Αποστολέας Θέμα: Νέα Υόρκη, Φεβρουάριος 2012  (Αναγνώστηκε 4452 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vatraxakia

• Newbie
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
Νέα Υόρκη, Φεβρουάριος 2012
« στις: Ιανουάριος 08, 2012, 12:16:12 μμ »
Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά...!
Φεύγω τέλος ιανουαρίου για Νέα Υόρκη και το μόνο που με τρομάζει είναι ο καιρός.... εύχομαι να μην κάνει πολύ κρύο...έχει πάει κανείς τέτοια εποχή; είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη !!!! Θέλω να τα δω όλα!!!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Νέα Υόρκη, Φεβρουάριος 2012
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 13:05:02 μμ »
Δεν ειμαι τοσο πολυ ταξιδεμενος... υπαρχουν ομως μελη που θα βοηθησουν. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 15:39:47 μμ »
 Με το καλο να πας.
 Κανει φυσικα κρυο, αλλα δεν ειναι και ο βορειος πολος  :bigr:
Να περιμενεις εναν πανομοιτυπο καιρο με μας. μονο που βρεχει πιο συχνα...
{ Το λονδινο εχει τ ονομα και η Ν Υορκη την χαρη }
 Οταν πας με το καλο θα σου δωσω το τηλ μιας κολλητης μου εκει , ελληνιδας, να σε βοηθησει αν χρειαστεις κατι..ετσι για σιγουρια.
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

• Newbie
  • *
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 16:31:51 μμ »
Με το καλο να πας.
 Οταν πας με το καλο θα σου δωσω το τηλ μιας κολλητης μου εκει , ελληνιδας, να σε βοηθησει αν χρειαστεις κατι..ετσι για σιγουρια.
κι εγώ σε φίλους θα πάω αλλά θα χαρώ πολύ να συναντήσω κσι τη φίλη σου...είναι μέλος εδώ;

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 16:37:39 μμ »
Με το καλο να πας.
κι εγώ σε φίλους θα πάω αλλά θα χαρώ πολύ να συναντήσω κσι τη φίλη σου...είναι μέλος εδώ;

οχι , ειναι ηθοποιος και  ξεναγος εκει.
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος benett

• Full Member
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 17:39:20 μμ »
Καλησπέρα! Θα περάσεις τελεια! Σίγουρα κάνει πολύ κρύο, να έυχεσαι μονο να μην εχει χιονι, το κρύο δεν πειραζει. Ο Ιανουάριος ειναι ο πιο κρύος μήνας, με θερμοκρασίες κοντα στους  0 C,  γιαυτό να κρατας οπωσδήποτε σκούφο, γαντια και το καταλληλο πατούμενο βέβαια και αυτό γιατί η Νέα Υόρκη ειναι μια πολη που θελει πολύ περπάτημα! Το θετικο ειναι ότι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος ειναι low season (ας πουμε ότι κοβεται λιγο η κινηση μετα τα Χριστουγεννα low season όπως το ξερουμε δεν υπαρχει για τη ΝΥ) και ετσι θα βρεις καλες τιμές στα ξενοδοχεία τα οποια γενικά ειναι πανακριβα.! Για ό,τι αλλο θες, εδω ειμαστε! Α και ευκαρία να ψωνίσεις!  :dance:
The World is a book, and those who do not travel read only a page.

• Newbie
  • *
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 18:48:12 μμ »
Καλησπέρα! Θα περάσεις τελεια! Σίγουρα κάνει πολύ κρύο, να έυχεσαι μονο να μην εχει χιονι, το κρύο δεν πειραζει. Ο Ιανουάριος ειναι ο πιο κρύος μήνας, με θερμοκρασίες κοντα στους  0 C,  γιαυτό να κρατας οπωσδήποτε σκούφο, γαντια και το καταλληλο πατούμενο βέβαια και αυτό γιατί η Νέα Υόρκη ειναι μια πολη που θελει πολύ περπάτημα! Το θετικο ειναι ότι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος ειναι low season (ας πουμε ότι κοβεται λιγο η κινηση μετα τα Χριστουγεννα low season όπως το ξερουμε δεν υπαρχει για τη ΝΥ) και ετσι θα βρεις καλες τιμές στα ξενοδοχεία τα οποια γενικά ειναι πανακριβα.! Για ό,τι αλλο θες, εδω ειμαστε! Α και ευκαρία να ψωνίσεις!  :dance:
Καλησπέρα...σίγουρα είναι low season γι αυτό και βρήκα τόσο καλή τιμή στα εισητήρια..με βοήθησε πολύ ο dk σε αυτό γιατί σαν καινούρια που ήμουν εδώ δε μπορούσα να βρω εύκολα τις προσφορές...ευτυχώς δε θα χρειστώ ξενοδοχείο...το πρόγραμμα σίγουρα έχει περπάτημα , ψώνια αλλά και τρελό χορό...ευτυχώς θα μείνω πολλές μέρες και ελπίζω να δω όσα περισσότερα μπορώ και να μοιραστώ μαζί σας τις φωτογραφίες ...

• Newbie
  • *
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 08, 2012, 18:49:45 μμ »
Με το καλο να πας.

οχι , ειναι ηθοποιος και  ξεναγος εκει.
θα την χρειστώ σίγουρα τότε ...δεν ξέρω πόση άδεια θα μπορέσει να πάρει τελικά ο φίλος μου για να με ξεναγήσει....ευχαριστώ πολύ

• Newbie
  • *
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 13:00:36 μμ »
Με το καλο να πας.
kalhmera carmen....sorry gia ta greeklish alla den kserw pws na valw ellhnika se ayto to plhktrologio ...eimai hdh nea yorkh kai tha ithela na mou steileis to thl the filhs sou  sto vatraxakia@gmail.com....eyxaristw polu...kai poios tha pisteye oti tha erxomoun edw kai tha eixe zesth enw sthn ellada xionizei...xaxaxa

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουάριος 02, 2012, 13:26:43 μμ »
Γλυτωσες το κρυο Μαρια... :bigr: