Αποστολέας Θέμα: Όμορφοι δρόμοι  (Αναγνώστηκε 4803 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jimo

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Το καλύτερο ταξίδι είναι αυτό που έρχεται...
Απ: Όμορφοι δρόμοι
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 28, 2011, 22:04:01 μμ »
Η ομορφιά είναι κάτι το υποκειμενικό .
Δεν ξέρω αν ο παρακάτω δρόμος είναι όμορφος , σίγουρα όμως είναι διαφορετικός από τις εικόνες που έχουμε στο μυαλό μας .
Ο συγκεκριμένος δρόμος διασχίζει κάθετα τη "λίμνη" chott el jerid στην Τυνησία. Η λίμνη είναι εντός "", καθότι η φύση κάνει κουμένατο εδώ και αποφασίζει πότε θα είναι στεγνή και πότε γεμάτη xtra αλμυρό νερό . 

Αποσυνδεδεμένος elina

• Διαχειριστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
« Απάντηση #11 στις: Οκτώβριος 17, 2012, 20:45:05 μμ »
Ο «ανθισμένος» δρόμος Cherry Blossom Avenue κλέβει τα βλέμματα 2-3 εβδομάδες το χρόνο, όταν οι κερασιές που υπάρχουν κατά μήκος του οδοστρώματος βρίσκονται σε πλήρη άνθηση, προσφέροντας ένα εκπληκτικό θέαμα.

Σαν ένα φυσικό τούνελ με λουλούδια σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ, ο δρόμος δίνει την εντύπωση ότι ο επισκέπτης βρίσκεται μέσα σε ένα καλοφροντισμένο πάρκο, εντός των τειχών, αναπνέοντας τον αέρα της εξοχής μέσα στην πόλη.

«Ένας μικρός δρόμος στην παλιά πόλη της Βόννης μεταμορφώνεται σε πίνακα ζωγραφικής, που θα ζήλευε και ο πλέον έμπειρος ζωγράφος», αναφέρει ο φωτογράφος Marcel Bednarz, που απαθανάτισε τις εικόνες που βλέπετε.

πηγή: perierga.gr
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 23, 2013, 07:34:54 πμ »
Συναρπαστικό  ταξίδι με αυτοκίνητο στην Νορβηγία (στον μοναδικό Atlantic Highway)

[ Invalid YouTube link ]
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 23, 2013, 07:48:59 πμ by dimosf »

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 23, 2013, 08:06:59 πμ »
ο δρομος για παπιγκο
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 23, 2013, 12:03:02 μμ »
Έτσι είναι ο δρόμος για Πάπιγκο; :scratch: :scratch: :scratch: :scratch: :scratch:
Τον έχω κάνει αλλά φαίνεται οτι αν δεν τον δεις από μακριά δεν καταλαβαίνεις ακριβώς που πας! Εντυπωσιακό!!! :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Αποσυνδεδεμένος ChristosGk.

• Sr. Member
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 23, 2013, 15:55:10 μμ »
Συναρπαστικό  ταξίδι με αυτοκίνητο στην Νορβηγία (στον μοναδικό Atlantic Highway)

Μου φαίνεται Δήμο ότι επίτηδες βάζεις αυτά τα Video, για να με τσιγκλάς και να παίζεις με τον πόνο μου.

Αποσυνδεδεμένος ChristosGk.

• Sr. Member
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 23, 2013, 16:41:17 μμ »
Έτσι είναι ο δρόμος για Πάπιγκο;
Τον έχω κάνει αλλά φαίνεται οτι αν δεν τον δεις από μακριά δεν καταλαβαίνεις ακριβώς που πας!
Εντυπωσιακό!!!

Μη σου κάνει εντύπωση Δήμο που δεν τον κατάλαβες. Από μακριά έτσι φαίνεται αλλά δεν είναι τόσο εντυπωσιακό το τοπίο. Επίσης η ανάβαση δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φαίνεται στην φωτογραφία. Από την πρώτη αριστερή στροφή (κάτω αριστερά σαν σχεδόν ορθή γωνία) μέχρι την τελευταία  φουρκέτα (δέκατη έκτη στροφή επάνω δεξιά) που αρχίζει το ευθύγραμμο τμήμα, δηλαδή σε μία διαδρομή 2,3 χιλιομέτρων η υψομετρική διαφορά είναι μόνον εκατό (100) μέτρα.