Αποστολέας Θέμα: Στην Αγγλία το Μάρτη...  (Αναγνώστηκε 2399 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dimitra_crf

• Newbie
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Με διαβατάρικα πουλιά έρωτα να μην πιάνεις...
Στην Αγγλία το Μάρτη...
« στις: Ιανουάριος 06, 2012, 20:03:39 μμ »
Καλησπέρα και Καλή χρονιά..! Έχω κανονίσει να πάω Αγγλία τον Μάρτιο και ανησυχώ πολύ για τον καιρό.
Έχει πάει κάποιος παρόμοια εποχή;; Επιπλέον θέλω να ρωτήσω για Λονδίνο ποια είναι κατά
τη γνώμη τα πιο σημαντικά αξιοθέατα; Θα μείνω μόνο 2-3 μέρες Λονδίνο και δεν ξέρω τι να δω από όλα..!!!

Ευχαριστώ πολύ.!!
να χαμογελάς, να ζεις, να αγαπάς...

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
Απ: Στην Αγγλία το Μάρτη...
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 06, 2012, 21:11:34 μμ »
 Kαλως την Δημητρα. Καλη χρονια και σε σενα.
 Παμε στις ανησυχιες σου. Ο Μαρτιος ειναι ενας συνηθως βροχερος μηνας για το Λονδινο και φυσικα κανει κρυο. Ειναι ακομα χειμωνας. Αυτο λοιπον
 συνηθιζεται να συμβαινει. Οχι ομως , οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πετυχεις λιακαδες....Αστατος λοιπον...

Τι να δεις..Τα υποχρεωτικα κατα την κριση μου ειναι
 Tower of London με τους  Beefeaters φρουρους της και τα βασιλικα κοσμηματα .Οπωσδηποτε το  Westminster με την βουλη {το Parliament} ,
 και εννοειται  το Big Ben και την εκκλησια Westminster Abbey.Την πλατεια  Trafalgar Square (επειδη ολοι πανε , οχι οτι ειναι το κατι αλλο  :bigr:
 αλλα οπωσδηποτε  και το παλατι Buckingham.To  Covent Garden και οπωσδηποτε το  British Museum. Τον καθεδρικο St Paul's το   London Eye Ferris wheel. Το μουσειο της  Madame Tussauds αλλα και το  Science Museum {επιστημων} και το Royal Albert Hall.Την περιοχη  Soho και το  Piccadilly Circus (παλι μονο και μονο επειδη ολοι πανε εκει} :bigr: . Aυτα για το κεντρο
 Eγω θα σου συνιστουσα να πας και πιο εξω οπως  στο  Greenwich και αν εχεις ακομα χρονο στις  National Gallery ,Tate Galleries  και Imperial War Museum . Αν μεινεις και 3 μερα να δεις το παλατι του Windsor , ειναι το πολυ 40 χλμ εξω απο το λονδινο σε ενα πολυ ομορφο μερος ή αν εχεις ορεξη να πας λογο πιο μακρια, σε μιαμιση ωρα φτανεις στο Stratford-upon-Avon,  το χωριο του Σαιξπηρ που εκτος απο την ουσια , βλεπεις και την ομορφη
αγγλικη εξοχη, τον ποταμο Avon { και την πηγη απο  τα αντιστοιχα καλλιντικα  :laugh: :laugh:}..
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

• Newbie
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 06, 2012, 21:53:57 μμ »
Από ότι καταλαβαίνω έχεις πάει αρκετές φορές στο Λονδίνο και αν κρίνω από τη φώτο ξεναγός, οπότε σε εμπιστεύομαι διπλά!
Θα μένω στο canterburry, εκεί έχει τίποτα ως αξιοθέατο ή τουλάχιστον κάπου εκεί κοντά;;

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου! Είναι πολύτιμη...!

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 06, 2012, 22:21:47 μμ »
Oυαουυυ...ειναι παρα πολυ ομορφο. Απο που να αρχισω και που να τελειωσω!!!
 Σχεδον μεσαιωνικο με πολλα παλια υπεροχα κτηρια τα framehouses { που ανελυσα στην Λουκερνη} τον ποταμο  Stour μεσα στην καρδια της πολης,
 τον καθεδρικο οπου εκει σκοτωθηκε και ο Thomas Becket, που κατεστησε την πολη τοπο προσκηνυματος, τον πυργο της....πω πω πω πω ..εισαι  πολυ τυχερη!!  Δες

να και το ιστορικο κεντρο

δες και τον απιθανο καθεδρικο

Εχει τα τειχη της πολης, τα ερειπια του νορμανικου καστρου { 1066 },το παλαιοτερο σχολειο {μερος του Εton college}το The King's School, το παν/μιο τοθ Κεντ και  αυτο  του Καντερμπουρυ ...
  Το κεντρο της πολης φιλοξενει τα φρεϊμχάουζες που χτιστηκαν απο ΟΥΓΕΝΟΤΟΥΣ Πλεκταδες, γιατι ειχε το ποταμι και εκει χτιζανε τους μυλους
τους εκτ ων οποιων σωζεται μονο ενας..ο λευκος μυλος του Σαν Μαρτινου.

δες την εισοδο στο Κινγκς Σκουλ

...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 07, 2012, 00:58:04 πμ »
Το Μαρτη που μας περασε (3-7/3/2011) το travelchat (20 μελη) βρισκοταν στο Λονδινο.
Τον καιρο που βρηκαμε εκει ουτε οι Λονδρεζοι δεν τον ειχαν δει για πολλα χρονια... χωρις ομιχλη , χωρις βροχη, μονο λιγο κρυο την τελευταια μερα... δες φωτογραφιες απο την εκδρομη μας... http://www.travelchat.gr/forum/index.php?action=gallery;cat=325  :smile_:

Συνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 07, 2012, 01:01:57 πμ »
dimitra_crf καλωσήρθες στην παρέα μας και καλή χρονιά  :smile_:
Εδώ μπορείς να διαβάσεις http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,5504.0.html την ταξιωδική ιστορία από το manelaki από την εκδρομή μας στο Λονδίνο. Είμασταν τυχεροί γιατί ο καιρός ήταν αρκετά καλός για αυτή την εποχή!
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

• Newbie
  • *
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 07, 2012, 02:15:22 πμ »
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.! :bigr: :bigr: :bigr:
 Θα τα διαβάσω με προσοχή όλα.! Και μια τελευταία ερώτηση, σε ποια περιοχή να κλείσω
ξενοδοχείο; δεν με ενδιαφέρει να είναι 5*, καθότι φοιτήτρια θέλω κάτι οικονομικά λογικό!

Ευχαριστώ και πάλι!!
 :dance:  :dance:

Αποσυνδεδεμένος GEOPAPAV

• Newbie
  • *
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 07, 2012, 07:34:25 πμ »
θέλω κι εγώ Αγγλία!! καλά να περάσεις!

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 07, 2012, 11:33:05 πμ »

• Newbie
  • *
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 07, 2012, 15:11:54 μμ »
Και για Λονδίνο τι προτείνετε; Σε ποιες περιοχές βολεύει;