Αποστολέας Θέμα: Οργανωμένο σε Πράγα - Βιέννη - Βουδαπέστη!!!  (Αναγνώστηκε 242 φορές)

Αποσυνδεδεμένος manos1973

• Newbie
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Με τα ταξιδια ζεις την ζωη , δεν υπαρχεις απλα
Οργανωμένο σε Πράγα - Βιέννη - Βουδαπέστη!!!
« στις: Ιούλιος 04, 2014, 11:53:51 πμ »
Καλημερα σας φιλοι μου και συγχαρητηρια για το site σας !!! :clap: :clap:
Θα ηθελα τα φωτα σας , γιατι οσον αφορα τα ταξιδια εισαστε ειδικοι !! :good:

Αποφασισαμε με μια παρεουλα να παμε ενα οδικο (Πραγα-Βιεννη-Βουδαπεστη) 10ημερο την γνωστη εκδρομη με τις στασεις που κανει στην Σερβια (Νις & Βελιγραδι)
Απο τα πρακτορεια που εψαξα ολα εχουν το ιδιο προγραμμα και τις ιδιες τιμες . Καποιοι γνωστοι μου ειπαν να προτιμισω τον Vlassopoulo travel στην Καλλιθεα.
Εχετε ακουσει για το συγκεκριμενο πρακτορειο τιποτα ασχημο ?? Ή αν καποιος ξερει στην συγκεκριμενη εκδρομη να υπαρχει καποιο πρακτορειο που να ειναι TOP??

Ευχαριστω !!! Και καλα ταξιδια σε ολους !!! :good: :good:
Ο χάρτης μου :     http://www.travbuddy.com/maps/6745113

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Οργανωμένο σε Πράγα - Βιέννη - Βουδαπέστη!!!
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 05, 2014, 06:43:43 πμ »
Μπες εδω...  http://www.vrakastravel.gr/page-68.html

... εχει την εκδρομη που θελεις αλλα και καποιες αλλες που ισως σ' ενδιαφερουν... κανε συγκριση τιμων και ξαναμιλαμε... το Vrakas travel ειναι πολυ αξιοπιστο γραφειο και εχω την τυχη να γνωριζω και τα 3 αδελφια... για τον Vlassopoulo travel στην Καλλιθεα δεν ξερω πολλα πραγματα γιατι δεν εχω ταξιδεψει μαζι του, σαν γραφειο ομως ειναι γνωστο.

• Newbie
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 10, 2014, 12:55:57 μμ »
Σ'ευχαριστω για την απαντηση , δεν μπορρεσα λογω δουλειας να μπω τις προηγουμενες μερες και την ειδα σημερα.

Τους πηρα και μιλησαμε απο το τηλεφωνο οντως εχει πιο ενδιαφερον προγραμμα και καλυτερες τιμες απο αλλους το vrakastravel !!!

Ομως ξερεις τι ειναι αυτο που με προβληματιζει σε ολους που πηρα τηλεφωνο. Οτι δεν ξερουν αν θα γινει η εκδρομη αλλα σου ζητανε το (30-40) % προκαταβολη και θα σε ειδοποιησουν 1 εβδομαδα πριν , για το αν θα γινει τελικα. Αν δεν γινει σου λενε οτι θα σου προτεινουν καποια αλλη εκδρομη και τελικα δεν θες θα παρεις τα λεφτα σου πισω (οταν και αν τα παρεις :diablo: ). Επισης αν σου πουν 1 εβδομαδα πριν , εννοειτε οτι σου εχουν ψιλοκαταστραφει οι διακοπες σου :dizzy: :dizzy:.Γι'αυτο ψαχνω καποιο γραφειο να μου πει ναι βρε παιδι μου θα γινει η εκδρομη και πολυ ευχαριστως να τους πληρωσω , αλλα με το αν και το δεν ξερω , το φοβαμε πολυ !!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 10, 2014, 20:16:09 μμ »
Μανο φταιει η κριση... :mad:
Τα γραφεια υποφερουν, οποτε κανεις δεν μπορει να σου πει σιγουρα οτι θα γινει η εκδρομη... αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να ενημερωνεσαι απ' το τηλεφωνο για τις συμμετοχες της εκδρομης... πιστευω αν μαζευτουν γυρω στα 25 ατομα η εκδρομη θα γινει.

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 15, 2014, 22:09:50 μμ »
Τελικα με ενημερωσαν απο vrakastravel οτι θα γινει η εκδρομη  :yahoo: :yahoo: και το εκλεισα εκει το 10ημερο  :clap: :clap: ( Πραγα - Βιεννη - Βουδαπεστη - Μοναχο ) .
Σε ευχαριστω πολυ !!!  :bigr:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 15, 2014, 23:11:12 μμ »
Xαιρομαι... καλα να περασεις... περιμενουμε τις εντυπωσεις σου απο το ταξιδι!!! :good: