Αποστολέας Θέμα: Πρωτοχρονιά... ρεβεγιόν ή όχι?  (Αναγνώστηκε 5308 φορές)

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
Απ: Πρωτοχρονιά... ρεβεγιόν ή όχι?
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 18:28:58 μμ »
31 γυριζετε εσεις. 1 φευγουμε εμεις. Ολοι Πρωτοχρονια εδω!
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 20:28:23 μμ »
 Για μας τους ελληνες, οι  περισσοτερες μεγαλες γιορτες ειναι οικογειακο θεμα. Και συνηθως μας πιανουν οι τυψεις οταν
 αφηνουμε πισω, υπερηλικους γονεις, κουτσουβελα κλπ...
 Εμεις δυστυχως σπιτι μονο τελευταια στιγμη αν προλαβουμε , ενω συνηθως την βγαζουμε  με γκρουπ  :sorry:

...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 17, 2011, 10:07:04 πμ »
εδω και 10 χρονια ποτε πρωτοχρονια στην ελλαδα....οπως ουτε και φετος...
αρκετα χρονια τα εζησα εδω...
τωρα σε αλλα μερη αν και φετος μαλλον  λογω συνθηκων..θα ναι και τα τελευταια... εκτος..αν γινει θαυμα...
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος vasilis_sta

• Sr. Member
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 17, 2011, 12:18:38 μμ »
Αν και εχει αλλαξει η χρονια μου στο μαγαζι πιστευω σαν το τραπεζι στο σπιτι με τα αγαπημενα σου προσωπα παρεα δεν υπαρχει.Το καλυτερο ειναι οταν βγαινεις μετα για ποτακι αλλα εκει το κακο ειναι οτι δεν βρισκεις πουθενα να σταθεις γιατι ολα ειναι φισκα.Στο εξωτερικο δεν εχω κανει ποτε αλλα θα το ηθελα πολυ να πω την αληθεια.
e-airtickets.gr | Μηχανή Αναζήτησης Αεροπορικών Εισιτηρίων

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 17, 2011, 12:36:10 μμ »
Οι κυριοτερες και μεγαλυτερες πρωτευουσες της ευρωπης  {αλλα και σ ολο τον κοσμο}, υιοθετησαν λιγο πολυ τον ιδιο τροπο
υποδοχης του νεου χρονου στην μεγαλη κεντρικη πλατεια οπου γινεται η αντιστροφη μετρηση και ακολουθει καταιγισμος
πυροτεχνηματων. Απο τις πιο εντυπωσιακες { λογω πειρας} εχω ζησει την Βιεννη, οπου μεσα στο ιστορικο κεντρο αλλα και στο
Πρατερ, στηνονται εκτος των αλλων πολλες  φιεστες με διαφορα συγκροτηματα  πολλων δοαφορετικων γουστων.
Που και τι γινεται σε καθε γειτονια ειναι τυπωμενο σε προσπεκτ που διανεμονται απο τα γραφεια τουρ. πληροφοριων.
 Ενας καλος και "δωρεαν" τροπος υπαιθριας διασκεδασης . Κανει κρυο ομως και χρειαζεσαι πολυ "ζεστο" κρασι Gluehwein,
 για να τ αντεξεις. Αν πεις δε να πας σε μαγαζια ...σε ξυρισαν  :laugh:
 Απο εκει και περα, σ ολη την ευρωπη οι γιορτες σε εστιατορια η κεντρα θεαματων ειναι η Μοναδικη, ευκαιρια για τους
 μαγαζατορες να σε ξεσκισουν οικονομικα. Τιποτα μα τιποτα δεν αξιζει τα λεφτα του. Ουτε καν η οπερα της Βιεννης
 που την πρωτοχονια κανει 500 ευρω το φτηνοτερο  εισητηριο ενω καθημερινες 50
 ουτε ομως  μπορω να με φανταστω, να υποδεχομαι τον νεο χρονο σε ενα μπουζουκτσιδικο, οσο και αν μερακλωσω...
 σπιτι και παλι σπιτι, φαγητο, ποτο παιχνιδι και επαφη με τα αγαπημενα ατομα που ετσι κι αλλιως θα σε" ανεχτουν" για μια ακομη
 χρονια
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος vasilis_sta

• Sr. Member
« Απάντηση #15 στις: Νοέμβριος 17, 2011, 13:13:26 μμ »
Οι κυριοτερες και μεγαλυτερες πρωτευουσες της ευρωπης  {αλλα και σ ολο τον κοσμο}, υιοθετησαν λιγο πολυ τον ιδιο τροπο
υποδοχης του νεου χρονου στην μεγαλη κεντρικη πλατεια οπου γινεται η αντιστροφη μετρηση και ακολουθει καταιγισμος
πυροτεχνηματων. Απο τις πιο εντυπωσιακες { λογω πειρας} εχω ζησει την Βιεννη, οπου μεσα στο ιστορικο κεντρο αλλα και στο
Πρατερ, στηνονται εκτος των αλλων πολλες  φιεστες με διαφορα συγκροτηματα  πολλων δοαφορετικων γουστων.
Που και τι γινεται σε καθε γειτονια ειναι τυπωμενο σε προσπεκτ που διανεμονται απο τα γραφεια τουρ. πληροφοριων.
 Ενας καλος και "δωρεαν" τροπος υπαιθριας διασκεδασης . Κανει κρυο ομως και χρειαζεσαι πολυ "ζεστο" κρασι Gluehwein,
 για να τ αντεξεις. Αν πεις δε να πας σε μαγαζια ...σε ξυρισαν  :laugh:
 Απο εκει και περα, σ ολη την ευρωπη οι γιορτες σε εστιατορια η κεντρα θεαματων ειναι η Μοναδικη, ευκαιρια για τους
 μαγαζατορες να σε ξεσκισουν οικονομικα. Τιποτα μα τιποτα δεν αξιζει τα λεφτα του. Ουτε καν η οπερα της Βιεννης
 που την πρωτοχονια κανει 500 ευρω το φτηνοτερο  εισητηριο ενω καθημερινες 50
 ουτε ομως  μπορω να με φανταστω, να υποδεχομαι τον νεο χρονο σε ενα μπουζουκτσιδικο, οσο και αν μερακλωσω...
 σπιτι και παλι σπιτι, φαγητο, ποτο παιχνιδι και επαφη με τα αγαπημενα ατομα που ετσι κι αλλιως θα σε" ανεχτουν" για μια ακομη
 χρονια
Ειναι αληθεια αυτα που λες για τους μαγαζατορες.οντως θελουν να ξεσκιζουν τον κοσμο και αυτο ειναι πολυ ασχημο.Το σπιτι οντως ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες αν οχι η καλυτερη.Και παντα με αγαπημενα ατομα
e-airtickets.gr | Μηχανή Αναζήτησης Αεροπορικών Εισιτηρίων

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
« Απάντηση #16 στις: Νοέμβριος 17, 2011, 14:34:12 μμ »
Εγω ειμαι υπερ της Πρωτοχρονιας εξω.Αλλιως,τα κλασικα οικογενειακα.Αν ηταν στο χερι μου (και στην τσεπη μου),θα εκανα χρονια παρα χρονια την αλλαγη του χρονου στο εξωτερικο.
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #17 στις: Νοέμβριος 24, 2011, 08:16:00 πμ »
.....................

Προταση για φετος να κανουμε Τravelchat... ικη Πρωτοχρονια... θελετε?

κανω μια ανανεωση της προτασης, ισως να περασε στο ντουκου.
ποιος ψηνεται?
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Νοέμβριος 24, 2011, 12:13:59 μμ »
Εμεις μακαρι να μπορουσαμε , θαταν υπεροχα...δυστυχως και ευτυχως δουλευουμε πυρετοδως  :sad:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #19 στις: Νοέμβριος 24, 2011, 14:40:28 μμ »
Eγω θελω!!! :dance: