Αποστολέας Θέμα: Startime Vacations  (Αναγνώστηκε 751 φορές)

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
Απ: Startime Vacations
« Απάντηση #10 στις: Δεκέμβριος 12, 2010, 23:36:54 μμ »
Κάποια στιγμή στο μακρινό παρελθόν είχα πάει σε μια παρουσίαση κι εγώ που είχε γίνει κάπου στη Καλλιθέα...Ευτυχώς δεν την πάτησα...Αν και είχα ενθουσιαστεί με κράτησε η γυναίκα μου... :fish: :fish: :fish:

Αποσυνδεδεμένος ΑγγελικήΑ

• Newbie
  • *
Startime Vacations - μια εντελώς αναξιόπιστη εταιρεία
« Απάντηση #11 στις: Αύγουστος 17, 2012, 22:59:38 μμ »
Γράφω τα παρακάτω, για να προστατεύσω όλους όσους θα ήθελαν να εγγραφούν ώς μέλη, ή να χρησιμοποιήσουν γενικά την εταιρεία STARTIME VACATIONS.

Η γνωριμία μας με την παραπάνω εταιρεία άρχισε από το Φεβρουάριο του 2012. Στην εταιρεία startime vacations  - μετά από δική μας παρακολούθηση μιας παρουσίασης των παρεχομένων υπηρεσιών της και μετά από επίμονα τηλεφωνήματα στις δώδεκα το βράδυ για να πληρώσουμε κάποιο πρόγραμμα μέσω κάρτας- είχαμε την ατυχία να γραφτούμε ώς μέλη σε ένα πρόγραμμα κόστους 480 ευρώ.

Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα φάνηκαν εντελώς αναξιόπιστοι, και για αυτό το λόγο προβήκαμε σε αίτηση υπαναχώρησης από τη σύμβαση μέσα στα χρονικά όρια (14 ημέρες) που μας επιτρέπεται νομικά να το κάνουμε. Από εκεί και πέρα έχουμε προβεί σε άπειρες τηλεφωνικές προσπάθειες οι οποίες απέβησαν άκαρπες. Με άλλα λόγια, απέφευγαν να επικοινωνήσουν μαζί μας. Έτσι αναγκαστήκαμε να πάμε στην εταιρεία, για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε με κάποιον αρμόδιο από κοντά. Αυτό έγινε τρείς φορές. Και τις τρείς φορές μας "καθησύχαζαν" οτι θα μας τηλεφωνήσουν για να μας ενημερώσουν σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων μας ή με την προσφορά κάποιου ταξιδιού αντίστοιχου του ποσού που διαθέσαμε. Μας έδωσε μάλιστα και τον λόγο της τιμής του ο κύριος Μπέκας, προκειμένου να μας ξεφορτωθεί, αφού ομολογουμένως του είχαμε γίνει μεγάλο βάρος. Μέχρι και σήμερα 17 Αυγούστου 2012 κανένας από την εταιρεία STARTIME VACATIONS δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου.

Μήπως μπορεί να μου πεί κανείς πού αλλού θα μπορούσα να προωθήσω αυτό το μήνυμα;
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 17, 2012, 23:15:45 μμ by ΑγγελικήΑ »

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #12 στις: Αύγουστος 18, 2012, 02:52:00 πμ »
Στην ενωση καταναλωτων και ισως στο υπουργειο τουρισμου.
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
Απ: Startime Vacations - μια εντελώς αναξιόπιστη εταιρεία
« Απάντηση #13 στις: Αύγουστος 18, 2012, 09:53:00 πμ »

Μήπως μπορεί να μου πεί κανείς πού αλλού θα μπορούσα να προωθήσω αυτό το μήνυμα;

Κέντρο προστασίας καταναλωτή http://www.kepka.org/
Γενική γραμματεία καταναλωτή http://www.efpolis.gr/

Πραγματικά τους αξίζει... έχω κι εγώ προσωπικά εμπειρία  :mad:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος ΑγγελικήΑ

• Newbie
  • *
« Απάντηση #14 στις: Αύγουστος 18, 2012, 20:37:13 μμ »
Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση!!!!

Αποσυνδεδεμένος Antonia

• Newbie
  • *
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 24, 2013, 09:49:02 πμ »
με πήραν κι εμένα τηλέφωνο...είπα να δω τι παίζει..αλλά ευτυχώς διάβασα τα όσα γράφετε και θα το αποφύγω!
Μην κάνω κ το κεφάλι μου καζάνι!  :dizzy:

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 30, 2013, 22:33:27 μμ »
με πήραν κι εμένα τηλέφωνο...είπα να δω τι παίζει..αλλά ευτυχώς διάβασα τα όσα γράφετε και θα το αποφύγω!
Μην κάνω κ το κεφάλι μου καζάνι!  :dizzy:

...Μου κανει εντυπωση που "υπαρχουν" ακομη σαν εταιρεια και δεν τους εχουν κλεισει μετα απο τοσα ψεματα που λενε στον κοσμο.... :mad: :diablo: Μαλλον δεν εχει κανει κανενας μας καταγγελια ακομη .....

Υ.Γ. Αντωνια εισαι τυχερη που δεν την πατησες.
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος Νικολας

• Newbie
  • *
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 09, 2013, 12:10:34 μμ »
κυνηγήστε τους απατεώνες για να μην πάθει κακό κι'αλλος κόσμος παιδιά..