TravelChat - Ταξιδιωτικό Forum

Ταξιδιωτικά Επίκαιρα - Ανακοινώσεις - Προσφορές => Ταξιδιωτικές Προσφορές => Προσφορές Αεροπορικών Εταιριών => Μήνυμα ξεκίνησε από: dk στις Ιούνιος 25, 2009, 21:30:50 μμ

Τίτλος: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 25, 2009, 21:30:50 μμ
Σημαντικές και εξαιρετικά οικονομικές προσφορές για πτήσεις από 68 ευρώ συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων για σημαντικούς προορισμούς σε όλη τη χώρα μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη προσφέρουν μέσω του δικτυακού τους τόπου οι Ολυμπιακές Αερογραμμές. 
 
  Οι προσφορές αφορούν απλή μετάβαση από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Κέρκυρα, Ρόδο, Κω, Μυτιλήνη, Μύκονο, Σαντορίνη, Χίο, Ιωάννινα, Σάμο, Λήμνο και Κεφαλονιά για πτήσεις στην οικονομική θέση που θα πραγματοποιηθούν έως τις 30 Σεπτεμβρίου με 83 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλοι οι φόροι, ενώ το κόστος του εισιτηρίου με επιστροφή είναι 147 ευρώ. Η αντίστροφη διαδρομή, δηλαδή οι πτήσεις από τους παραπάνω προορισμούς προς την Αθήνα κοστίζουν μόνο 68 ευρώ, ενώ το κόστος του εισιτηρίου με επιστροφή είναι επίσης 147 ευρώ. Η εταιρεία προσφέρει επίσης εισιτήρια για πτήσεις κατά το ίδιο χρονικό διάστημα στην οικονομική θέση από Θεσσαλονίκη από και προς Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο και Μυτιλήνη με απλή μετάβαση στα 68 ευρώ και με επιστροφή στα 132. Μοναδική προϋπόθεση είναι οι κρατήσεις να γίνουν από την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.olympicairlines.com
 
πηγη aboutgreece.gr
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: elina στις Οκτώβριος 30, 2009, 21:08:22 μμ
Εισιτήρια με 1€ από την Ολυμπιακή

Η καλύτερη περίοδος για ταξίδι. Η καλύτερη προσφορά που έχει γίνει τον τελευταίο καιρό. Η καλύτερη αφορμή να γιορτάσουμε, μαζί με την Olympic Air, την απογείωση –κυριολεκτικά και μεταφορικά– του εθνικού μας αερομεταφορέα.

Αν σκεφτήκατε ότι υπερβάλλουμε, μάλλον δεν έχετε κλείσει ακόμη τα εισιτήριά σας για ένα φθινοπωρινό long weekend σε Κωνσταντινούπολη, Μιλάνο, Λονδίνο, Άμστερνταμ, Βιέννη, Παρίσι, Ρώμη, Βουκουρέστι, Βρυξέλλες ή Σόφια με μόλις… 2 ευρώ το άτομο πήγαινε έλα, συν τους φόρους του αεροδρομίου.

Καθότι αεροδρόμιο από αεροδρόμιο διαφέρει, οι φόροι διαμορφώνουν τις τιμές διαφορετικά από πόλη σε πόλη. Για παράδειγμα, η πτήση Αθήνα – Κωνσταντινούπολη και πίσω θα σας κοστίσει 64,27 ευρώ –μιλάμε πάντα για τελικές τιμές με φόρους, χρεώσεις καρτών και όλα τα σχετικά– η Αθήνα – Λονδίνο 68,66 για αναχώρηση και άφιξη στο Gatwick (78 για αναχώρηση από το Heathrow), η Αθήνα – Ρώμη 58,68 ευρώ και η Αθήνα – Άμστερνταμ 73,64 ευρώ.

Διαθέσιμες είναι ακόμα οι ημερομηνίες από τα μέσα Νοεμβρίου έως και την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Το Λονδίνο πλησιάζει να εξαντληθεί, ενώ η Ρώμη παραδόξως έχει ακόμη διαθεσιμότητα για όλες σχεδόν τις ημέρες του Νοεμβρίου.

Σημειώστε πως αν οι πρώτες θέσεις μιας πτήσης έχουν εξαντληθεί, η τιμή του εισιτηρίου ανεβαίνει, από το 1 ευρώ στα 50, από εκεί στα 60 και πάει λέγοντας. Αφού επιλέξετε τον προορισμό σας, «τικάρετε» την επιλογή +/- 3 μέρες και χρησιμοποιώντας τις επιλογές «προηγούμενη» και «επόμενη» μέρα στον πίνακα που θα ανοίξει σε νέο παράθυρο, αναζητήστε τις ημέρες εκείνες για τις οποίες η τιμή που εμφανίζεται είναι 1 ευρώ.

Ο υπολογισμός των φόρων και η τελική τιμή εμφανίζονται στο επόμενο βήμα, αφού επιλέξετε ημέρες και ώρες αναχώρησης κι επιστροφής.

Τι λέτε λοιπόν; Πάμε αύριο για καφεδάκι στη Ρώμη;

πηγή: in2life.gr
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Απρίλιος 07, 2010, 21:32:48 μμ
Ανοιξιάτικες προσφορές Olympic Air

Ευκαιρίες για οικονομικές αποδράσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό δίνει με τη νέα ταξιδιωτική προσφορά της η Olympic Air, η οποία διαθέτει 10.000 θέσεις απλής μετάβασης από το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» προς όλους τους προορισμούς, με τους ναύλους των εισιτηρίων να ξεκινούν από τα 68 ευρω.  
  
Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα με προορισμούς την Αλεξάνδρεια, το Αμστερνταμ, τη Βιέννη, τις Βρυξέλλες, το Κάιρο, την Κωνσταντινούπολη, τη Λάρνακα, το Λονδίνο, το Μιλάνο, το Παρίσι και τη Ρώμη, ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων που θα γίνουν μέχρι τις 15/4 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 19/4 έως και 30/6. Οι ναύλοι ισχύουν για απλή διαδρομή και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους.

http://www.aboutgreece.gr
 
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Απρίλιος 15, 2010, 05:27:54 πμ
(http://img412.imageshack.us/img412/1185/49118729.jpg) (http://img412.imageshack.us/i/49118729.jpg/)
 
Την ευκαιρία για το καλύτερο ξεκίνημα των καλοκαιρινών διακοπών σε 13 δημοφιλείς προορισμούς του εσωτερικού δίνει η Olympic Air, η οποία διαθέτει 20.000 θέσεις απλής μετάβασης από το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος», με τους ναύλους των εισιτηρίων να ξεκινούν από τα 53 ευρω. 
 
 Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα με προορισμούς την Σάμο, την Κέρκυρα, την Αλεξανδρούπολη, τα Ιωάννινα, την Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, τη Χίο, την Μυτιλήνη, τη Μύκονο, το Ηράκλειο, τη Ρόδο, τα Χανιά και την Κω, ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων που θα γίνουν μέχρι τις 22/4 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 26/4 έως και 30/6. Οι ναύλοι ισχύουν για απλή διαδρομή και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους.
 
Περισσοτερα εδω http://www.olympicair.com/Home.aspx?a_id=256
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Απρίλιος 20, 2010, 00:31:30 πμ
Η Olympic Air στέλνει Θέατρο
 
 Σημαντικές εκπτώσεις για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις θεατρικές παραστάσεις που λαμβάνουν χώρα στο θέατρο Badminton προσφέρει η Olympic Air, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας που εγκαινίασε πρόσφατα το Travelair Club ανάλογα με την κάρτα μέλους. 
 
  Οι εκπτώσεις αφορούν 10% για τα Blue μέλη (για 2 άτομα), 15% για τα Silver μέλη (για 4 άτομα) και 20% για τα Gold μέλη (για 6 άτομα). Προτεραιότητα δίνεται στην αγορά των εισιτηρίων 15 ημερών πριν την επίσημη έναρξη της προπώλησης. Οι κρατήσεις εισιτηρίων γίνονται μέσω του site της Olympic Air ή του Θεάτρου Badminton όπου οι ενδιαφερόμενοι χρησιμοποιούν τον κωδικό τους ανάλογα με το επίπεδο της κάρτας μέλους: Blue 569 538, Silver 569 537 και Gold 569 536.
 
http://www.aboutgreece.gr
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Απρίλιος 24, 2010, 08:39:26 πμ
Εξαγορά μιλίων με την Olympic Air    
  
Την ευκαιρία να κερδίσουν ταξιδιωτικά μίλια και μοναδικές στιγμές υψηλών προδιαγραφών δίνει η Olympic Air σε συνεργασία με τα Aldemar Hotels & Spa, καθώς με κάθε διαμονή τα μέλη του προγράμματος Travelair Club θα μπορούν να κερδίσουν 1.000 μίλια.  
  
Οι εκπτώσεις διαφοροποιούνται ανάλογα με το επίπεδο της κάρτας και έχουν ως εξής: Για τα Blue μέλη 5% έκπτωση στα πακέτα θαλασσοθεραπείας στην Κρήτη & Πελοπόννησο και Δωρέαν Spa Therapy (facial or body) στη Ρόδο, για τα Silver μέλη 10 % έκπτωση στις αναβαθμισμένες κατηγορίες δωματίων, 10% έκπτωση στα πακέτα θαλασσοθεραπείας στην Κρήτη& Πελοπόννησο και Δωρέαν Spa Therapy και για τα Gold μέλη αναβάθμιση σε άλλο τύπο δωματίου βάση διαθεσιμότητας, 15% έκπτωση κάθε Τετάρτη σε ένα a la carte εστιατόριο, 10% έκπτωση στα πακέτα θαλασσοθεραπείας στην Κρήτη& Πελοπόννησο και δωρέαν Spa Therapy στη Ρόδο καθώς και χρήση όλων των θεματικών εστιατορίων.
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Μάιος 01, 2010, 04:24:05 πμ
Πετάξτε με Business Class για Σόφια με νέα Airbus Α319/Α320 σε προνομιακές τιμές.

(http://img685.imageshack.us/img685/1368/maingr.jpg) (http://img685.imageshack.us/i/maingr.jpg/)

Η Olympic Air, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις της επιβατικής κίνησης, αναβαθμίζει τον τύπο αεροσκάφους που επιχειρεί προς & από τη Σόφια σε Airbus A319 & A320, 138 & 162 θέσεων αντίστοιχα, για τον μήνα Μάιο σε καθημερινή βάση, και για τον μήνα Ιούνιο τις ημέρες Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή.
Τα νέα αεροσκάφη θα προσφέρουν στους επιβάτες τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ Διακεκριμένης & Οικονομικής Θέσης.
Για το χρονικό διάστημα 01-15/05, προσφέρεται ειδικός Business Class ναύλοs στην τιμή των €181 για την διαδρομή Αθήνα - Σόφια και στην τιμή των €161 για την διαδρομή Σόφια - Αθήνα. Ο ναύλος ισχύει για απλή διαδρομή και περιλαμβάνει όλους τους φόρους αεροδρομίων, όπως επίσης και τη χρέωση συναλλαγής για αγορά εισιτηρίου από το site της Olympic Air.
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: coolalexis στις Μάιος 06, 2010, 00:22:16 πμ
   50% επιπλέον μίλια για online κρατήσεις!
Αγοράστε το εισιτήριό σας από το www.olympicair.com και κερδίστε 50% επιπλέον μίλια.
Η προσφορά ισχύει μόνο σε πτήσεις που εκτελούνται από την Olympic Air και θα πραγματοποιηθούν από 12 Απριλίου έως 12 Μάιου.

        Δωρεάν Parking αποκλειστικά για τα χρυσά μέλη του Travelair Club/b]
Χρησιμοποιείστε δωρεάν το parking στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για 24 ώρες. Ισχύει για το parking μακράς διάρκειας P3. Κατά την άφιξη σας στο αεροδρόμιο, αφήστε το αυτοκίνητο σας στο Μακράς Διαρκείας P3. Δείξτε την κάρτα σας στο check in counter και ζητήστε το voucher που σας εξασφαλίζει την 24ωρη δωρεάν χρήση του parking. Όταν επιστρέψετε, χρησιμοποιήστε το voucher στο μηχάνημα χρέωσης το οποίο αυτόματα θα αφαιρέσει το κόστος που θα αναλογεί για τις 24 ώρες.

Επωφεληθείτε από το μοναδικό προνόμιο που προσφέρει αποκλειστικά και μόνο το Travelair Club!
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: coolalexis στις Μάιος 20, 2010, 00:35:38 πμ
«Επίθεση» προσφορών της Olympic

Τη δυνατότητα εξαγοράς ταξιδιωτικών μιλίων και, παράλληλα, απόλαυσης των μοναδικών υπηρεσιών και προνομίων που παρέχουν τα Aquila Hotels & Resorts, δίνει η Olympic Air για τα μέλη του Travelair Club, σε συνέχεια της «επίθεσης» προσφορών προς το κοινό της.
   
   Οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα σε κάθε διαμονή να κάνουν early check in και late check out, να χρησιμοποιήσουν δωρεάν το internet σε διακεκριμένους χώρους και ανάλογα με το επίπεδο της κάρτας, να επωφεληθούν των λοιπών παροχών. Συγκεκριμένα, για τα Blue μέλη η προσφορά αφορά 8% έκπτωση στην τιμή δωματίου, για τα Silver μέλη, 10% έκπτωση στην τιμή δωματίου, αναβάθμιση δωματίου από standard garden view σε standard sea view βάση διαθεσιμότητας, 10% έκπτωση στις καταναλώσεις (extras) στα τμήματα του εκάστοτε Αquila ξενοδοχείου, προσφορά καλωσορίσματος που περιλαμβάνει καλάθι με φρούτα, 1 φιάλη κρασί, 1 φιάλη εμφιαλωμένο νερό και εγγραφή στο club των επαναλαμβανομένων πελατών Best of the Best στη κατηγορία Platinum, ενώ για τα Gold μέλη 15% έκπτωση στην τιμή δωματίου, αναβάθμιση δωματίου από standard κατηγορία σε Mythica class βάση διαθεσιμότητας, 20% έκπτωση στις καταναλώσεις (extras) στα τμήματα του εκάστοτε Aquila ξενοδοχείου, προσφορά καλωσορίσματος που περιλαμβάνει καλάθι με φρούτα, 1 φιάλη Γαλλική σαμπάνια, 1 φιάλη εμφιαλωμένο νερό, εγγραφή στο club των επαναλαμβανομένων πελατών Best of the Best στην κατηγορία Diamond, λουλούδια, εφημερίδα, αναμνηστικό δώρο κατά την διάρκεια της παραμονής και πρόσκληση στο Management cocktail επαναλαμβανομένων πελατών μας

www.aboutgreece.gr
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: coolalexis στις Ιούνιος 11, 2010, 00:14:24 πμ
(http://www.olympicair.com/media/test/newsletter_images_gr4.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 17, 2010, 21:05:43 μμ
(http://img529.imageshack.us/img529/9056/14884920.jpg) (http://img529.imageshack.us/i/14884920.jpg/)

Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: coolalexis στις Ιούλιος 09, 2010, 23:38:29 μμ
(http://www.olympicair.com/media/ffp/avis/newsletter_avis_steliou_gr.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούλιος 10, 2010, 09:08:40 πμ
Noμιζω πως υπαρχουν αλλες εταιρειες για να νοικιασεις αυτοκινητο... φθηνοτερες. :bigr:
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: coolalexis στις Ιούλιος 10, 2010, 20:03:38 μμ
Και αεροπορικές υπάρχουν φθηνότερες :bigr:
για τους λάτρεις της ακρίβειας :shout:
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: koyrsaros_gr στις Σεπτέμβριος 20, 2010, 13:30:01 μμ
Νέο δρομολόγιο της Olympic Air από Θεσσαλονίκη προς Λονδίνο
Την έναρξη του νέου δρομολογίου που θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με το αεροδρόμιο Γκάτγουϊκ στο Λονδίνο από τις 31 Οκτωβρίου 2010 ανακοίνωσε η Olympic Air.


Η πτήση θα αναχωρεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 07:55 από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Από το Gatwick, η πτήση θα επιστρέφει στις 10:25.
 
Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus A319 προσφέροντας 120 θέσεις οικονομικών ναύλων και 12 θέσεις διακεκριμένου ναύλου.

Εγκαινιάζοντας το νέο δρομολόγιο, η Olympic Air προσφέρει ναύλο γνωριμίας απλής διαδρομής από Θεσσαλονίκη προς Λονδίνο έναντι 32 ευρώ και αντίστοιχα από Λονδίνο προς Θεσσαλονίκη έναντι 27 λιρών Αγγλίας.

Διευκρινίζεται ότι στις τιμές περιλαμβάνονται ο επίναυλος καυσίμου και το τέλος εξυπηρέτησης ενώ δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων.

Όπως ανακοινώθηκε, οι ναύλοι ισχύουν για εκδόσεις εισιτηρίων στο διάστημα από τις 23 Σεπτεμβρίου έως και τις 29 Σεπτεμβρίου και για ταξίδια από 31 Οκτωβρίου έως και 16 Δεκεμβρίου.
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: evi στις Σεπτέμβριος 21, 2010, 04:44:27 πμ
Καλή η προσφορά με την νεα ολυμπιακή για Λονδίνο στο περιορισμένο αυτό διάστημα.

Πολύ μεγάλο κρίμα όμως που η παλιά Ολυμπιακή έχασε έτσι αναίμακτα το αεροδρόμιο του Χήθροου.
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: manelaki στις Σεπτέμβριος 22, 2010, 19:00:12 μμ
Προσφορές σε ναύλους από την Olympic Air

(http://www.olympicair.com/media/images/photo_promotional_fares_gr.jpg)

Δελεαστική προσφορά στους ναύλους, που για το εσωτερικό αρχίζουν από τα 15 ευρώ και για το εξωτερικό από τα 28, ανακοίνωσε η Olympic Air για επιλεγμένα δρομολόγια του δικτύου της.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, για τα δρομολόγια από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Χίος και Κω ο ναύλος ανέρχεται σε 15 ευρώ και διπλασιάζεται για ταξίδια μετ' επιστροφής. Το τέλος εξυπηρέτησης μέσω του Call Center και των σημείων πώλησης της Olympic Air ανέρχεται σε 10 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη χρέωση για αγορά του εισιτηρίου από το website της Olympic Air, www.olympicair.com, ανέρχεται σε 4 ευρώ.

Για τα δρομολόγια Αθήνα-Κάιρο, Αθήνα-Κωνσταντινούπολη, Αθήνα-Λάρνακα και Θεσσαλονίκη-Λονδίνο ο ναύλος ανέρχεται σε 28 ευρώ και διπλασιάζεται για ταξίδια μετ' επιστροφής. Το τέλος εξυπηρέτησης μέσω του Call Center και των σημείων πώλησης της Olympic Air ανέρχεται σε 15 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη χρέωση για αγορά του εισιτηρίου από το website της Olympic Air, www.olympicair.com, ανέρχεται σε 4 ευρώ.

Όπως διευκρινίστηκε, η προσφορά ξεκινά από αύριο, 23 Σεπτεμβρίου και ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν από 23 έως 29 Οκτωβρίου ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1 Οκτωβρίου έως και 16 Δεκεμβρίου. Οι ναύλοι δεν περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων.

Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: famek στις Σεπτέμβριος 24, 2010, 15:51:21 μμ
καλα σημερα που αρχισε η προσφορα της ολυμπιακης διαπιστωσα πως δεν ισχυουν αυτες οι τιμες... θεσνικη λονδινο θεσνικη το φτηνοτερο που βρηκα σε χαλια ημερομηνιες ηταν 157ε... οι φοροι ειναι μεγαλοι....
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Σεπτέμβριος 29, 2010, 20:29:40 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/photo_promotional_fares_gr2.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Οκτώβριος 06, 2010, 18:37:10 μμ
Olympic Air: Από 15-34 ευρώ περισσότεροι προορισμοί σε Ελλάδα και εξωτερικό

(http://www.olympicair.com/media/images/photo_promotional_fares_gr3.jpg)
  
Για τα δρομολόγια Αθήνα-Χανιά, Αθήνα- Μύκονο, Αθήνα-Σαντορίνη και Αθήνα-Ρόδο ο ναύλος ανέρχεται σε 15 ευρώ και διπλασιάζεται για ταξίδια μετ’ επιστροφής
Μια νέα μεγάλη προσφορά με ναύλους από 15 και 34 ευρώ για επιλεγμένα δρομολόγια στο εσωτερικό και το εξωτερικό, αντίστοιχα ξεκίνησε η Olympic Air.
Ειδικότερα για τα δρομολόγια Αθήνα-Χανιά, Αθήνα- Μύκονο , Αθήνα-Σαντορίνη και Αθήνα ?Ρόδο ο ναύλος ανέρχεται σε 15 ευρώ και διπλασιάζεται για ταξίδια μετ’ επιστροφής. Το τέλος εξυπηρέτησης μέσω του Call Center και των σημείων πώλησης της Olympic Air ανέρχεται σε 10 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη χρέωση για αγορά του εισιτηρίου από το website της Olympic Air, www.olympicair.com, ανέρχεται σε 4 ευρώ.
Για τα δρομολόγια Αθήνα-Άμστερνταμ, Αθήνα-Βουκουρέστι και Αθήνα-Λονδίνο o ναύλος ανέρχεται σε 34 ευρώ και διπλασιάζεται για ταξίδια μετ’ επιστροφής. Το τέλος εξυπηρέτησης μέσω του Call Center και των σημείων πώλησης της Olympic Air ανέρχεται σε 15 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη χρέωση για αγορά του εισιτηρίου από το website της Olympic Air, www.olympicair.com, ανέρχεται σε 4 ευρώ.
Η προσφορά ξεκινά στις 7 Οκτωβρίου και ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και 13 Οκτωβρίου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 22 Οκτωβρίου έως και 16 Δεκεμβρίου. Οι ναύλοι δεν περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων.
Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο www.olympicair.com, στα τηλέφωνα 8018010101 (από σταθερό τηλέφωνο) και +302103550500 (από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό).


 
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Δεκέμβριος 17, 2010, 12:53:48 μμ
(http://www.olympicair.com/media/NEWS/weekendair_gr_v6_kommeno.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: coolalexis στις Δεκέμβριος 17, 2010, 15:22:10 μμ
‘weekendair’ ναύλοι από την Olympic Air
   
Ανακοινώσεις
‘weekendair’ ναύλοι από την Olympic Air
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

 

Η Olympic Air εισάγει στην ελληνική αγορά μία νέα ιδέα: κρατήσεις της τελευταίας στιγμής με ειδικούς χαμηλούς ναύλους .


Κάθε εβδομάδα, η Olympic Air θα επιλέγει για εσάς 9 weekendair προορισμούς στους οποίους θα σας ταξιδεύει με ναύλους weekendair.


Από την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή, στην ιστοσελίδα της Olympic Air www.olympicair.com θα ανακοινώνονται οι weekendair προορισμοί της εβδομάδας (3 προορισμοί στο εξωτερικό και 6 στην Ελλάδα). Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, κάντε την κράτησή σας από Παρασκευή έως Κυριακή για ταξίδια από την ερχόμενη Δευτέρα και για 10 ημέρες.


Οι weekendair προορισμοί αυτής της εβδομάδας είναι: Παρίσι, Άμστερνταμ και Λάρνακα για το εξωτερικό και Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη, Σάμος, Μύκονος, Ζάκυνθος και Κως για το εσωτερικό.

Οι τελικοί ναύλοι απλής μετάβασης ξεκινούν από €53 για το εσωτερικό & από €69 για το εξωτερικό, με αναχώρηση από την Αθήνα, και €35 για το εσωτερικό και €59 για το εξωτερικό, για επιστροφή στην Αθήνα. Οι τελικές τιμές των εισιτηρίων, περιλαμβάνουν όλες τις νόμιμες επιβαρύνσεις (φόρους, επίναυλο καυσίμων και service fee).


Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της Olympic Air, 801 801 01 01 από σταθερό και +30 210 3550 500 από κινητό ή από το εξωτερικό.
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Δεκέμβριος 24, 2010, 20:53:55 μμ
Προσφορές Weekendair

Κάθε εβδομάδα, η Olympic Air επιλέγει για σας 9 weekendair προορισμούς στους οποίους σας ταξιδεύει με ειδικούς χαμηλούς ναύλους! Από την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή, στην ιστοσελίδα της Olympic Air www.olympicair.com θα ανακοινώνονται οι weekendair προορισμοί της εβδομάδας. Κάντε την κράτησή σας από Παρασκευή έως Κυριακή για ταξίδια στις επόμενες δέκα ημέρες, από τη Δευτέρα έως τη μεθεπόμενη Τετάρτη, 1350 θέσεις σας περιμένουνε*! Οι αναγραφόμενες τιμές είναι τελικές (συμπεριλαμβάνουν φόρους, επίναυλο καυσίμων και service fee).

Για την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου ως την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, οι weekendair προορισμοί μας, για ταξίδια από τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου ως την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου είναι:

Αθήνα - Κωνσταντινούπολη από 77€

Κωνσταντινούπολη - Αθήνα από 46€
Βουκουρέστι

Αθήνα - Βουκουρέστι από 73€

Βουκουρέστι - Αθήνα από 62€
Κάιρο

Αθήνα - Κάιρο από 77€

Κάιρο - Αθήνα από 61€
Θεσ/νίκη

Αθήνα - Θεσσαλονίκη από 51€

Θεσσαλονίκη - Αθήνα από 32€
Χανιά

Αθήνα - Χανιά από 51€

Χανιά - Αθήνα από 32€
Μυτιλήνη

Αθήνα - Μυτιλήνη από 51€

Μυτιλήνη - Αθήνα από 32€
Σαντορίνη

Αθήνα - Σαντορίνη από 51€

Σαντορίνη - Αθήνα από 32€
Ιωάννινα

Αθήνα - Ιωάννινα από 51€

Ιωάννινα - Αθήνα από 32€

* Όλες οι παραπάνω τιμές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
   
http://www.olympicair.com/SpecialOffers.aspx?a_id=361
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Δεκέμβριος 31, 2010, 11:12:11 πμ
Προσφορές Weekendair

Κάθε εβδομάδα, η Olympic Air επιλέγει για σας 9 weekendair προορισμούς στους οποίους σας ταξιδεύει με ειδικούς χαμηλούς ναύλους! Από την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή, στην ιστοσελίδα της Olympic Air www.olympicair.com θα ανακοινώνονται οι weekendair προορισμοί της εβδομάδας. Κάντε την κράτησή σας από Παρασκευή έως Κυριακή για ταξίδια στις επόμενες δέκα ημέρες, από τη Δευτέρα έως τη μεθεπόμενη Τετάρτη, 1000 θέσεις σας περιμένουν! Οι αναγραφόμενες τιμές είναι τελικές (συμπεριλαμβάνουν φόρους, επίναυλο καυσίμων και service fee).

Για την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου ως την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011, οι weekendair προορισμοί μας, για ταξίδια από τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011 ως την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011 είναι:

Αθήνα - Βρυξέλλες από 72€
Βρυξέλλες - Αθήνα από 65€
Αθήνα - Βιέννη από 72€
Βιέννη - Αθήνα από 65€
Αθήνα - Τίρανα από 78€
Τίρανα - Αθήνα από 58€
Αθήνα - Ρόδος από 51€
Ρόδος - Αθήνα από 32€
Αθήνα - Καβάλα από 51€
Καβάλα - Αθήνα από 32€
Αθήνα - Κεφαλονιά από 51€
Κεφαλονιά - Αθήνα από 32€
Αθήνα - Σύρος από 51€
Σύρος - Αθήνα από 32€
Αθήνα - Λήμνος από 51€
Λήμνος - Αθήνα από 32€

http://www.olympicair.com/SpecialOffers.aspx?a_id=361

Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιανουάριος 07, 2011, 16:44:44 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendairwave4_GR.JPG)

http://www.olympicair.com/SpecialOffers.aspx?a_id=361

Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιανουάριος 14, 2011, 11:35:49 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendairwave5_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιανουάριος 17, 2011, 15:38:44 μμ
Ειδικές τιμές στα εισιτήρια της Olympic Air

(http://www.olympicair.com/media/NEWS/images_offer_gr.jpg)

Η Olympic Air προσφέρει σε μοναδικές τιμές 40.000 θέσεις (25.000 σε πτήσεις εντός Ελλάδας και 15.000 σε πτήσεις στο δίκτυο εξωτερικού).
 
Οι προσφορές ισχύουν για όλα τα δρομολόγια της Olympic Air, εκτός των άγονων γραμμών, και συγκεκριμένα:
• Από Αθήνα πρoς όλους τους εμπορικούς προορισμούς εσωτερικού, η τελική τιμή του εισιτηρίου απλής διαδρομής ανέρχεται σε €54, ενώ για ταξίδι από οποιοδήποτε αντίστοιχο αεροδρόμιο της Ελλάδας προς Αθήνα, η τελική τιμή ανέρχεται σε €35.
 
• Από Αθήνα πρoς όλους τους προορισμούς εξωτερικού, η τελική τιμή του εισιτηρίου απλής διαδρομής ξεκινάει από €69, ενώ για πτήσεις από το εξωτερικό δίκτυο της εταιρείας πρoς την Αθήνα η τελική τιμή ξεκινάει από €48.
 
Η ισχύς της προσφοράς ξεκινάει τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 27 Ιανουαρίου 2011, ενώ αφορά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 3 Φεβρουαρίου έως και 24 Μαρτίου 2011. Οι τιμές είναι για απλή διαδρομή και είναι τελικές (συμπεριλαμβάνουν φόρους, επίναυλο καυσίμων και τέλος έκδοσης).

http://www.t-p.gr/
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιανουάριος 21, 2011, 14:50:05 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair_wave6_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: coolalexis στις Ιανουάριος 28, 2011, 15:09:56 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendairwave7_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Φεβρουάριος 04, 2011, 15:36:37 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair_wave8_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Φεβρουάριος 11, 2011, 13:55:07 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair_wave9_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Φεβρουάριος 18, 2011, 14:39:20 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair_wave10_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Φεβρουάριος 26, 2011, 02:51:31 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair_11_gr.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: coolalexis στις Μάρτιος 05, 2011, 20:38:21 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair_12_gr.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: coolalexis στις Μάρτιος 10, 2011, 15:11:53 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/promo_march.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Μάρτιος 11, 2011, 11:23:49 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair_13_GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Μάρτιος 18, 2011, 13:36:16 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair_14_GR.jpg)

http://www.olympicair.com/SpecialOffers.aspx?a_id=361
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Μάρτιος 25, 2011, 11:49:11 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair_15_GR.jpg)

http://www.olympicair.com/SpecialOffers.aspx?a_id=361

Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Απρίλιος 01, 2011, 05:19:44 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/wave_16GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Απρίλιος 08, 2011, 15:10:38 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair17_GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Απρίλιος 15, 2011, 12:04:41 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair18_GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Απρίλιος 15, 2011, 18:28:40 μμ
(http://www.olympicair.com/media/ffp/newsletter/eurobank_gr.jpg)

http://www.olympicair.com/default2.aspx?a_id=2371
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: evi στις Απρίλιος 16, 2011, 00:03:12 πμ
έχετε υπόψιν σας ότι η Ολυμπιακή σταμάτησε τα δρομολόγια για Λονδίνο και Παρίσι; Τώρα πλέον πετάει σε μοναδικές προσφορές στα Καμένα Βούρλα όμως!! :laugh:
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Απρίλιος 22, 2011, 06:21:59 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair19_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Απρίλιος 29, 2011, 13:43:25 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WeekendairnewsletterW20_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Μάιος 06, 2011, 05:11:40 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/ImageMiddle_kommeno_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Μάιος 06, 2011, 22:11:09 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/promo6-5_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Μάιος 13, 2011, 06:23:58 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/Weekendair22GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Μάιος 20, 2011, 05:22:15 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair%2023%20Gr.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Μάιος 27, 2011, 05:36:02 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/Weekendair24GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 03, 2011, 05:19:47 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair_25_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 07, 2011, 22:55:46 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/promo_7_6_GR.JPG)
 (http://quicktrip.olympicair.com/OA/webqtrip.html?_flowExecutionKey=_cD3D76591-6047-82B8-4BB8-509A4253286B_kF9497BC0-A482-202C-B0A0-1990BAD8B0ED)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 10, 2011, 13:25:51 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair_26_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 14, 2011, 22:19:48 μμ
Εκπτωση 15% από την Olympic Air στις πτήσεις από Ελλάδα προς Κύπρο και αντίστροφα
 
Έκπτωση 15% προσφέρει η Olympic Air στις πτήσεις από Ελλάδα προς Κύπρο και από Κύπρο προς Ελλάδα. Η προσφορά αφορά στα δρομολόγια από και προς Λάρνακα για τους εξής προορισμούς : Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Χανιά, Αλεξανδρούπολη, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Κω, Μύκονο, Σάμο, Χίο, Καβάλα, Ιωάννινα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Λήμνο, Σύρο στην οικονομική θέση.

Ισχύει για κρατήσεις έως 3 Ιουλίου και ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως 30 Σεπτεμβρίου.

Καλύπτοντας όλη τη θερινή περίοδο, το επιβατικό κοινό μπορεί να προγραμματίσει με χρονική άνεση τα ταξίδια του, απολαμβάνοντας τον χαμηλό ναύλο της προσφοράς σε συνδυασμό με τις ποιοτικές υπηρεσίες της Olympic Air. Η έκπτωση περιλαμβάνει, εκτός από το ναύλο της θέσης, και τον επίναυλο καυσίμου. Οι ναύλοι ισχύουν τόσο για απλή μετάβαση όσο και για πτήσεις μετ`επιστροφής.

http://www.traveldailynews.gr/
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 16, 2011, 12:42:49 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/Promo_ext_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 17, 2011, 12:01:30 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair_27_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 24, 2011, 09:43:45 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/Weekendair_28_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 28, 2011, 13:34:02 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/grnew.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούλιος 01, 2011, 18:11:08 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair_29_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: panpan στις Ιούλιος 01, 2011, 18:44:43 μμ
Από 1/7 έως 31/8 αγοράστε ένα εισιτήριο της Olympic Air  με τις κάρτες της MARFIN EGNATIA BANK από/προς Αθήνα προς/από Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη, Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Λάρνακα και κερδίστε 50% έκπτωση στο ναύλο του επόμενου ταξιδιού σας σε όλη την Ελλάδα*, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω.

Παράλληλα, κερδίστε μίλια στο Travelair Club, σε κάθε πτήση που πραγματοποιείτε με την Olympic Air.

Κάντε τώρα την κράτησή σας στο 801 801 0101 ή στο 210 3550500 από κινητό αφού ενημερωθείτε από τους ανωτέρω διαδικτυακούς τόπους.

*εξαιρούνται οι προορισμοί των επιδοτούμενων προορισμών (άγονες γραμμές) που  εξυπηρετούνται με αεροσκάφη της Olympic Air

Όροι και προϋποθέσεις

· Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να γίνει αποκλειστικά και μόνο από το Call Center της Olympic Air στο 801 801 0101 ή στο 210 3550500, με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας της MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Ισχύει και για πολλαπλή αγορά εισιτηρίων.

· Η αγορά του 1ου εισιτηρίου αφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα προς/από τους εξής προορισμούς: Ρόδος, Ηράκλειο, Χανιά, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη, Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα και Λάρνακα. Η αγορά και η ολοκλήρωση του ταξιδιού πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί από 1/7/2011 έως και 31/8/2011. Το όνομα του επιβάτη είναι δυνατό να μην ταυτίζεται με το όνομα του κατόχου της πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας.

· Η αγορά του 2ου εισιτηρίου με εξαργύρωση έκπτωσης  50% αφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα προς/από τους εξής προορισμούς: όλο το εσωτερικό δίκτυο της Olympic Air πλην των δρομολογίων των άγονων γραμμών (Αστυπάλαια, Ικαρία, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κύθηρα, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σκιάθος). Η αγορά και η ολοκλήρωση του ταξιδιού πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί από 1/10/2011 έως 15/12/2011. Η έκπτωση στο 2ο εισιτήριο αποδίδεται στον ίδιο επιβάτη που χρησιμοποίησε το αρχικό εισιτήριο και δεν είναι δυνατή η μεταφορά σε άλλο άτομο.

· Τα εισιτήρια δεν μπορούν να εκδοθούν με ανοιχτές ημερομηνίες, παρά μόνο σε συγκεκριμένες πτήσεις και ημερομηνίες ταξιδιού.

· Η έκπτωση ισχύει σε όλους τους δημοσιευμένους ναύλους πλην των T και U class. Φόροι, επασφάλιστρα και λοιπές χρεώσεις δεν επιδέχονται έκπτωσης.

· Τα εισιτήρια υπόκεινται στους περιορισμούς που θέτει ο κανονισμός της Olympic Air για την ακύρωση και την αλλαγή εισιτηρίων.

· Η προσφορά ισχύει μόνο για εισιτήρια επιβατών άνω των 12 ετών και για απευθείας πτήσεις που εκτελούνται μόνο από την Olympic Air και μόνο με αεροσκάφη της Olympic Air.

· Η συγκεκριμένη προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά ή/και έκπτωση ναύλου.

· Η ευθύνη της Olympic Air ως αερομεταφορέα είναι περιορισμένη σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία  που διέπει τις αεροπορικές μεταφορές.

· Οι όροι και προϋποθέσεις της παρούσας προσφοράς έχουν καθορισθεί αποκλειστικά και μόνον από την Olympic Air ,η οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την εφαρμογή τους και την προσήκουσα παροχή τους προς τους κατόχους καρτών της Τράπεζας.

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Marfin Egnatia Bank.


http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/2434-marfin-egnatia-bank.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούλιος 13, 2011, 23:23:23 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/promo_13_gr.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούλιος 16, 2011, 19:00:27 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/icon_thesaloniki_mykonos_gr.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: coolalexis στις Ιούλιος 22, 2011, 07:50:54 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/Weekendair_31_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούλιος 26, 2011, 14:11:08 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/3000_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούλιος 29, 2011, 15:04:58 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair_32_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Αύγουστος 02, 2011, 18:07:54 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/family_gr.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Αύγουστος 03, 2011, 00:14:19 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/Larnaca_GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: coolalexis στις Αύγουστος 05, 2011, 16:07:09 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/Weekendair_33_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Αύγουστος 12, 2011, 11:21:33 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair34_GR.JPG)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Αύγουστος 18, 2011, 09:19:52 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/Larnaka_gr.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Αύγουστος 18, 2011, 22:58:39 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/newsletter_gr_August.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Αύγουστος 19, 2011, 09:18:31 πμ
Μοναδική προσφορά για όλους τους συνδρομητές Nova & Forthnet από την Olympic Air

Η Olympic Air σε συνεργασία με τη Nova και τη Forthnet σας απογειώνουν και σας χαρίζουν για κάθε 1 (ένα) εισιτήριο που αγοράζετε και 1 (ένα) επιπλέον δώρο.

Οι συνδρομητές της Nova και της Forthnet θα πρέπει να καλούν αποκλειστικά στο τηλεφωνικό κέντρο της Olympic Air στο 801 801 0101 ή στο 210 3550500, όπου θα ενημερώνουν ότι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη προσφορά.

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία θα σας ζητηθεί να δώσετε:

- Εάν είστε συνδρομητής Nova: τον Κωδικό Συνδρομητή
- Εάν είστε συνδρομητής Forthnet: τον Αριθμό Βρόχου*

*Ο Αριθμός Βρόχου αναγράφεται πάνω αριστερά στο λογαριασμό σας

Μετά την επιβεβαίωση ότι έχετε ενεργή συνδρομή στις υπηρεσίες Nova/ Forthnet, με την αγορά ενός εισιτηρίου θα σας κάνουμε δώρο ένα δεύτερο στην ίδια πτήση!

Επιπλέον αν είστε μέλος του Travelair Club κερδίζετε 500 μίλια για πτήσεις εσωτερικού και 1000 μίλια για πτήσεις εξωτερικού.
 
Όροι προσφοράς:

· Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Αυγούστου 2011 για συγκεκριμένο ναύλο της οικονομικής θέσης και για αεροπορικά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 15/09/2011 έως και τις 30/11/ 2011.

· Η παραπάνω προσφορά ισχύει εφόσον και οι δύο (2) επιβάτες ταξιδεύουν στις ίδιες πτήσεις σε συγκεκριμένο οικονομικό ναύλο. Ο πρώτος επιβάτης επί πλέον του ναύλου, επιβαρύνεται με τους φόρους/χρεώσεις αεροδρομίων, τον επίναυλο καυσίμων και τα διαχειριστικά έξοδα ενώ ο δεύτερος επιβάτης επιβαρύνεται μόνο με τους φόρους/χρεώσεις αεροδρομίων και τα διαχειριστικά έξοδα.

· Η προσφορά ισχύει για δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού δικτύου της Olympic Air που εξυπηρετούνται με απευθείας πτήσεις και που εκτελούνται μόνο από την Olympic Air και αεροσκάφη της, . Συγκεκριμένα:

- Για το εσωτερικό εξαιρούνται τα δρομολόγια των άγονων γραμμών: Αστυπάλαια, Ικαρία, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κύθηρα, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σκιάθος.
- Για το εξωτερικό ισχύουν οι εξής προορισμοί: Άμστερνταμ, Κάιρο, Λάρνακα, Βελιγράδι, Κωνσταντινούπολη, Τίρανα, Σόφια, Βουκουρέστι.

· H προσφορά ισχύει μόνο για τους ενεργούς συνδρομητές Nova και τους ενεργούς συνδρομητές Forthnet. Οι εν λόγω συνδρομητές πρέπει να είναι ενεργοί τόσο κατά την κράτηση όσο και κατά την χρήση της προσφοράς (εισιτηρίων).

· Οι κρατήσεις των εισιτηρίων μπορούν να γίνουν αποκλειστικά και μόνο από το Call Center της Olympic Air στο 801 801 0101 (+30 210 3550500).

· Η προσφορά ισχύει, για το Εσωτερικό δίκτυο για αναχωρήσεις από τα αεροδρόμια της Ελλάδας και για το Εξωτερικό δίκτυο για αναχωρήσεις από το αεροδρόμιο Αθηνών βάσει διαθεσιμότητας, για περιορισμένο αριθμό θέσεων και υπόκειται στους περιορισμούς που θέτει ο κανονισμός της εταιρείας Olympic Air για την ακύρωση και την αλλαγή των εισιτηρίων.

· Τα εισιτήρια δεν μπορούν να εκδοθούν με ανοιχτές ημερομηνίες, παρά μόνο σε συγκεκριμένες πτήσεις και ημερομηνίες ταξιδιού.

· Η ευθύνη της Olympic Air ως αερομεταφορέα είναι περιορισμένη σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και Διεθνή νομοθεσία.

· Η συγκεκριμένη προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά ή/και έκπτωση ναύλου.

 
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Αύγουστος 26, 2011, 07:33:12 πμ
(http://www.olympicair.com/media/Weekendair_wave35_GR.JPG)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Αύγουστος 30, 2011, 17:51:57 μμ
Πετάξτε με €29 με τα Φτερά της Olympic Air σε Προορισμούς του Εσωτερικού

Λίγα λόγια

    Πετάξτε από/προς Αθήνα με μόλις €29 για όλους τους προορισμούς εσωτερικού εκτός από εκείνους των άγονων γραμμών (Κάρπαθος, Κάλυμνος, Αστυπάλαια, Καστελλόριζο, Ικαρία, Πάρος, Νάξος, Μήλος, Σκιάθος, Κύθηρα, Λέρος, Σητεία).
    Πετάξτε με το κύρος και την εξυπηρέτηση της Olympic Air.
    Ανακαλύψτε τους πιο όμορφους προορισμούς της χώρας μας και πραγματοποιήστε τις δουλειές σας γρήγορα και άνετα.

Ψιλά γράμματα

Εκδόσεις εισιτηρίων από 31/08 έως 15/09/2011 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 12/09 έως 15/12/2011 (ολοκλήρωση ταξιδιού).
Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
Κρατήσεις στο http://www.airfasttickets.gr/specialoffer/oa29082011 το αργότερο έως 7 ημέρες πριν την αναχώρηση.
Για πληροφορίες στα τηλ. της Airfast Tickets: 214 4163600 (Δευτέρα έως Παρασκευή, από 09:00 έως 17:00) ή στο info@airfasttickets.gr

Δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων.
Οι ναύλοι αφορούν σε εισιτήρια απλής μετάβασης και δεν επιβαρύνονται με επίναυλο καυσίμου.
Για αλλαγή εισιτηρίου υπάρχει επιβάρυνση €50 ανά διαδρομή.
Δεν επιτρέπονται ακύρωση, αλλαγή σε open εισιτήρίο, αλλαγή προορισμού ή επιστροφή χρημάτων.

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/airfast-aeroporika-eswteriko-maindeal/753753?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_242&a=1656
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Αύγουστος 30, 2011, 17:53:46 μμ
Πετάξτε από €59 με τα Φτερά της Olympic Air σε Προορισμούς του Εξωτερικού

Λίγα λόγια

    Ταξιδέψτε μέχρι 15/12 πρός Λάρνακα, Κάιρο, Βουκουρέστι, Κωνσταντινούπολη, Τίρανα, Σόφια, Αμστερνταμ και Βελιγράδι με τιμές που κάνουν τα αεροπορικά ταξίδια πιο προσιτά απο ποτέ.
    Πετάξτε με το κύρος και την εξυπηρέτηση της Olympic Air.

Ψιλά γράμματα

Εκδόσεις εισιτηρίων από 31/08 έως 15/09/2011 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 12/09 έως 15/12/2011 (ολοκλήρωση ταξιδιού).
Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
Κρατήσεις στο http://www.airfasttickets.gr/specialoffer/oa29082011 το αργότερο έως 7 ημέρες πριν την αναχώρηση.
Για πληροφορίες στα τηλ. της Airfast Tickets: 214 4163600 (Δευτέρα έως Παρασκευή, από 09:00 έως 17:00) ή στο info@airfasttickets.gr

Δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων.
Οι ναύλοι αφορούν σε εισιτήρια απλής μετάβασης και δεν επιβαρύνονται με επίναυλο καυσίμου.
Για αλλαγή εισιτηρίου υπάρχει επιβάρυνση €50 ανά διαδρομή.
Δεν επιτρέπονται ακύρωση, αλλαγή σε open εισιτήρίο, αλλαγή προορισμού ή επιστροφή χρημάτων.

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/airfast-aeroporika-ekswteriko-sidedeal/753759?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_242&a=1656
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Σεπτέμβριος 02, 2011, 08:44:04 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair_wave36_GR.JPG)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Σεπτέμβριος 09, 2011, 16:32:56 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WeekendairGR37.JPG)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Σεπτέμβριος 15, 2011, 05:23:45 πμ
(http://www.olympicair.com/media/news/newsletter_gr_image1509.jpg)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/2522-prosfora-gia-80.000-theseis-.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Σεπτέμβριος 16, 2011, 22:36:17 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/Weekendair_wave38GR.JPG)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Σεπτέμβριος 24, 2011, 09:33:36 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/Weekendair39GR.JPG)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Σεπτέμβριος 30, 2011, 21:48:37 μμ
Προσφορές Weekendair

Κάθε εβδομάδα, η Olympic Air επιλέγει για σας weekendair προορισμούς στους οποίους σας ταξιδεύει με ειδικούς χαμηλούς ναύλους! Κάθε Παρασκευή, στην ιστοσελίδα της Olympic Air www.olympicair.com ανακοινώνονται οι weekendair προορισμοί της εβδομάδας. Κάντε την κράτησή σας από Σάββατο έως Δευτέρα για ταξίδια στις επόμενες δέκα ημέρες, από Τρίτη έως τη μεθεπόμενη Πέμπτη! 465 θέσεις σας περιμένουν!

Για την Σάββατο 01 Οκτωβρίου ως την Δευτέρα 03 Οκτωβρίου 2011, οι weekendair προορισμοί, για ταξίδια από τη Τρίτη 04 Οκτωβρίου 2011 ως την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011 είναι:

Αθήνα, Σύρος, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Ζάκυνθος από 51€ για ταξίδια εσωτερικού και Βελιγράδι, Βουκουρέστι από 79€ για ταξίδια εξωτερικού.

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Οκτώβριος 01, 2011, 09:06:06 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WeekendairWave40_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Οκτώβριος 08, 2011, 09:09:29 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WeekendairWave41_GR.JPG)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Οκτώβριος 15, 2011, 13:45:23 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/Weekendair_42GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Οκτώβριος 18, 2011, 10:24:28 πμ
H Olympic Air γιορτάζει προσφέροντας χαμηλές τιμές

Η Οlympic Air προσφέρει 200.000 θέσεις εσωτερικού και εξωτερικού σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από την 1η Νοεμβρίου 2011 έως την 31η Μαρτίου 2012.

Συγκεκριμένα, για απλή μετάβαση προς την Αθήνα οι τιμές ξεκινούν από 38 ευρώ ενώ από την Αθήνα προς όλους τους προορισμούς του εσωτερικού της δικτύου οι τιμές ξεκινούν από τα 58 ευρώ.

Αντίστοιχα, για ταξίδια εξωτερικού, οι τιμές των εισιτηρίων για απλή μετάβαση από/προς Αθήνα ξεκινούν από τα 49 ευρώ.

Η προσφορά περιλαμβάνει όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη, για κρατήσεις που θα γίνουν από 18 Οκτωβρίου έως και 25 Οκτωβρίου 2011.

Μόνο για την πρώτη ημέρα, 18 Οκτωβρίου 2011, και για τις πρώτες 2.000 θέσεις, η τιμή του απλού εισιτηρίου ορίζεται στα 2 ευρώ! (Στην τιμή αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων και αφορά μόνο κρατήσεις που θα γίνουν από την ιστοσελίδα της Olympic Air).

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο www.olympicair.com, και στα τηλέφωνα 8018010101 (από σταθερό) ή +30 210 35 50 500 (από κινητό).
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Οκτώβριος 21, 2011, 21:53:41 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/Weekendair43_GR.JPG)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Οκτώβριος 29, 2011, 08:41:45 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WeekendairWave44_GR.JPG)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Νοέμβριος 05, 2011, 07:06:51 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/Wave45_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Νοέμβριος 09, 2011, 08:32:30 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/10000seats_gr.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Νοέμβριος 12, 2011, 08:04:12 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WeekendairWave46_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Νοέμβριος 19, 2011, 12:58:49 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/Wave47_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Νοέμβριος 27, 2011, 02:47:48 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/Wave48_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Δεκέμβριος 03, 2011, 00:18:15 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/Wave49_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Δεκέμβριος 10, 2011, 10:44:56 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE50_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Δεκέμβριος 16, 2011, 23:20:53 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/Wave51GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Δεκέμβριος 24, 2011, 00:31:28 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/Wave52_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Δεκέμβριος 28, 2011, 00:42:48 πμ
(http://www.olympicair.com/media/XMAS_GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Δεκέμβριος 31, 2011, 11:16:09 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE53_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιανουάριος 04, 2012, 16:44:42 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/20000GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιανουάριος 07, 2012, 11:48:53 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE54gr.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιανουάριος 14, 2012, 08:42:30 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/Wave55GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: panpan στις Ιανουάριος 18, 2012, 20:04:35 μμ

Προσφορά για 40.000 θέσεις

 

Η Οlympic Air προσφέρει 40.000 θέσεις εσωτερικού και εξωτερικού σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές για ταξίδια από 2 Φεβρουαρίου 2012 έως 5 Απριλίου 2012.

Συγκεκριμένα για απλή μετάβαση πρός Αθήνα ο ναύλος ξεκινά από 38 ευρώ και από Αθήνα προς όλους τους προορισμούς εσωτερικού του δικτύου της ο ναύλος ξεκινά από 58 ευρώ, για απλή μετάβαση στο εξωτερικό, ο ναύλος πρός Αθήνα ξεκινά από 49 ευρώ και από Αθήνα ο ναύλος ξεκινά από 50 ευρώ.

Από/προς Θεσσαλονίκη ο ναύλος ξεκινά από 39 ευρώ προς όλους τους προορισμούς εσωτερικού, αντίστοιχα για προορισμούς εξωτερικού, πρός Θεσσαλονίκη ο ναύλος ξεκινά από 58 ευρώ και από Θεσσαλονίκη απο 39 ευρώ.

Η προσφορά ισχύει για απλή μετάβαση για πτήσεις που εκτελούνται με αεροσκάφη της Olympic Air και περιλαμβάνει όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη, για κρατήσεις από την εταιρική ιστοσελίδα μας και το τηλεφωνικό μας κεντρο, από τις 18 Ιανουαρίου έως 25 Ιανουαρίου.

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/2522-prosfora-gia-40.000-theseis-.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιανουάριος 21, 2012, 09:52:21 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/wave56_GR.JPG)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιανουάριος 28, 2012, 11:35:01 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/wavexx_gr.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: panpan στις Φεβρουάριος 01, 2012, 13:50:50 μμ
Νέο δρομολόγιο Αθήνα - Τελ Αβίβ

Ταξιδέψτε με την Olympic Air στο Τελ-Αβίβ σε ειδικές τιμές!

Η Οlympic Air σας προσφέρει  την ευκαιρία να ταξιδέψετε με το νέο της δρομολόγιο προς το Τελ Αβίβ, το οποίο ξεκινάει στις 9 Μαρτίου 2012, σε τιμές εισιτηρίων που ξεκινούν από τα 94 ευρώ για το σκέλος της πτήσης Αθήνα-Τελ Αβίβ και 73 ευρώ για το σκέλος Τελ Αβίβ  - Αθήνα.
Στην τιμή περιλαμβάνονται  όλοι οι  φόροι  και οι αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη, για κρατήσεις από την εταιρική ιστοσελίδα μας,  για κρατήσεις από 28 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου 2012 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 9 Μαρτίου έως και τις 27 Οκτωβρίου 2012.

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/2585-neo-dromologio-athina---tel-aviv.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Φεβρουάριος 04, 2012, 08:24:56 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE58_GR.JPG)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Φεβρουάριος 07, 2012, 13:11:02 μμ
(http://www.olympicair.com/media/News2944_GR.jpg)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/2579-prosfora-gia-60.000-theseis-.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Φεβρουάριος 10, 2012, 22:36:36 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE59_GR.JPG)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: manelaki στις Φεβρουάριος 11, 2012, 11:15:36 πμ
Εκλεισα πριν κανα δυο μερες αεροπορικα Γιαννενα-Αθηνα με τη προσφορα της Ολυμπιακης για εσωτερικο. Τα εκλεισα απ'το travelpalnet24, χρειαζεται να εχω κατι αλλο στο αεροδρομιο εκτος απο την επιβεβαιωση που μου σταλθηκε απο το travelplanet24; Θυμαμαι οτι οταν ειχα παει Αλεξανδρουπολη με την Αιγαιου ειχα εισητηριο κανονικα τυπωμενο απ'το ταξιδιωτικο γραφειο απ'το οποιο ειχα κλεισει τα εισιτηρια.
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: panpan στις Φεβρουάριος 11, 2012, 14:24:26 μμ
Tην ταυτοτητα σου μονο.
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: manelaki στις Φεβρουάριος 11, 2012, 14:53:33 μμ
Tην ταυτοτητα σου μονο.

Eυχαριστω!  :bigr:
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: panpan στις Φεβρουάριος 18, 2012, 13:20:10 μμ
Προσφορά για Τελ Αβίβ - Κων/πολη

(http://www.olympicair.com/media/images/TLV_IST_GR.jpg)

Πετάξτε προς Τελ Αβίβ και Κωνσταντινούπολη με τις νέες προσφορές της Olympic Air

H Olympic Air προσφέρει στο επιβατικό κοινό την ευκαιρία να ταξιδέψει προς τον νέο της προορισμό, το Tελ Αβίβ, καθώς και προς την Κωνσταντινούπολη, με ιδιαίτερα ελκυστικό ναύλο.

Ειδικότερα για την πτήση Αθήνα - Τελ Αβίβ, η οποία εγκαινιάζεται στις 9 Μαρτίου, η τιμή ξεκινά από 69 ευρώ. Αντίστοιχα, για την πτήση Τελ Αβίβ - Αθήνα, η τιμή εισιτηρίου ξεκινά από 57 ευρώ.

Η τιμή εισιτηρίου για την πτήση Αθήνα - Κωνσταντινούπολη ξεκινά από τα 69 ευρώ, ενώ για την πτήση Κωνσταντινούπολη – Αθήνα, από τα 49 ευρώ.
Οι τιμές αφορούν σε απλή μετάβαση και συμπεριλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής, για κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας www.olympicair.com από 18 έως 27  Φεβρουαρίου και για ταξίδια που θα γίνουν από 9 Μαρτίου έως και 30 Ιουνίου 2012.

http://www.olympicair.com/2585-el-gr.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Φεβρουάριος 18, 2012, 14:50:31 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE60_GR.JPG)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Φεβρουάριος 25, 2012, 01:32:33 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE61_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Μάρτιος 10, 2012, 08:08:24 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE63_GR.JPG)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Μάρτιος 15, 2012, 01:36:47 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/50000gr.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Μάρτιος 17, 2012, 08:05:34 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE64_GR.JPG)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Μάρτιος 24, 2012, 07:45:23 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/Wave65_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Μάρτιος 31, 2012, 02:51:01 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/wave66_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Απρίλιος 07, 2012, 08:28:56 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/Wave67_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Απρίλιος 07, 2012, 08:29:37 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/30k_gr_news.jpg)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/2522-prosfora-gia-30.000-theseis-.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Απρίλιος 13, 2012, 03:30:50 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/wave68_GR.JPG)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Απρίλιος 21, 2012, 06:53:26 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE69_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: panpan στις Απρίλιος 24, 2012, 00:53:20 πμ
Προσφορά για 25.000 θέσεις
(http://www.olympicair.com/media/images/newsletter_gr_MAY.png)

Η Οlympic Air προσφέρει 25.000 θέσεις σε όλο το δίκτυο της σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 01 Ιουλίου 2012 έως 30 Αυγούστου 2012.

Συγκεκριμένα, για απλή μετάβαση από όλους τους προορισμούς του εσωτερικού δικτύου προς Αθήνα ο ναύλος ξεκινά από 38 ευρώ και από Αθήνα ο ναύλος ξεκινά από 58 ευρώ, ενώ για απλή μετάβαση προς/από Θεσσαλονίκη ο ναύλος ξεκινά από 39 ευρώ.

Για απλή μετάβαση από όλους τους προορισμούς του δικτύου εξωτερικού προς Αθήνα ο ναύλος ξεκινά από 42 ευρώ και από Αθήνα ο ναύλος ξεκινά από 50 ευρώ .

Η προσφορά ισχύει για απλή μετάβαση για πτήσεις που εκτελούνται με αεροσκάφη της Olympic Air, και περιλαμβάνει όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για κρατήσεις από την εταιρική ιστοσελίδα μας από 24 Απριλίου έως 02 Μαΐου. Εξαιρούνται οι άγονες γραμμές.


Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στοwww.olympicair.com, στα τηλέφωνα 8018010101 (από σταθερό τηλέφωνο) και +302103550500 (από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό).
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Απρίλιος 28, 2012, 00:23:33 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/Wave70GR_NEW.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: coolalexis στις Μάιος 05, 2012, 15:57:10 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE71_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Μάιος 12, 2012, 00:39:30 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE72GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Μάιος 19, 2012, 07:57:00 πμ
(http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/576659_10150774928517237_136452207236_9696130_221368268_n.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Μάιος 26, 2012, 03:17:26 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/Wave74_gr.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 01, 2012, 23:40:07 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE75GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 09, 2012, 00:23:49 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE76GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 16, 2012, 00:50:41 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE77GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 19, 2012, 19:17:22 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/35000/newsgrF.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 22, 2012, 22:38:47 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE78gr.jpg)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 30, 2012, 00:06:47 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE79GR.jpg)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούλιος 07, 2012, 00:18:03 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE80GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούλιος 14, 2012, 01:28:51 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE81GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούλιος 20, 2012, 23:33:13 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE82GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούλιος 28, 2012, 06:23:40 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE83GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Αύγουστος 04, 2012, 03:44:52 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE84GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Αύγουστος 11, 2012, 03:01:29 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE85GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: panpan στις Αύγουστος 18, 2012, 01:18:01 πμ
(http://img12.imageshack.us/img12/7226/wave86gr.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Αύγουστος 20, 2012, 09:07:37 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/news_200812_GR.jpg)

http://www.olympicair.com//el-gr/prosfores/2688-nea-prosfora-apo-tin-olympic-air.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Αύγουστος 25, 2012, 00:00:25 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE87GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Αύγουστος 31, 2012, 21:58:45 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE88GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Σεπτέμβριος 01, 2012, 05:09:00 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/OfferSep80K/80K_OfferEL_news.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Σεπτέμβριος 08, 2012, 01:44:28 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE89_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Σεπτέμβριος 15, 2012, 08:26:42 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE90_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Σεπτέμβριος 22, 2012, 07:23:34 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE91_GR.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Σεπτέμβριος 28, 2012, 05:40:05 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/ATH-IST_OFFER/ATHISTGR_NEW.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: panpan στις Σεπτέμβριος 29, 2012, 00:46:11 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE92_GR.jpg)

Οι weekendair προορισμοί από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 έως τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012, για ταξίδια από την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 ως την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012, είναι:

Από Αθήνα προς Βουκουρέστι, Τίρανα οι τιμές ξεκινάνε από 72€ και από Αθήνα πρός Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Ηράκλειο και Μυτιλήνη οι τιμές ξεκινάνε από 32€.

http://www.olympicair.com//el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Οκτώβριος 05, 2012, 23:24:39 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/wave93gr.JPG)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Οκτώβριος 13, 2012, 10:11:38 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE94GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Οκτώβριος 17, 2012, 00:03:47 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/OCT12_PROMO/OCT12_PROMO_50k_GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: panpan στις Οκτώβριος 19, 2012, 22:56:18 μμ
Προσφορές Weekendair

(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE95GR.jpg)

Κάθε εβδομάδα, η Olympic Air επιλέγει για εσάς weekendair* προορισμούς στους οποίους σας ταξιδεύει με χαμηλές τιμές.

Κάθε Παρασκευή, στην ιστοσελίδα της Olympic Air www.olympicair.com ανακοινώνονται οι weekendair προορισμοί της εβδομάδας.  

Κάντε την κράτησή σας από Σάββατο έως Δευτέρα, για ταξίδια εντός των επομένων δέκα ημερών. Από την Τρίτη έως τη μεθεπόμενη Πέμπτη, 500 θέσεις σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τους weekendair προορισμούς κάθε εβδομάδας!

Οι weekendair προορισμοί από το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 έως τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012, για ταξίδια από την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012 ως την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012, είναι:

Από Αθήνα πρός Λάρνακα, Κωνσταντινούπολη οι τιμές ξεκινάνε από 58€ και από Αθήνα προς Μύκονο, Μυτιλήνη, Καβάλα και Ρόδο οι τιμές ξεκινάνε από 31€.


http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Οκτώβριος 27, 2012, 08:43:05 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/Wave96gr.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Νοέμβριος 03, 2012, 10:54:57 πμ
(http://www.olympicair.com//media/images/weekendair/wave97gr.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: panpan στις Νοέμβριος 09, 2012, 22:20:46 μμ
Προσφορές
Weekendair
Κάθε εβδομάδα, η Olympic Air επιλέγει για εσάς weekendair προορισμούς στους οποίους σας ταξιδεύει με χαμηλές τιμές.

Κάθε Παρασκευή, στην ιστοσελίδα της Olympic Air www.olympicair.com ανακοινώνονται οι weekendair προορισμοί της εβδομάδας. 

Κάντε την κράτησή σας από Σάββατο έως Δευτέρα, για ταξίδια εντός των επομένων δέκα ημερών. Από την Τρίτη έως τη μεθεπόμενη Πέμπτη, 500 θέσεις σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε πρώτοι για τους weekendair προορισμούς κάθε εβδομάδας!

Οι weekendair προορισμοί από το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 έως τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012, για ταξίδια από την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012 ως την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012, είναι:

Από Αθήνα πρός Βουκουρέστι, Τίρανα οι τιμές ξεκινάνε από 71€ και από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Καβάλα και Ηράκλειο οι τιμές ξεκινάνε από 31€.

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: panpan στις Νοέμβριος 16, 2012, 23:07:08 μμ
(http://img834.imageshack.us/img834/8382/wave99gr.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Νοέμβριος 23, 2012, 21:43:53 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/WAVE100GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Δεκέμβριος 01, 2012, 12:26:58 μμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair_w101_30%2011%202012_GR%20jpg.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Δεκέμβριος 08, 2012, 08:18:39 πμ
(http://www.olympicair.com/media/images/weekendair/weekendair_w102_07.12.2012_GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιανουάριος 12, 2013, 00:46:47 πμ
(http://www.olympicair.com/newsletter/WAVE103_GR.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Φεβρουάριος 03, 2013, 23:28:09 μμ
(http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/295360_10151209004497237_1088042575_n.jpg)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: panpan στις Φεβρουάριος 05, 2013, 19:45:51 μμ
(http://www.olympicair.com/media/OA_PROMOS/FEB2013/03_image_text_15000Theseis_GR.png)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/2812-prosfora-gia-15.000-theseis!.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: panpan στις Φεβρουάριος 16, 2013, 17:21:05 μμ
(http://img838.imageshack.us/img838/5440/wave107ell.jpg)
http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: panpan στις Μάρτιος 01, 2013, 21:31:47 μμ
(http://img850.imageshack.us/img850/4510/wave109gr.jpg)
http://www.olympicair.com/256-el-gr.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Μάρτιος 16, 2013, 11:02:06 πμ
(http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/5798_10151276878077237_274106712_n.jpg)

http://www.olympicair.com/el-gr/prosfores/361-weekendair.cmt
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: panpan στις Μάιος 11, 2013, 10:27:26 πμ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΑΘΗΝΑ
από
57€
επιστροφή από €60

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΘΗΝΑ
από
57€
επιστροφή από €76

ΡΟΔΟΣ
ΑΘΗΝΑ
από
57€
επιστροφή από €76

https://www.olympicair.com/el/Travel/Offers/Flights
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: elina στις Μάιος 23, 2013, 13:12:11 μμ
Υποδεχθείτε το καλοκαίρι με 50% χαμηλότερους ναύλους!

(https://www.olympicair.com/~/media/OlympicAir2013/OA_promos/landingPage_ell.ashx?mh=394&mw=525)

Η Olympic Air προσφέρει έκπτωση 50% σε όλους τους ναύλους των δρομολογίων από Αθήνα προς Ρόδο, Ιωάννινα και Τίρανα αλλά και από Ηράκλειο προς Σαντορίνη, και δίνει τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να ταξιδέψει πιο οικονομικά, απολαμβάνοντας το κύρος και την εξυπηρέτηση της εταιρίας.

Η έκπτωση ισχύει και για τη διακεκριμένη θέση Premium Economy.

Αθήνα - Ρόδος από 55€ / Ρόδος - Αθήνα από 36€

Αθήνα- Ιωάννινα από 55€ / Ιωάννινα- Αθήνα από 36€

Ηράκλειο- Σαντορίνη από 58 € / Σαντορίνη – Ηράκλειο από 58 €

Αθήνα – Τίρανα από 91 € / Τίρανα- Αθήνα από 71 €
 
*Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων από 22 Μαΐου έως 28 Μαΐου 2013 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 01 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου 2013, εκτός από το δρομολόγιο Ηράκλειο- Σαντορίνη που αφορά σε ταξίδια από 30 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου 2013. Η έκπτωση 50% δεν ισχύει για τον επίναυλο καυσίμου.
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: elina στις Σεπτέμβριος 06, 2013, 12:48:23 μμ
Νέα προσφορά!

Σαντορίνη - Ηράκλειο 31€*
Ηράκλειο - Σαντορίνη 31€*

Μην ξεχνάτε ότι τα μέλη του Travelair Club κερδίζουν διπλά μίλια.

* Ισχύει για ταξίδια μέχρι 15/9 & αφορά σε εισιτήρια απλής μετάβασης συμπεριλαμβανομένων των φόρων, εκτός της χρέωσης συναλλαγής.

Κάντε κράτηση  (https://www.olympicair.com/el/Travel/Reservations/Tickets)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: elina στις Οκτώβριος 11, 2013, 13:03:46 μμ
(https://www.olympicair.com/~/media/OlympicAir2013/Promo%20Images/41_landingPage.ashx?mh=394&mw=525)

Πτήσεις από Χίο, Σάμο, Λήμνο, Κέρκυρα και Κεφαλονιά προς Αθήνα από 41€.
Πτήσεις από Αθήνα από 60€.

*Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων από 11 έως 16 Οκτωβρίου 2013 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 20 Οκτωβρίου 2013 έως και 31 Μαρτίου 2014.

Οι τιμές ισχύουν για εισιτήρια απλής μετάβασης και συμπεριλαμβάνουν φόρους αεροδρομίου και λοιπές χρεώσεις.

Αναζητήστε τις χαμηλότερες τιμές στο Low Fare Calendar
https://www.olympicair.com/el/Travel/Reservations/LowFareCalendar
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: elina στις Οκτώβριος 18, 2013, 11:52:12 πμ
Πτήσεις από Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Ιωάννινα, Μύκονο και Κω προς Αθήνα από 41€.
Πτήσεις από Αθήνα από 60€.

*Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων από 18 έως 23 Οκτωβρίου 2013 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 11 Νοεμβρίου 2013 έως και 29 Μαρτίου 2014.

Οι τιμές ισχύουν για εισιτήρια απλής μετάβασης και συμπεριλαμβάνουν φόρους αεροδρομίου και λοιπές χρεώσεις.

https://www.olympicair.com/el/Travel/Offers/MoreOffers
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: elina στις Νοέμβριος 07, 2013, 11:28:11 πμ
(http://imageshack.us/a/img24/2404/irtp.jpg)

https://www.olympicair.com/el/Travel/Reservations/LowFareCalendar
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: elina στις Νοέμβριος 08, 2013, 14:10:22 μμ
(http://imageshack.us/a/img42/1332/5hwp.jpg)

https://www.olympicair.com/el/Travel/Reservations/LowFareCalendar
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: georgi d στις Αύγουστος 30, 2017, 17:14:06 μμ
Olympic Air

Olympic:500.000 θέσεις εσωτερικού από 19 €


Πτήσεις 2/10/17 – 29/03/18   Κρατήσεις μέχρι 4/9

(https://www.olympicair.com/~/media/OlympicAir2013/Promo%20Images/OA_im_landing_28_08_2017.ashx?mh=394&mw=525)
https://www.olympicair.com/en/Travel/Offers/domestic-offer_aug_29_17


για κρατησεις εδω (https://www.olympicair.com/el)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: georgi d στις Οκτώβριος 06, 2017, 00:36:53 πμ
Olympic Air

Από/προς Αθήνα: Χανιά, Κέρκυρα, Κω
Από/προς Θεσσαλονίκη: Χανιά

Κρατήσεις  μέχρι 10/10/17  για  πτήσεις από 01/11/17 έως 31/12/17, με το δίκτυο της
Olympic Air (https://www.olympicair.com/default.aspx?GS&gclid=EAIaIQobChMIr5ioybTa1gIVp7vtCh1OEwsKEAAYASAAEgKO5vD_BwE)
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: georgi d στις Ιούνιος 25, 2018, 13:52:26 μμ
Olympic Air.

Η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού.
Πτήσεις με το δίκτυο της Olympic Air.
Διαθέσιμες θέσεις: 400.000
Κάντε κράτηση μέχρι 26.06.2018
Ισχύει για πτήσεις από 10.09.2018 μέχρι 30.03.2019
Από Αθήνα: από €41
Προς Αθήνα: από €19
Από/προς Θεσσαλονίκη: από €19
 
Εξαιρούμενα δρομολόγια (Θεσσαλονίκη - Καλαμάτα, Καλαμάτα - Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη - Σάμος, Σάμος - Θεσσαλονίκη, Σητεία - Αθήνα, Ζάκυνθος - Αθήνα, Σκιάθος - Αθήνα, Θεσσαλονίκη - Χίος, Ρόδος - Καστελλόριζο και Καστελλόριζο - Ρόδος): από €41

https://www.olympicair.com/el
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: georgi d στις Σεπτέμβριος 19, 2018, 16:05:07 μμ
Προσφορά εσωτερικού από 19€!
Η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα προς Κω, Σαντορίνη και Μυτιλήνη.

Κάντε κράτηση μέχρι 25.09.2018

Ισχύει για πτήσεις από 01.11.2018 μέχρι 30.03.2019

Από Αθήνα: από 41€
Προς Αθήνα: από 19€
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Νοέμβριος 21, 2018, 23:12:16 μμ
H Ελλάδα όμορφη και το χειμώνα!

150.000 θέσεις από €19

Προς Αθήνα από €19 | Από Αθήνα από €41
Προς | Από Θεσσαλονίκη: από €19

Κρατήσεις μέχρι 26/11/2018 - για πτήσεις από 08/01/2019 έως και 31/03/2019.

Κάντε κράτηση και επωφεληθείτε. Όσο πιο νωρίς, τόσο πιο φθηνά!

'Οροι προσφοράς:

Αφορά σε απευθείας πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο olympicair.com έως και 26.11.2018 για πτήσεις από 08.01.2019 έως και 31.03.2019. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 19€ για πτήσεις προς την Αθήνα και από 41€ για πτήσεις από την Αθήνα. Για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη, η χαμηλότερη τιμή είναι από 19€. Για πτήσεις από/προς Ηράκλειο προς Ρόδο, η χαμηλότερη τιμή είναι από 19€. Εξαίρεση αποτελούν τα παρακάτω δρομολόγια για τα οποία η χαμηλότερη τιμή είναι από 41€: Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα, Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Σάμος, Σάμος-  Θεσσαλονίκη, Σητεία- Αθήνα, Ζάκυνθος – Αθήνα, Σκιάθος – Αθήνα, Θεσσαλονίκη – Χίος, Ρόδος – Καστελλόριζο και Καστελλόριζο – Ρόδος. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class.Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο Golight.

https://cms.olympicair.com/Not-Found?item=%2fcontrols%2frich+text+editor%2fel%2ftravel%2freservations%2ftickets&user=sitecore%5cAnonymous&site=shell

Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Νοέμβριος 16, 2019, 09:30:26 πμ
Olympic Air: 20.000 θέσεις εσωτερικού από €19

Για κρατήσεις μέχρι 18/11/2019 για πτήσεις από 09/12/2019 έως και 31/03/2020. Ισχύει για απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς/από Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Ρόδο, Κεφαλονιά και Κω.

‘Οροι προσφοράς:
Αφορά σε απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς/από Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Κεφαλονιά, Ρόδο και Κω. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο olympicair.com έως και 18/11/2019 για πτήσεις από 09/12/2019 – 31/03/2020.

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από €19 για πτήσεις προς την Αθήνα και από €41 για πτήσεις από την Αθήνα. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο Golight.

Η προσφορά εδώ: https://www.olympicair.com/el/Travel/Offers/domestic-offer
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 20, 2020, 22:37:35 μμ
Αυτό το καλοκαίρι η θέση σας σας περιμένει... 20.000 θέσεις εσωτερικού από €19

Ισχύει για απευθείας πτήσεις και πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό εσωτερικού με το δίκτυο της Olympic Air.

-GoLight από €19 με μία αποσκευή στην καμπίνα έως 8kg
-Flex από €31 με μία αποσκευή στην καμπίνα έως 8kg, με μία παραδοτέα αποσκευή έως 23kg και απεριόριστες αλλαγές χωρίς rebooking fees

Κρατήσεις μέχρι 22/06/2020

Πτήσεις μεταξύ: 13/07/2020 – 30/09/2020

Όροι & Προϋποθέσεις

Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 22/06/2020 για πτήσεις από 13/07/2020 έως και 30/09/2020. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από €19 για πτήσεις προς την Αθήνα και από €41 για πτήσεις από την Αθήνα. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή για τα παρακάτω δρομολόγια διαμορφώνεται διαφορετικά.  Από/προς Αθήνα: Κάρπαθος, Ικαρία, Νάξος, Κύθηρα, Μήλος, Πάρος, Σκύρος, Ζάκυνθος Λέρος, Σητεία, Σκιάθος, από/προς Θεσσαλονίκη: Μύκονος, Σαντορίνη, Κως, Ρόδος, Μυτιλήνη, Σκιάθος, Χανιά, Ηράκλειο, Πάρος, Σάμος, Καλαμάτα και Χίος και το δρομολόγιο από/προς Ρόδο – Καστελόριζο. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class.

https://www.olympicair.com/el/flight-deals/latest-offers/domestic-offer/
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 24, 2020, 19:03:19 μμ
Τώρα τα Παιδιά Ταξιδεύουν Δωρεάν!

Τώρα τα Παιδιά Ταξιδεύουν Δωρεάν!
Με κάθε Flex οικογενειακό εισιτήριο.

Αυτό το καλοκαίρι, ταξιδέψτε με όλη την οικογένεια, με ευελιξία και όλα όσα χρειάζεστε στις οικογενειακές σας διακοπές:

Δωρεάν εισιτήρια για βρέφη και παιδιά έως 12 ετών

1 επιπλέον δωρεάν παραδοτέα αποσκευή έως 23 kgr για όλη την οικογένεια
Διπλάσια μίλια εξαργύρωσης Miles+Bonus
50% έκπτωση στις θέσεις Upfront, βάσει διαθεσιμότητας
50% έκπτωση στα έξοδα μεταφοράς του κατοικιδίου σας

Είναι απλό:

1. Μπείτε στο aegeanair.com ή olympicair.com ή στο Aegean app
2. Αναζητήστε τις πτήσεις που σας ενδιαφέρουν
3. Βεβαιωθείτε πως είστε συνδεδεμένοι με τους κωδικούς του  Miles+Bonus μέλους. Εάν δεν είστε, δημιουργήστε ένα λογαριασμό για εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας.
4. Προσθέστε τον κωδικό: FAMILYDEAL στο πεδίο «κωδικός προσφοράς» που εμφανίζεται στην φόρμα κράτησης σας.

Εάν έχετε στη διάθεση σας Credit Voucher μπορείτε να το εξαργυρώσετε και να επωφεληθείτε της προσφοράς του δωρεάν εισιτηρίου για βρέφη και παιδιά και της έξτρα δωρεάν αποσκευής για κρατήσεις ναύλων Flex. Προσθέστε τον κωδικό του Credit Voucher στο πεδίο «εκπτωτικός κωδικός» κατά την αναζήτηση των πτήσεων αντίστοιχα. Εφόσον εξαργυρώσετε το Credit Voucher, δεν αποδίδεται η έκπτωση στις Upfront θέσεις και στη μεταφορά κατοικίδιων.

5. Επιλέξτε ναύλο Flex και ολοκληρώστε την κράτησή σας.

Ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων ναύλου Flex που θα πραγματοποιηθούν έως και 30/6 και περιλαμβάνουν τουλάχιστον έναν ενήλικα και ένα παιδί ή βρέφος.

Ισχύει για πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού και εξωτερικού από 1/7 έως και 6/9/2020.

https://www.olympicair.com/el/flight-deals/latest-offers/family-deal/?utm_source=newsletterOA-grel&utm_medium=email&utm_content=main_image&utm_campaign=promo_families240620
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Μάρτιος 30, 2021, 19:56:49 μμ
Ανυπομονείς και εσύ για τις καλοκαιρινές σου διακοπές;

(https://www.olympicair.com/-/media/olympicair/headerimages/flight-deals/latest-offers/logo_tuesdaydealsoa_271020.jpg?la=el&hash=039654169165E11B820F602762C253E5)

Σχεδίασε τώρα το ταξίδι σου στον αγαπημένο σου ελληνικό προορισμό με έκπτωση έως 50%!

Πτήσεις μεταξύ 15/05/2021 – 30/10/2021.

Όποιο εισιτήριο κι αν επιλέξεις, έχεις τη δυνατότητα να το αλλάξεις, χωρίς rebooking fees.

Ψάχνετε την επόμενη ευκαιρία να ταξιδέψετε;

Κάθε φορά που ψάχνετε ευκαιρία να ξαναταξιδέψετε, θα την έχετε.

Κάθε Τρίτη έχουμε και μια νέα προσφορά… μια νέα ευκαιρία για ταξίδι!

Αυτή την εβδομάδα, ταξιδέψτε σε όλους τους προορισμούς εσωτερικού με έκπτωση έως 50%.

Κρατήσεις έως 05/04/2021

Πτήσεις μεταξύ 15/05/2021 – 30/10/2021
 
https://www.olympicair.com/el/flight-deals/latest-offers/tuesday-deals/tuesday-deals-offer/

Όροι & Προϋποθέσεις:

Η προσφορά ισχύει για απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις εντός Ελλάδας με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 05/04/2021 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air από 15/05/2021 έως και 30/10/2021.Η έκπτωση 50% αφορά στις απευθείας πτήσεις προς Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Χανιά, Κεφαλονιά, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Χίο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, Καβάλα, Λήμνο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Θεσσαλονίκη και Σάμο από/προς Αθήνα. Η έκπτωση 30% αφορά στις απευθείας πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο. Η έκπτωση 20% αφορά σε όλες τις πτήσεις άγονων γραμμών εντός Ελλάδας και σε όλες τις πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό εντός Ελλάδας. Οι εκπτώσεις 20%, 30% και 50% πραγματοποιούνται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 20%, 30% και 50%. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Η προσφορά λήγει στις 05/04/2021 23:59 ώρα Ελλάδας.

Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Μάιος 11, 2021, 20:23:16 μμ
(https://www.olympicair.com/-/media/olympicair/headerimages/flight-deals/latest-offers/logo_tuesdaydealsoa_271020.jpg?la=el&hash=039654169165E11B820F602762C253E5)

Ψάχνετε την επόμενη ευκαιρία να ταξιδέψετε;

Κάθε φορά που ψάχνετε ευκαιρία να ξαναταξιδέψετε, θα την έχετε.

Κάθε Τρίτη έχουμε και μια νέα προσφορά… μια νέα ευκαιρία για ταξίδι!

Αυτή την εβδομάδα, 100.000 θέσεις εσωτερικού από €19!

Κρατήσεις μέχρι 17/05/2021
Πτήσεις μεταξύ 01/06/2021 – 31/10/2021

Όροι & Προϋποθέσεις:
Η προσφορά ισχύει για όλες τις απευθείας σταθμό πτήσεις εσωτερικού με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 17/05/2021 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air από 01/06/2021 έως και 31/10/2021. Η προσφορά ισχύει για πτήσεις μιας διαδρομής και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους ανά επιβάτη για εισιτήρια αγορασμένα μέσω των aegeanair.com, olympicair.com και AEGEAN app. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από €19 για πτήσεις προς την Αθήνα και από €41 για πτήσεις από την Αθήνα. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από €23 για πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη και από €24 για πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη. H προσφορά δεν περιλαμβάνει τις πτήσεις άγονων γραμμών εντός Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα τις πτήσεις προς Αθήνα από/προς Κάρπαθο, Ικαρία, Νάξο, Κύθηρα, Μήλο, Πάρο, Ζάκυνθο, Σητεία, Λέρο, Σκιάθο, και Σκύρο, τις πτήσεις προς Θεσσαλονίκη από/προς Χίο, Καλαμάτα και Σάμο και τις πτήσεις από προς Καστελλόριζο από/προς Ρόδο. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Η προσφορά λήγει στις 17/05/2021 23:59 ώρα Ελλάδας.

https://www.olympicair.com/el/flight-deals/latest-offers/tuesday-deals/tuesday-deals-offer/

Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούνιος 03, 2021, 18:21:13 μμ
20.000 θέσεις διαθέσιμες από €22!

Ισχύει για όλες τις απευθείας πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο και Λάρνακα από/προς Αθήνα.

Κρατήσεις μέχρι 09/06/2021
Πτήσεις μεταξύ 15/06/2021 – 31/10/2021
 
Όροι & Προϋποθέσεις:
Η προσφορά ισχύει για όλες τις απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα και αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 09/06/2021, για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της AEGEAN και της Olympic Air από 15/06/2021 έως και 31/10/2021. Η προσφορά ισχύει για πτήσεις μιας διαδρομής και περιλαμβάνει όλους τους φόρους ανά επιβάτη. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από €22 για πτήσεις προς Αθήνα από Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά και Ρόδο και από €42 για πτήσεις από  Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά και Ρόδο. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από €44 για πτήσεις από Λάρνακα προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Μύκονο και από €49 για πτήσεις προς Λάρνακα από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Μύκονο. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Η προσφορά λήγει στις 09/06/2021 23:59 ώρα Ελλάδας.

https://www.olympicair.com/el/flight-deals/latest-offers/travel-to-greece/?utm_source=newsletterOA-grel&utm_medium=email&utm_content=main_CTA&utm_campaign=promo_p2p_selecteddomestic030621
Τίτλος: Απ: Προσφορές... Olympic Αir
Αποστολή από: dk στις Ιούλιος 15, 2021, 21:25:37 μμ
Ταξίδεψε στους αγαπημένους σου ελληνικούς προορισμούς αυτό το φθινόπωρο με έως 50% έκπτωση!

Μη χάσεις την ευκαιρία! Κλείσε το επόμενο σου ταξίδι σε οποιονδήποτε προορισμό εντός Ελλάδας, με έκπτωση έως 50%!
Ισχύει όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις εσωτερικού, μεταξύ 01/09/2021 – 31/12/2021.

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ μέχρι 21 Ιουλίου

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

https://www.olympicair.com/el/flight-deals/latest-offers/domestic-offer/?utm_source=newsletterOA-grel&utm_medium=email&utm_content=main_CTA&utm_campaign=promo_alldomestic150721