Καλωσήρθατε! Ταξιδέψτε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού διαβάζοντας τις περιπέτειες των μελών μας. Γίνετε μέλος και μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας εμπειρίες. Δείτε τις πιο όμορφες φωτογραφίες και ψηφίστε την καλύτερη. Σχολιάστε ταξιδιωτικά πρακτορεία και κάντε παρατηρήσεις και προτάσεις στο forum. Καλή διασκέδαση ....

Γράψτε πως περάσατε στις διακοπές σας στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε .

 Τώρα μπορείτε να δείτε video που έστειλαν τα μέλη του travelchat. Στείλτο και το δικό σας video. Η διαδικασία είναι απλή. Ανεβάστε το video στο youtube και στείλτε μας τον κωδικό μέσω e-mail. Θα δημοσιευθεί στην κατηγορία "Βίντεο"
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΗΣΙΜΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ...
ΧΑΡΤΕΣ GOOGLE
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
BINTEO
FORUM
MotoRiders Club E-mail
Γράφει ο/η Manolis - www.MotoRidersClub.com   
02.01.07
Motoriders Club : Ελληνική μοτοσικλετιστική λέσχη που ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2002. Σκοπός της είναι η πραγματοποίηση ταξιδιών, ψυχαγωγικού και ενημερωτικού χαρακτήρα καθώς και η συγκέντρωση ανθρώπων με κοινά χαρακτηριστικά το πάθος τους για τα ταξίδια, την μοτοσικλέτα και την περιπέτεια. Ταυτόχρονα προβάλλεται η ιδέα της μετακίνησης με μοτοσικλέτα και η χαρά του τουρισμού και της ψυχαγωγίας με αυτή.  Στον διαδικτιακό τους χώρο περιλαμβάνονται πλήθος πληροφοριών, φωτογραφικού υλικού και χαρτών που αφορούν ταξίδια τους σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αφρική. Υπάρχουν, επίσης, άρθρα σχετικά με τα ταξίδια και τον μοτοσικλετισμό. Η σελίδα είναι γραμμένη στα ελληνικά και αγγλικά.

 
(C)2006-2007 Travelchat.