Αποστολέας Θέμα: Dubai... διακοπές πολυτελείας!!  (Αναγνώστηκε 12219 φορές)

Αποσυνδεδεμένος asiatraveller

• Συντονιστής Κατηγορίας
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Travel is my lifestyle
Απ: Dubai... διακοπές πολυτελείας!!
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 11, 2021, 12:25:12 μμ »
Όχι μόνο πολυτελεια αλλά και έτη φωτός μπροστά από οποιαδήποτε χώρα. Εκεί που το Ντουμπάι ήταν ένα χωριό μπροστά στην θάλασσα, ξαφνικά έγινε ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στον κόσμο.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 11, 2021, 13:08:46 μμ »
Όχι μόνο πολυτελεια αλλά και έτη φωτός μπροστά από οποιαδήποτε χώρα. Εκεί που το Ντουμπάι ήταν ένα χωριό μπροστά στην θάλασσα, ξαφνικά έγινε ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στον κόσμο.

Δε νομιζω οτι ειναι δημοφιλεστερος προορισμος, τουλαχιστον γι΄αυτους που λατρευουν τα ταξιδια και ταξιδευουν για να γνωρισουν τη χωρα και τους κατοικους της. Συμφωνω οτι ειναι πολυ μπροστα... λογω των πετρελαιων... αλλα δεν ειναι υπερβολη ολο αυτο που συμβαινει εκει?

Αποσυνδεδεμένος xenia

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 12, 2021, 18:38:50 μμ »
Κι εγω υπερβολη το θεωρω, πηγαμε το 2008 και σημερα 13 χρονια μετα αν ξαναπαμε, δεν θα το γνωριζουμε απο τις αλλαγες.

Αποσυνδεδεμένος McElk

• Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 12, 2021, 21:20:01 μμ »
Φεβρουάριο του 2010 σταμάτησα εκεί για 3 μέρες πηγαίνοντας Κίνα.  Λόγω σχετικού επαγγέλματος είχα εντυπωσιαστεί από τους ουρανοξύστες με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό. Το μετρό λειτουργούσε με 7-8 σταθμούς μόνο.  Θα ήθελα να ξαναπάω πάλι όχι σαν αποκλειστικό προορισμό αλλά σαν ενδιάμεσο σταθμό.  Stop over που λένε και στο χωριό μου.  :bigr:
Και μόνο για ένα δείπνο παρακολουθώντας το θέαμα των σιντριβανιών στο Μπούρτζ  Χαλίφα αξίζει!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 09, 2021, 04:19:22 πμ »
Το μετρό λειτουργούσε με 7-8 σταθμούς μόνο.  Θα ήθελα να ξαναπάω πάλι όχι σαν αποκλειστικό προορισμό αλλά σαν ενδιάμεσο σταθμό.  Stop over που λένε και στο χωριό μου.  :bigr: Και μόνο για ένα δείπνο παρακολουθώντας το θέαμα των σιντριβανιών στο Μπούρτζ  Χαλίφα αξίζει!

Οταν πηγαμε εμεις (2008) και το μετρο, αλλα και το Μπούρτζ  Χαλίφα φτιαχνονταν... οπότε συμφωνα με τα λεγόμενα σου αξιζει να του δωσω μια δευτερη ευκαιρία :laugh: :laugh:

Η αληθεια ειναι πως δεν το ξαναπληρωνω... αλλα σαν ενδιάμεσο σταθμό θα πηγαινα... οπως θα ξαναπηγαινα αν το κερδιζα!! :smile_:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 15, 2021, 00:01:41 πμ »
Βιντεακι απο το ταξιδι!! :smile_:

Αποσυνδεδεμένος xenia

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #16 στις: Ιούνιος 01, 2021, 10:49:21 πμ »
Ωραιο το βιντεακι μας... εβαλα κι εγω λιγο το χερακι μου! :mocking: