Καλωσήρθατε! Ταξιδέψτε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού διαβάζοντας τις περιπέτειες των μελών μας. Γίνετε μέλος και μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας εμπειρίες. Δείτε τις πιο όμορφες φωτογραφίες και ψηφίστε την καλύτερη. Σχολιάστε ταξιδιωτικά πρακτορεία και κάντε παρατηρήσεις και προτάσεις στο forum. Καλή διασκέδαση ....

Γράψτε πως περάσατε στις διακοπές σας στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε .

 Τώρα μπορείτε να δείτε video που έστειλαν τα μέλη του travelchat. Στείλτο και το δικό σας video. Η διαδικασία είναι απλή. Ανεβάστε το video στο youtube και στείλτε μας τον κωδικό μέσω e-mail. Θα δημοσιευθεί στην κατηγορία "Βίντεο"
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΗΣΙΜΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ...
ΧΑΡΤΕΣ GOOGLE
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
BINTEO
FORUM
Η μαγευτική Κούβα E-mail
Γράφει ο/η Σταμάτης   
15.08.09
ΚούβαΈνας από τους ωραιότερους προορισμούς στον κόσμο είναι η Κούβα. Προκειμένου όμως να ζήσετε την ατμόσφαιρα των 60s με τα παλιά αμάξια ίσως πρέπει να βιαστείτε διότι μετά τον θάνατο του Φιντέλ Κάστρο είναι πολύ πιθανό να αλλάξει το τοπίο ριζικά.
Προσωπική μας πρόταση να αποφύγετε τα προτεινόμενα πακέτα ταξιδιωτικών πρακτορείων που περιλαμβάνουν τουριστικά θέρετρα (πχ Βαραδέρο) και να φτιάξετε το δικό σας πρόγραμμα. Εάν είναι να σπαταλήσετε τα χρήματα σας για να δείτε μεγάλα ξενοδοχεία και διάφορους άλλους τουρίστες τότε δεν είναι ανάγκη να πάτε μέχρι την Κούβα. Στην Κούβα πας για να ζήσεις τους ανθρώπους της, την κουλτούρα τους και αδιαμφισβήτητη ζωντάνια τους.

Δική μας πρόταση για ένα ταξίδι 10-13 ημερών (όσον αφορά την Δυτική Κούβα) είναι φυσικά Havana, Trinidad - γραφικό χωριουδάκι με live παραστάσεις μουσικής στην πλατεία του χωριού κάθε βράδυ - ,   Pinal del Rio Κούβααπίθανο καταπράσινο μέρος προστατευμένο από την UNESCO οπού μένεις σε καλύβες μέσα στην φύση και μπορείς να κάνεις βόλτες με άλογα και απαραιτήτως Maria La Gorda - απίθανη παραλία με ένα ξενοδοχείο (στην πραγματικότητα καλύβες και εδώ), ωραίο φαγητό (πράγμα που σπανίζει στην Κούβα) και τρομερό scuba diving. Εάν όλες αυτές τις αποστάσεις τις διανύσετε με κάποιο δικό σας ενοικιαζόμενο αμάξι θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε από χωριά και μικρές πόλεις οπού θα σταματάτε όπου και για όσο θέλετε. Η Κούβα στις μέρες μας είναι πολύ ασφαλής χώρα με πολύ χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας, απλά καλό θα είναι κάποιο μέλος της παρέας να μιλάει ισπανικά, διαφορετικά θα αντιμετωπίσετε μεγάλο πρόβλημα ιδίως εκτός Αβάνας όπου η σήμανση είναι ανύπαρκτη.
 
(C)2006-2007 Travelchat.