Αποστολέας Θέμα: Προσφορές... Aegean  (Αναγνώστηκε 76055 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
Απ: Προσφορές... Aegean
« Απάντηση #131 στις: Φεβρουάριος 16, 2012, 19:37:50 μμ »
20.000ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ

Κρατήσεις μέχρι 24.02.2012
Πτήσεις από 08.03.2012 μέχρι 30.06.2012

Προσφορά για 6 προορισμούς εξωτερικού

Από Αθήνα προς Μονάχο, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη και Φρανκφούρτη59€
    Από Θεσσαλονίκη προς Μονάχο, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη και Φρανκφούρτη49€
    Απο Ηράκλειο προς Μονάχο49€*
    Απο Αθήνα προς Κωνσταντινούπολη και Τελ Αβίβ69€*
    Από Μονάχο, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη και Φρανκφούρτη προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο69€*
    Απο Κωνσταντινούπολη προς Αθήνα49€*
    Απο Τελ Αβίβ προς Αθήνα60€*

http://el.aegeanair.com/prosfores/prosfores-aeroporikon-eisitirion/

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
« Απάντηση #132 στις: Φεβρουάριος 25, 2012, 23:39:11 μμ »
εμεις,κλεισαμε,τον δεκεμβρη που μας περασε,εισιτηρια με AEGEAN ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΜΟΝΑΧΟ με ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ για 25 απριλ.-12μαη(για το τουρ,που ειχα γραψει σε αλλο θεμα),μονο 155ευρω το ατομο απ'ευθειας,λεει...(για το απ'ευθειας κραταω μια επιφυλαξη)οπως κ να'χει ειναι πολυ καλη τιμη απο ΗΡΑΚΛΕΙΟ.!!!η πιο SUPER ομως προσφορα απο ΗΡΑΚ-ΜΟΝ  με ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ που την εβγαλε παλι η AEGEAN πριν λιγες μερες για μεχρι τελος ιουνιου ηταν 103,58ευρω(το ατομο)ΜΟΝΟ!!!εμεις που ταξιδευουμε συνεχεια αεροπορικος κ τα ψαχνω πολυ τα εισιτηρια,δεν εχω ξαναδει τετοια προσφορα ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!

Αποσυνδεδεμένος benett

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #133 στις: Φεβρουάριος 26, 2012, 16:25:27 μμ »
εμεις,κλεισαμε,τον δεκεμβρη που μας περασε,εισιτηρια με AEGEAN ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΜΟΝΑΧΟ με ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ για 25 απριλ.-12μαη(για το τουρ,που ειχα γραψει σε αλλο θεμα),μονο 155ευρω το ατομο απ'ευθειας,λεει...(για το απ'ευθειας κραταω μια επιφυλαξη)οπως κ να'χει ειναι πολυ καλη τιμη απο ΗΡΑΚΛΕΙΟ.!!!η πιο SUPER ομως προσφορα απο ΗΡΑΚ-ΜΟΝ  με ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ που την εβγαλε παλι η AEGEAN πριν λιγες μερες για μεχρι τελος ιουνιου ηταν 103,58ευρω(το ατομο)ΜΟΝΟ!!!εμεις που ταξιδευουμε συνεχεια αεροπορικος κ τα ψαχνω πολυ τα εισιτηρια,δεν εχω ξαναδει τετοια προσφορα ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!

Γιατι διατηρείς επιφύλαξη για το απ΄ευθέίας?
The World is a book, and those who do not travel read only a page.

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
« Απάντηση #134 στις: Φεβρουάριος 26, 2012, 19:56:01 μμ »
Κραταω επιφυλαξη για το απ'ευθειας γιατι δεν εχω ξαναδει πτηση με ΑEGEAN για εξωτερικο απ'ευθειας απο Ηρακλειο.Κ περυσι που ειχαμε κλεισει εισιτηρια ΗΡΑΚ-ΜΙΛΑΝΟ με επιστροφη(εννοειτε),ηταν απέυθειας.Ομως για καποιο λογο αλλαξε αυτο κ εγινε ανταποκριση δηλ.σταση Αθηνα κ αλλαγη αεροσκαφους με αρκετη αναμονη στο αεροδρομιο!(κ το πηγαινε κ το ελα) Εννοειτε πως μας ειχαν ειδοποιησει με email.Ομως,σε βγαζει εκτως προγραμματος,λιγο κ αλλιως ειναι το απ'ευθειας βρε παιδι μου....Αν ηθελα θα εκλεινα απο την αρχη ανταποκριση με λιγοτερη αναμονη!(που συνηθως ετσι κανουμε)Ομως διαλεξα το απ'ευθειας για λιγοτερη ταλαιπορια...Εχω εναν γνωστο που δουλευει στον πυργο ελεγχου κ φετος που τον ρωτησα μου ειπε πως το πολυ να κατεβει Αθηνα μονο για να ανεβασει κοσμο κ να φυγει αμεσως.Ξερω κ εγω?Θα δειξει...

Αποσυνδεδεμένος benett

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #135 στις: Φεβρουάριος 26, 2012, 20:12:36 μμ »
Κατ'αρχήν η Aegean τις συγκεκριμένες ημερομηνίες εχει απευθειας πτηση Ηρακλειο Μοναχο.  Δευτερον , δεν ξερω απο που εκλεισες το εισητηριο, αλλα απ οπουδηποτε και να το εκλεισες, σου λενε αν η πτηση ειναι απευθείας ή οχι, τις ωρες αναχωρησης και τις ωρες επιστροφής. Αυτο που σου ειπε ο γνωστος σου αμφιβαλλω αν ισχυει, το δρομολογιο ισχυει μια χαρα.  :good: Μια ματια στην ιστοσελιδα της Aegean, θα σου διευκρινισει αν η πτηση που εκλεισες ειναι απ ευθειας ή οχι. Η μονη περιπτωση να πατε μεσω Αθηνων ειναι να ακυρωσει η Aegean το συγκεκριμενο δρομολογιο...
The World is a book, and those who do not travel read only a page.

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #136 στις: Φεβρουάριος 26, 2012, 20:21:21 μμ »
H πτηση 476 αναχωρηση 1500 απο Ηρακλειο ειναι απ ευθειας   (25-04-2012)
Η πτηση 477 αναχωρηση 1745 απο Μοναχο ειναι απ ευθειας επισης.(12-05-2012)

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #137 στις: Φεβρουάριος 26, 2012, 22:22:47 μμ »
Μπραβο στην Αιγαιου που βαζει κανα απευθειας προορισμο παραπανω,απο Ηρακλειο.
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #138 στις: Φεβρουάριος 26, 2012, 22:25:05 μμ »
 Αχ...
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος katsav

• Hero Member
« Απάντηση #139 στις: Φεβρουάριος 26, 2012, 23:06:42 μμ »
Το ξερω παιδια πως οι πτησεις μας ειναι απ'ευθειας...επιτηδες το επελεξα για τους λογους που ειπα παραπανω...Απλα λεω μηπως παλι φετος το αλλαξουν το προγραμμα τους...το λεω λογο της περυσινης εμπειριας που ειχαμε...Βεβαια μπορει να ετυχε...Κ παντα οι κρατησεις μας ειναι απο το site της AEGEAN!