Καλωσήρθατε! Ταξιδέψτε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού διαβάζοντας τις περιπέτειες των μελών μας. Γίνετε μέλος και μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας εμπειρίες. Δείτε τις πιο όμορφες φωτογραφίες και ψηφίστε την καλύτερη. Σχολιάστε ταξιδιωτικά πρακτορεία και κάντε παρατηρήσεις και προτάσεις στο forum. Καλή διασκέδαση ....

Γράψτε πως περάσατε στις διακοπές σας στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε .

 Τώρα μπορείτε να δείτε video που έστειλαν τα μέλη του travelchat. Στείλτο και το δικό σας video. Η διαδικασία είναι απλή. Ανεβάστε το video στο youtube και στείλτε μας τον κωδικό μέσω e-mail. Θα δημοσιευθεί στην κατηγορία "Βίντεο"
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΗΣΙΜΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ...
ΧΑΡΤΕΣ GOOGLE
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
BINTEO
FORUM
Vstrom Hellas Club E-mail
Γράφει ο/η Vstrom Hellas Club   
21.02.08
Vstrom Hellas Club - Λέσχη Φίλων Vstrom Ελλάδος.
Η λέσχη μας ιδρύθηκε το 2004 με  σκοπό  να έρθουμε πιο κοντά όλοι εμείς που αγαπάμε τα ταξίδια με  μοτοσικλέτα, την περιπέτεια, αλλά και την μετακίνηση με 2τροχούς.
Προβάλουμε την ιδέα της "μοτοσικλέτας" σε κάθε εκδρομή που κάνουμε και το χαμόγελο που λαμβάνουμε από τους ανθρώπους των περιοχών που πηγαίνουμε, μας κάνει να πιστεύουμε περισσότερο σε αυτό που κάνουμε....
Στην ιστοσελίδα μας θα δείτε φωτογραφίες από τις εκδρομές μας πληροφορίες για το μοντέλο vstrom αλλά και την λέσχη μας. Επίσης στο Φόρουμ μας μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις με μέλη ή μη για θέματα που αφορούν την μοτοσικλέτα γενικότερα.

H προσπάθεια μας είναι ερασιτεχνική και δεν υποστηρίζεται από κανέναν...

Site: http://www.vstrom.gr
Forum: http://vstromhellas.forumotion.com

                            
 
(C)2006-2007 Travelchat.