιουργήστε ένα λογαριασμό για εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας.
Προσθέστε τον κωδικό: FAMILYDEAL στο πεδίο «εκπτωτικός κωδικός» που εμφανίζεται στην φόρμα κράτησης σας.
Εάν έχετε στη διάθεση σας Credit Voucher μπορείτε να το εξαργυρώσετε και να επωφεληθείτε της προσφοράς του δωρεάν εισιτηρίου για βρέφη και παιδιά και της έξτρα δωρεάν αποσκευής για κρατήσεις ναύλων Flex. Προσθέστε τον κωδικό του Credit Voucher στο πεδίο «εκπτωτικός κωδικός» κατά την αναζήτηση των πτήσεων αντίστοιχα. Εφόσον εξαργυρώσετε το Credit Voucher, δεν αποδίδεται η έκπτωση στις Upfront θέσεις και στη μεταφορά κατοικίδιων.

Επιλέξτε ναύλο Flex και ολοκληρώστε την κράτησή σας.
Ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων ναύλου Flex που θα πραγματοποιηθούν έως και 30/6 και περιλαμβάνουν τουλάχιστον έναν ενήλικα και ένα παιδί ή βρέφος.

Ισχύει για πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού και εξωτερικού από 1/7 έως και 6/9/2020.
Αγορά Εισιτηρίου
Ξενοδοχείο
Αυτοκίνητο
Από
0.8765332282766756
Προς
0.4786036782983356
Όροι & Προϋποθέσεις

Η προσφορά αφορά μόνο σε νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 24/6/2020 έως και 30/6/2020 και για πτήσεις με AEGEAN ή Olympic air από 1/7/2020 έως και 06/09/2020 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον 1 ενήλικα και τουλάχιστον 1 παιδί ή βρέφος. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις σε ναύλο FLEX που πραγματοποιούνται από την ιστοσελίδα της AEGEAN ή της Olympic Air ή το AEGEAN app για απευθείας πτήσεις ή πτήσεις με ανταπόκριση από/προς όλα τα αεροδρόμια. Η προσφορά περιλαμβάνει δωρεάν εισιτήριο για παιδιά (2-12 ετών) και βρέφη (0-2 ετών), μια δωρεάν επιπλέον παραδοτέα αποσκευή έως 23kgr ανά κράτηση, 50% έκπτωση για την επιλογή upfront θέσης για κάθε επιβάτη (βάσει διαθεσιμότητας) , 50% για τη μεταφορά κατοικίδιου στην κράτηση και διπλάσια Miles+Bonus μίλια. Η προσφορά δεν αφορά σε παιδιά που ταξιδεύουν μόνα τους.
Οι πτήσεις αφορούν σε  προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού με απλή μετάβαση και με επιστροφή.
Οι εκπτώσεις πραγματοποιούνται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων του παιδιού (2-12 ετών) και του βρέφους (0-2 ετών).
Το δωρεάν εισιτήριο για βρέφη και παιδιά, καθώς και η δωρεάν επιπλέον αποσκευή, αποδίδονται κατά τη διάρκεια της αρχικής κράτησης από όλα τα κανάλια διάθεσης.  Η έκπτωση 50% για την επιλογή upfront θέσης (βάσει διαθεσιμότητας) και 50% για την προσθήκη υπηρεσίας μεταφοράς κατοικίδιου στην κράτηση, αποδίδονται μόνο από τα digital κανάλια της AEGEAN και Olympic air (AEGEAN και Olympic air websites & AEGEAN app) και μόνο κατά τη διάρκεια της αρχικής κράτησης και δεν είναι δυνατή μέσω της ενότητας “Διαχείρισης της κράτησης”/ «My booking» ή μέσω του check in. H απόδοση γίνεται με τη χρήση του εκπτωτικού κωδικού εφόσον ο παραλήπτης της προσφοράς εισάγει τον εκπτωτικό κωδικό «FAMILYDEAL» στο ειδικό πεδίο «Εκπτωτικός κωδικός» που εμφανίζεται στην φόρμα κράτησης. O εκπτωτικός κωδικός για την έκπτωση 50% στα up front seats και στη μεταφορά κατοικίδιου, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με credit voucher ή άλλον εκπτωτικό κωδικό. Σε περίπτωση που υπάρχουν 2 ή περισσότερες πτήσεις στην κράτηση θα πρέπει όλες να πραγματοποιούνται έως και 06/09/2020, διαφορετικά δε θα μπορεί να ενεργοποιηθεί ο εκπτωτικός κωδικός.
Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του δωρεάν εισιτηρίου για βρέφη και παιδιά, καθώς και της δωρεάν επιπλέον αποσκευή κατά τη χρονική περίοδο που ισχύει η προσφορά χωρίς επιπλέον χρέωση, από όλα τα κανάλια διάθεσης της AEGEAN και Olympic air.
Αλλαγή του δωρεάν εισιτηρίου για βρέφη και παιδιά, καθώς και της δωρεάν επιπλέον αποσκευής μετά τη λήξη της προσφοράς, μπορεί να γίνει χωρίς χρέωση αλλαγής, ωστόσο ενδέχεται να ισχύει διαφορά  ναύλου.
Τα επιπλέον μίλια που θα αποδοθούν αφορούν σε μίλια εξαργύρωσης στο πρόγραμμα Miles+Bonus. Η καταχώρηση των επιπλέον μιλίων θα γίνεται εντός 15 εργάσιμων ημερών μετά την πραγματοποίηση της κάθε πτήσης και εφόσον ο Miles+Bonus αριθμός λογαριασμού του κάθε μέλους έχει καταχωρηθεί κατά την κράτηση.
Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.
Για πληροφορίες σχετικά με τα όρια αποσκευών δείτε εδώ. Για τη μεταφορά κατοικίδιων δείτε εδώ. Για την κράτηση θέσεων upfront δείτε εδώ. Κατά τα λοιπά, ισχύουν οι κανόνες ναύλων.
Είμαστε κοντά σας, σε κάθε οικογενειακό ταξίδι σας!

Μάθετε περισσότερα για το σύνολο υπηρεσιών που σχεδιάσαμε αποκλειστικά για εσάς, ώστε να κάνουμε το ταξίδι μια μοναδική εμπειρία για όλη την οικογένεια!

https://el.aegeanair.com/organoste/prosfores-diagonismoi/family-deal/?utm_source=Facebook_Desktop_Feed&utm_medium=paid_social&utm_campaign=promo_families240620&utm_content=prosp_image&fbclid=IwAR1WlGBZgiskge6QSlgmin6e3BMGOufzC-YVYN7guFxL8kH3ggAwxnSSmx4
Σελίδες: 1 [2] 3 4 ... 10