Αποστολέας Θέμα: Τα πέντε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις όταν περάσουν τα χρόνια  (Αναγνώστηκε 307 φορές)

Αποσυνδεδεμένος McElk

• Hero Member
NEWS.GR     21/09/2020

Τι θα θέλεις να αλλάξεις...
Τα χρόνια περνούν και συχνά συνειδητοποιούμε ότι κάναμε στη ζωή μας πράγματα τα οποία έπρεπε να είχαμε σκεφτεί περισσότερο ή αποφύγει εντελώς. Πήραμε μικρές ή μεγάλες αποφάσεις για τις οποίες μπορεί να έχεις μετανιώσει και αν γύρναγες το χρόνο πίσω θα τις άλλαζες.
Και σίγουρα υπάρχουν πράγματα που όσο περνούν τα χρόνια, τόσο περισσότερο συνειδητοποιείς ότι δε θα έπρεπε να τα κάνεις. Πριν είναι αργά, δες παρακάτω τα πέντε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις όταν περάσουν τα χρόνια και σκέψου πριν ξαναπάρεις συγκεκριμένες αποφάσεις...
1. Που φοβόσουν να δοκιμάσεις νέα πράγματα και να πάρεις ρίσκα.
2. Που δεν παραιτήθηκες από μια δουλειά που σου ρουφούσε όλη την ενέργεια και σου προσέφερε ελάχιστα.
3. Που σε ένοιαζε τόσο πολύ η γνώμη των άλλων.
4. Που δεν ταξίδεψες πολύ.
5. Που δεν ξόδεψες περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Εμάς εδώ μας ενδιαφέρει το 4
:good:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Και τα 5 εχουν ουσια... αλλα το 4 ειναι το θεμα μας!! :smile_:

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
Παράθεση
Τι θα θέλεις να αλλάξεις...

Παράθεση
1. Που φοβόσουν να δοκιμάσεις νέα πράγματα και να πάρεις ρίσκα.
Στην ζωή μου έχω πάρει πάρα μα πάρα πολλά ρίσκα και ακόμα παίρνω.
Παράθεση
2. Που δεν παραιτήθηκες από μια δουλειά που σου ρουφούσε όλη την ενέργεια και σου προσέφερε ελάχιστα.
Παραιτήθηκα την παραμονή της μονιμοποίησης μου στο δημόσιο.
Παράθεση
3. Που σε ένοιαζε τόσο πολύ η γνώμη των άλλων.
Ναι παλιά μου ένοιαζε η γνώμη των άλλων και ίσως ήμουν πιο συγκρατημένος για κάποια πράγματα.
Παράθεση
4. Που δεν ταξίδεψες πολύ.
Έχω ταξιδέψει πολύ.Πάρα πολύ.Πήγα σε όλα τα κράτη που ήθελα να πάω.Δεν είναι κανένας μεγάλος αριθμός,
αλλά σ' αυτά που ήθελα να πάω,πήγα.Ίσως σε καναδυό ακόμα,αλλά δεν είναι στις προτεραιότητες μου.
Παράθεση
5. Που δεν ξόδεψες περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ο χρόνος για αγαπημένα πρόσωπα,ποτέ δεν είναι αρκετός.

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
Θα ήθελα:
4. Να ταξιδέψω πολύ... δεν υπάρχει καλύτερο μάθημα ζωής από τα ταξίδια!
5. Να ξοδέψω περισσότερο χρόνο με αγαπημένα μου πρόσωπα.. δυστυχώς η καθημερινότητα και το άγχος να τα προλάβεις όλα δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια!
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!