Αποστολέας Θέμα: Πρωτοχρονιά... ρεβεγιόν ή όχι?  (Αναγνώστηκε 5287 φορές)

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
Πρωτοχρονιά... ρεβεγιόν ή όχι?
« στις: Νοέμβριος 16, 2011, 10:44:35 πμ »
Ειχα μια συζητηση με τον αδελφο μου και μου εξιστορησε μια εκδρομη του στην Σόφια και την αλλαγη του ετους εκει, οχι σε κεντρο η εστιατοριο, ουτε σε σπιτι, αλλα εξω, στην πλατεια της πολης σε εκδηλωσεις που εκανε ο δημος της πολης. :unsure:
Εχει τυχει και σε εμενα να αλλαξω χρονο ετσι, μια φορα κατ'επιλογην στο συνταγμα και μα φορα στην πλατεια κοτζια επιφυλακη λογω δουλειας. :wacko:
Δεν μπορω να πω οτι ηταν και ασχημα :good:, ενας διαφορετικος τροπος να περασεις εκεινες τις 1-2 ωρες, μετα καταληξαμε σε μπαρακι να πινουμε τα ποτακια μας. :drink:
Ουτε τραπεζια, ουτε φαγητα :bigr:. Ασε που εκεινη την μερα οπου και να κλεισεις τραπεζι ζητανε 60+ ευρω το ατομο  :dizzy:

Εσεις εχετε αλλαξει ετσι χρονο?
Πως σας αρεσει?
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

• Hero Member
    • koyrsaros-gr blog
Απ: Πρωτοχρονιά... ρεβεγιόν ή όχι?
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 10:59:02 πμ »

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 13:30:35 μμ »
Μέχρι τώρα πάντα σε σπίτι. Το δικό μας με συγγενείς ή φίλους ή σε συγγενικό ή σε φίλων, στην Αθήνα, την Πάτρα ή την Κάρυστο. Μου αρέσει έτσι. Ειδικά με τους φίλους μου

• Hero Member
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 13:50:46 μμ »
Μέχρι τώρα πάντα σε σπίτι. Το δικό μας με συγγενείς ή φίλους ή σε συγγενικό ή σε φίλων, στην Αθήνα, την Πάτρα ή την Κάρυστο. Μου αρέσει έτσι. Ειδικά με τους φίλους μου
ας τολμησω να παω και λιγο παρακατω το ερωτημα :bigr:
θα αφηνατε την θαλπωρη και το εορταστικο κλιμα του σπιτιου εκεινες τις μερες για να πατε ενα ταξιδι καπου.

Αποσυνδεδεμένος efth

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 14:11:17 μμ »
Εχει τύχει μιά χρονιά να κάνουμε πρωτοχρονιά στη Γερμανία έξω σε πλατεία  ήταν πολύ ωραία αλλά έκανε πολύ κρύο. Εχουμε κάνει και σε κέντρο με μουσική, καλό ήταν κι' αυτό .Το πιό καλό πάντως είναι σε σπίτι με φίλους . Αν τύχαινε όμως να βρεθώ εκτός σπιτιού θα το έκανα. Είναι ωραία εμπειρία και ξεφεύγεις από τα ίδια και τα ίδια.
Η μεγαλύτερη ανθρώπινη αναζήτηση αφορά στη γνώση του τι πρέπει να κάνει κανείς για να γίνει άνθρωπος.

Αποσυνδεδεμένος ChristosGk.

• Sr. Member
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 14:33:43 μμ »
Εμείς πάντως κατά κανόνα είμαστε σε ταξίδι (εκτός ειδικών περιπτώσεων). Φέτος όμως δεν ξέρω τι θα γίνει. Άλλωστε είναι ακόμα πολύ νωρίς και μέχρι τότε θα δούμε.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 16:28:46 μμ »
Μια και μοναδικη φορα που εκανα Πρωτοχρονια στο εξωτερικο ηταν το 1985 προς 1986 στο Blackpool της ΑΓΓΛΙΑΣ και πιο συγκεκριμενα καναμε ρεβεγιον σε ξενοδοχειο της πολης οπου ειχαν κλεισει τραπεζι οι φιλοι που με φιλοξενουσαν... κατι τετοιο συνηθιζεται εκει.
Αλλη μια και μοναδικη φορα... παραμονη Πρωτοχρονιας 2006...δεν εχουμε κανονισει κατι και παμε να αλλαξουμε χρονο στη πλατεια Κοτζια... πολλες χιλιαδες κοσμου εκει... ομως εγω, η Ξενια, ο γιος μου και ο Κωστας Μακεδονας που τραγουδουσε ειμασταν οι μοναδικοι Ελληνες!! :laugh:
Ολες τις αλλες χρονιες σπιτι μας ή σε σπιτια φιλων. :good:

Προταση για φετος να κανουμε Τravelchat... ικη Πρωτοχρονια... θελετε?

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 16:55:30 μμ »
Παραπάνω έγραψα ένα ψέμα. Ξέχασα πως 4 χρόνια πριν έκανα Πρωτοχρονιά στη Souse της Τυνησίας. Βέβαια η παρέα μας ήταν μεγάλη (8 άτομα), αλλά η όλη κατάσταση ξενέρωτη.

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 17:43:39 μμ »
Υπαρχει καλυτερη πρωτοχρονια απ'αυτη στο σπιτι με τους συγγενεις και μετα βολτουλα με τους φιλους; Δε νομιζω!  :smile_:Παντα σε σπιτι κι εμεις.
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 18:11:26 μμ »
Προσωπικά θα μου άρεσε να κάνω Πρωτοχρονιά κάθε χρόνο και σε διαφορετικό μέρος έτσι ώστε να αποκτήσω διαφορετικές εμπειρίες αλλά αυτό είναι ανέφικτο για πολλούς λόγους.Πάντα έκανα Πρωτοχρονιά με τους γονείς μου και μετα έξοδο με φίλους,αργότερα προστέθηκε ο Jimo και οι γονείς πολλαπλασιάστηκαν και τα τελευταία 3μιση χρόνια και τα πιτσιρίκια μας οπότε σπίτι και πάλι σπίτι!Φέτος θέλαμε να κάνουμε Πρωτοχρονιά στην Ρώμη αλλά πάλι υπερίσχυσε το οκογενειακό συναίσθημα και 31 θα επιστρέψουμε για να κάνουμε Πρωτοχρονιά με γονείς,αδέρφια και κουτσούβελα!!!
Έχει κανείς καμιά καλύτερη ιδέα?Κανένα χαρτάκι θα παίξουμε???