Αποστολέας Θέμα: Γαμήλιο ταξίδι στο Σαμούι!!!  (Αναγνώστηκε 17175 φορές)

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Απ: Γαμήλιο ταξίδι στο Σαμούι!!!
« Απάντηση #40 στις: Μάρτιος 03, 2011, 12:23:05 μμ »
Παράθεση
Αντίθετα στην Αθήνα κοιτάζω συνεχώς γύρω μου από φόβο

Δεν νομίζω να υπάρχουν πάρα πολλές πόλεις τόσο επικίνδυνες όσο η Αθήνα, ειδικά κάποιες συγκεκριμένες περιοχές. Έχω την ατυχία να μένω σε μια από αυτές.

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #41 στις: Μάρτιος 03, 2011, 13:57:50 μμ »
εμενα στη κιουτα μου χε τυχει το εξης...
ημουν μονη σε ενα μαγαζι και εκλεισαν τα μαγαζια την ωρα που ημουν μεσα σε αυτο και οταν βγηκα ολοι ειχαν κατεβασει ρολλα και δεν γνωριζα τιποτα... ουτε την κατευθυνση... και αρχισα να ρωταω οποιον εβρισκα για το εστιατοριο που ηταν η παρεα μου.... και δυστυχως ειχε μεταμορφωθει η γειτονια σε πορνες.. κ ζιγκολο και αυτες δεν ηξεραν αλλα μου εστελναν ζιγκολο.... τελικα θυμηθηκα ενα μακ ντοναλντ... που ειχε στην σκεπη διαφημιστικο και το χα προσπερασει και ετσι προσανατολιστικα ...και επισης το εστιατοριο που ηταν χωμενο πισω απο γκαραζ ειχε κλεισει και ολοι ανησυχοι με περιμεναν......[σημειωση το ωραιοτερο ρεστοραν που εχω δει στη ζωη μου...ονειρεμενο ατμοσφαιρικο.. με ντοπιο χρωμα και πισινα..]
μετα βρηκαμε μονο ενα πειρατικο ταξι απο κει... και το παιζαμε οτι εχουμε πολλους γνωστους εκει γιατι ο οδηγος ηταν καπως..
αυτα αλλα εχει πολλα χρονια και πολλα μπορει να αλλαξαν... εξαλλου μετα ειχε βομβιστηκες επιθεσεις
 την επομενη χρονια αφοτου πηγα αρα μπορει η αστυνομευση να εγινε πολυ αυστηρη...
οσο για την αθηνα κοριτσια εχετε δικιο .. οταν ερχομαι ομονοια μενω... αρα ξερω...[ζω επικινδυνως.. :bigr:]
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #42 στις: Ιούνιος 06, 2012, 02:21:04 πμ »
1900 e το ατομο για ποια χρονια μιλας...? εαν εκανες το ιδιο ταξιδι σημερα θα σου εβγαινε ακριβοτερο ή φθηνοτερο ?
don't drink & drive!!!