Αποστολέας Θέμα: Ποιοι είναι top χριστουγεννιάτικοι προορισμοί κατά τη γνώμη σας?  (Αναγνώστηκε 10236 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vasilis_sta

• Sr. Member
Δημιουργησα αυτο το νεο topic ωστε να οργανωθουμε λιγο και να βγαλουμε ολοι μαζι τους 10 καλυτερους προορισμους για τα χριστουγεννα μιας και πλησιαζουν σιγα σιγα.Πιστευω πως θα ηταν ωραιο να τους μαζεψουμε ολους εδω ωστε να μαθουμε που θα μπορουσαμε να ταξιδεψουμε ωστε να δουμε ωραια πραγματα και να ενημερωσουμε και να ενημερωθουμε για καινουργιους προορισμους που ειναι αγνωστοι σε πολλους απο μας
e-airtickets.gr | Μηχανή Αναζήτησης Αεροπορικών Εισιτηρίων

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Πιστευω πως οι περισσοτερες ευρωπαικες πρωτευουσες ειναι top χριστουγεννιάτικοι προορισμοί αλλα παραδοσιακα θα πω το Ροβανιέμι, το χωριό του Αϊ Βασίλη στη Φινλανδία γιατι θα ηθελα να βρεθω τετοιες μερες εκει.

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
μεγαλουπολεις
δλδ εορταστικα στολισμενες πολεις
Νεα Υορκη
Λονδινο
Παρισι
Μιλανο
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος benett

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Βιέννη, απλά υπεροχη, ειδικά τα Χριστουγεννα. Επισης αν και δεν εχω πάει καθολου Γερμανία, εχω ακουσει τα καλυτερα για Νυρεμβέργη και Χαιδελβεργη. Να και ενα σχετικο αρθρο. http://www.travelstyle.gr/portal/gr/destination_articles.php?dest_id=1&id=3967
The World is a book, and those who do not travel read only a page.

Αποσυνδεδεμένος efth

• Jr. Member
  • **
΅Εχουμε πάει χριστουγεννα και πρωτοχρονιά σε φιλους στη Στουτγκάρδη  και στις γύρω περιοχές και είχαμε περάσει καταπληκτικά. Στο εξωτερικό δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στα χριστούγεννα και κάνουν τα πάντα για να περάσουν καταπληκτικά. Στολισμένες πόλεις και υπαίθριες αγορές με χριστουγεννιάτικα .Μιά ατμόσφαιρα πολύ όμορφη γιατί οι βόρειες χώρες έχουν το πλεονέκτημα του χειμωνιάτικου τοπιου (χιόνι-κρύο) που ταιριάζει καλύτερα στα χριστούγεννα
Η μεγαλύτερη ανθρώπινη αναζήτηση αφορά στη γνώση του τι πρέπει να κάνει κανείς για να γίνει άνθρωπος.

Αποσυνδεδεμένος carmen

• Hero Member
 Και η Βαρκελωνη στολιζεται παρα πολυ εντυπωσιακα για τα χριστουγεννα , αλλα ακολουθει πολυ ιδιοτροπα αλλα και
 ενδιαφεροντα εθιμα, οπως πχ. την μεγαλη "καρναβαλικη" παρελαση των 3 μαγων πανω σε στολισμενα αρματα
 που πετανε δωρα, {γλυκα και καραμελες}
 στον κοσμο, οι μεγαλες φωτιες στις παραλιες {στυλ Αη Γιαννιου} με beach parties, αφου δεν κανει συνηθως κρυο  με
 απιστευτα πολλα  σοου πυροτεχνικα..  και πολλα αλλα...
  Αν παλι θελετε κρυο και χιονια, στα 100 χλμ ειναι η cerdanyola και η Andorra.
Λυση λοιπον για το ...κατι αλλο 
...και αν εχω τα παντα και εχω κερδισει τον κοσμο ολο, αγαπη αν δεν εχω...ειμαι ενα τιποτα

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
δυστηχως μονο η Ελλαδα εχει χασει την εννοια των εορτων και στολισμου της αγορας , εδω και πολλα χρονια στολιζει την τελευταια βδομαδα,
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος dimosf

• Συντονιστής Gallery
  • Hero Member
  • disaki.blogspot.gr και fototsepi.blogspot.gr
    • το δισάκι μου στον ώμο......
Οι δήμοι άρχισαν το στολισμό. Όσον αφορά την αγορά, απλά δεν υπάρχει πλέον αγορά. Με τέτοια μιζέρια ο στολισμός μας μάρανε

Αποσυνδεδεμένος flysky

• Newbie
  • *
Η Πράγα είναι σαν να βρίσκεσαι μέσα σε Χριστουγεννιάτικο παραμύθι. ΣΧεδόν πάντα χιονισμένη και κουκλίστικη. Αλλά και με πάρα πολύ κρύο!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος traveler-eirini

• Full Member
Ψηφίζω Αλσατία!!!!! Κολμάρ!
We live in a wonderful world that is full of beauty and charm.  There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.