Καλωσήρθατε! Ταξιδέψτε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού διαβάζοντας τις περιπέτειες των μελών μας. Γίνετε μέλος και μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας εμπειρίες. Δείτε τις πιο όμορφες φωτογραφίες και ψηφίστε την καλύτερη. Σχολιάστε ταξιδιωτικά πρακτορεία και κάντε παρατηρήσεις και προτάσεις στο forum. Καλή διασκέδαση ....

Γράψτε πως περάσατε στις διακοπές σας στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε .

 Τώρα μπορείτε να δείτε video που έστειλαν τα μέλη του travelchat. Στείλτο και το δικό σας video. Η διαδικασία είναι απλή. Ανεβάστε το video στο youtube και στείλτε μας τον κωδικό μέσω e-mail. Θα δημοσιευθεί στην κατηγορία "Βίντεο"
 
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ arrow ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΗΣΙΜΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ...
ΧΑΡΤΕΣ GOOGLE
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
BINTEO
FORUM
ΕΛΛΑΔΑ, χώρα ελεύθερη από τσίρκο με ζώα E-mail
Περιβάλλον
Γράφει ο/η Ελίνα   
14.01.09
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων συνεχίζοντας τη δράση για τα άγρια ζώα σε αιχμαλωσία και αφού το φαινόμενο της αρκούδας χορεύτριας έχει λυθεί με τη λειτουργία του Καταφυγίου της Αρκούδας στο Νυμφαίο της Φλώρινας, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ καταθέτει επιστολή σε όλους του αρμόδιους κρατικούς φορείς με το αίτημα η Ελλάδα να ανακηρυχθεί χώρα ελεύθερη από τσίρκο με ζώα.
Πλήρης φάκελος της πρότασής μας κατατίθεται στα Υπουργείς ΠΕΧΩΔΕ, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Πολιτισμού και Παιδείας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ασφάλεια κατά το ταξίδι E-mail
Τουρισμός
Γράφει ο/η Π.Ο.Α.Α   
17.07.07
Το να γνωρίζεις τον κόσμο ταξιδεύοντας είναι σίγουρα μια μοναδική εμπειρία. Νέα μέρη, νέοι άνθρωποι διαφορετικές κουλτούρες. Είναι σίγουρα άκρως ενδιαφέροντα για τον καθένα μας. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε δεν ζούμε σε ένα ροζ κόσμο. Τα ταξίδια εγκυμονούν κάποιους κινδύνους. Δεν θα ασχοληθούμε με τους κινδύνους από ατυχήματα κατά την μεταφορά ή την διαμονή μας σε έναν τόπο, αλλά με τους κινδύνους που μπορούν να δημιουργηθούν από διάφορους επίδοξους ληστές, απαγωγείς, βιαστές κλπ. 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ένα διαφορετικό ταξίδι E-mail
Γενικά
Γράφει ο/η Michael   
07.03.07
Πάνε 5 μήνες από τότε που έγραψα για το τελευταίο ταξίδι που έκανα. Θα ήθελα να μοιραστώ με όλους τους συνταξιδιώτες μερικές σκέψεις μου για το ταξίδι γενικά και για ανθρώπους που δεν μπορούν να ταξιδέψουν παρά μόνο με τη φαντασία.
Πάντα πίστευα πως η αρχή όλων των πραγμάτων που κάνουμε είναι μια αφηρημένη έννοια στο μυαλό, ένα αρχέτυπο, το οποίο παίρνει “σάρκα και οστά”, γίνεται πράξη, κίνηση, δράση και ακολουθεί τυχαίους κάθε φορά σχηματισμούς.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αττικό Ζωολογικό Πάρκο E-mail
Περιβάλλον
Γράφει ο/η Ελίνα   
03.01.07
Μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στην περιοχή των Σπάτων. Ένα πραγματικά όμορφο και οργανωμένο πάρκο σε μια έκταση 108 στρεμμάτων όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει πάνω από 300 είδη πουλιών, 30 ερπετά και 35 περίπου θηλαστικά από όλα τα μέρη της Κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Νέοι Κανονισμοί στα Αεροδρόμια E-mail
Τουρισμός
Γράφει ο/η Ελίνα   
07.11.06
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ
Με σκοπό την προστασία σας έναντι της νέας απειλής από εκρηκτικά υγρά, η Ευρωπαϊκή Ένωση υιοθέτησε νέους κανόνες ασφαλείας που περιορίζουν την ποσότητα των υγρών που μπορείτε να μεταφέρετε πέρα από τα σημεία ελέγχου επιβατών /χειραποσκευών. Οι κανόνες εφαρμόζονται σε όλους τους επιβάτες που αναχωρούν από αερολιμένες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανεξαρτήτως προορισμού τους.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Έκδοση Διαβατηρίου E-mail
Τουρισμός
Γράφει ο/η Ελίνα   
06.11.06
Από 01-01-07 θα ισχύουν μόνον τα διαβατήρια που θα έχουν εκδοθεί από την Διεύθυνση Διαβατηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα παλιού τύπου διαβατήρια, που έχουν εκδοθεί από τις Νομαρχίες θα ισχύουν έως και την 31-12-06 (εκτός αν έχουν λήξει νωρίτερα).

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 6 από 15
(C)2006-2007 Travelchat.