Αποστολέας Θέμα: Το χειρότερο πρακτορείο που συνεργάστηκα ποτέ!!  (Αναγνώστηκε 2265 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Tornado

• Newbie
  • *
Μακράν το χειρότερο. Το συγκεκριμένο πρακτορείο βρισκεται στην Σαρανταπόρου -  Περιστέρι. (Είναι πολυ κοντά στον πεζόδρομο, δεν θυμάμαι αριθμό). Ο λόγος που γράφω το συγκεκριμένο θέμα είναι για να προστατέψω πιθανούς ανυποψίαστους πελάτες .
Λοιπόν η ιστορία μου έχει ως εξής:  Πριν από 2 μήνες περίπου εβγαλα εισητήρια για Σίφνο από το εν λόγω πρακτορείο. (Για πρώτη φορά και τεέυταία). Αρχικά ρώτησα την κοπέλα για τα πιθανα δρομολογια καθως και τις ωρες αυτων. Στην συνέχεια εδωσα σε μία κοπέλα ενα χαρτί με γραμμένη την ημερομηνία αναχώρησης και επιστροφής. Αποτελεσμα???  Μου έβγαλαν εισητηρια για τον εν λογω νησι 2 εβδομάδες νωρίτερα απο τις ημερομηνιες που ειχα ζητησει. Λάθος μου, βεβαια, που δεν τα ελενξα πριν φυγω απο το καταστημα. Το απογευμα την ιδια μερα διαπιστωσα οτι υπαρχει και αλλο πλοιο το οποιο με εξυπηρετουσε καλυτερα (λιγοτερες ωρες) οσον αφορα την επιστροφη μου για το οποιο ουδεποτε δεν ειχα ενημερωθει. Πηρα τηλεφωνο τους ζητησα σαν "αλλος" πελατης να με ενημερωσουν για τα δρομολογια των πλοιων (Σιφνο-Πειραια) για την συγκεκριμενη ημερα. Παλι δεν αναφερουν το συγκεκριμενο πλοιο. Εχοντας επιβεβαιωσει απο το λιμεναρχειο για το συγκεκριμενο δρομολογιο, ρωταω την υπαλληλο στην συνεχεια αν το συγκεκριμενο highspeed exei δρομολογιο. Επιμενει πως οχι. Την παροτρυνω να ξανακοιταξει το συστημα και μετα απο λιγο ως εκ θαυματος μου λεει πως υπαρχει. Ζηταω λοιπον να μου αλλαξουν τα εισητηρια. Αρνουνται βέβαια. Τους λεω οτι με δικια τους υπαιτιοτητα εγινε αυτο το λαθος. Αρνουνται ακομα και να μου επιστρεψουν τα χρηματα. Ζηταω πλεον να μιλησω με τον υπευθηνο του καταστηματος. Μετα απο 2 ωρες με παιρνουν τηλεφωνο και μου λενε οτι μπορουν να μου αλλαξουν τα εισητηρια χωρις να ενημερωθει ο υπευθηνος του καταστηματος. Συνενεσα γιατι δεν ηθελα να δημιουργησω προβλημα στα "παιδια". 2ο Λαθος μου:  Για 1 ακομη φορα δεν ελενξα τις ημερομηνιες των εισητηριων μου, μονο τους προορισμους (Τοσα ταξιδια εχω κανει και ποτε δεν μου εχουν κανει λαθος - ποτε). Θεωρωντας οτι ολα τα προβληματα μου εχουν λυθει εφτασα στο πλοιο την ημερα αναχωρησης μου...ολο χαρα!!!!
Βαζω το αυτοκινητο στο πλοιο χωρις κανενας, ακομα, να ελενξει το λαθος στις ημερομηνιες των εισητηριων. Ανεβαινοντας για να μπω στο πλοιο με την οικογενεια, η αξιωματικος του πλοιου που κανει τον ελεγχο διαπιστωνει το λαθος!!!!! Μου κοπηκαν τα ποδια!!!!  Αν εχετε ερθει στην ιδια θεση  θα καταλαβαινετε τι εννοω. Και βεβαια μου ζητανε να κατεβω απο το πλοιο ή τουλαχιστον να "τρεξω να εκδοσω νεα εισητηρια σε 10' λεπτα διοτι το πλοιο ηταν ετοιμο προς αναχωρηση. Τρεχω βγαζω τα εισητηρια. Παιρνοντας τηλεφωνο στην συνεχεια στο πρακτορειο ζητησα πλεον να μιλησω στον υπευθηνο και μονο σε αυτον. Αφοτου ανεφερα τα παραπονα μου και οπως επισης και το γεγονος οτι δεν μου εκαναν εκτωση 20% ως οφειλαν ζητησα να μου επιστρεψουν τα χρηματα. Βεβαιως και αρνηθηκαν. Μιλωντας με τους το αρμοδιους του πλοιου σχετικα με την ταλαιπωρια που υπεστη με παρεπεπψαν να μιλησω με τον υπευθηνο της εταιρειας , για του επισημανω το μποικοταζ του συγκεκριμενου πλοιου εναντι αλλων και επισης αν θα μπορουσε να μεσολαβησει για να μην χασω τα εισητηρια (να γινονταν open). Ο συγκεκριμενος μου ανεφερε οτι και αλλος κοσμος του εχει κανει παραπονα για το συγκεκριμενο πρακτορειο και οτι θα επιλυφθει προσωπικα. Οσον αφορα τα εισητηρια εγιναν open-ευτυχως.  Ηθικο συμπερασμα : Μακρια απο το συγκεκριμενο πρακτορειο και παντα να ελεγχετε ημερομηνιες καθως και τα μεσα μεταφορας με τα οποια θα μετακινηθειτε.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Το χειρότερο πρακτορείο που συνεργάστηκα ποτέ!!
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 09, 2009, 18:04:52 μμ »

Το απογευμα την ιδια μερα διαπιστωσα οτι υπαρχει και αλλο πλοιο το οποιο με εξυπηρετουσε καλυτερα (λιγοτερες ωρες) οσον αφορα την επιστροφη μου για το οποιο ουδεποτε δεν ειχα ενημερωθει. Πηρα τηλεφωνο τους ζητησα σαν "αλλος" πελατης να με ενημερωσουν για τα δρομολογια των πλοιων (Σιφνο-Πειραια) για την συγκεκριμενη ημερα. Παλι δεν αναφερουν το συγκεκριμενο πλοιο. Εχοντας επιβεβαιωσει απο το λιμεναρχειο για το συγκεκριμενο δρομολογιο, ρωταω την υπαλληλο στην συνεχεια αν το συγκεκριμενο highspeed exei δρομολογιο. Επιμενει πως οχι. Την παροτρυνω να ξανακοιταξει το συστημα και μετα απο λιγο ως εκ θαυματος μου λεει πως υπαρχει. 

Θελω να σταθω εδω και να πω οτι ειναι προτιμοτερο...να ψαχνετε μονοι σας για τα δρομολογια των πλοιων.
Δεν πειραζει αν δεν εχετε χρονο να βγαλετε τα εισιτηρια εσεις...αναθεστε το σε καποιο γραφειο...αλλα να ειστε συγκεκριμενοι...θελω αυτο το πλοιο την ταδε μερα και ωρα.
Ετσι δεν θα εχετε ποτε κανενα προβλημα.