Οταν ειχα αναρωτηθει , γιατι πολλα μεγαλα συγκροτηματα πολυκατοικιων εχουν ενα τετραγωνο σαν "τρυπα " στην μεση μου ειπαν για να
περνανε ευκολα τα πνευματα "δρακοι του ουρανου" αναμεσα τους και να μην θμωνουν γιατι ειναι αναγκασμενα να κανουν κυκλους....
Πως μπορουν , ανθρωποι τετοιας επιστ. προοδου να πιστευουν σε "δρακους και αρκουδες" δεν μπορω να το καταλαβω
μακαρι να ειχαμε χρονο να κανουμε βολτα εδω, μα....μας περιμενε το Οσεαν Παρκ
Το ocean park ειναι ενα θεματικο παρκο που διαθετει δυο ενοτητες πανω στο βουνο Νανλάνγκ και την τριτη , που ειναι
το ωκαιανοαριο
{κατα το oceanarium} πιο σωστα βεβαια ωκαιανογραφικο παρκο στον κοσμο στην κοιλαδα Huang Zhu Keng
και φυσικα μεχρι τον ωκεανο και θεωρειται απο τα μεγαλυτερα στον κοσμο καλυπτοντας 670 στρεμματα !!!!!!!!!!
Τοσο για να φτασεις στο ψηλοτερο σημειο του παρκου οσο και να τριγυρισεις την περιοχη εκει υπαρχει τελεφερικ καπινες για 6-8
{κινεζους} η 4 κανονικους το μεεεγιστο, βιομηχανους ευρωπαιους..
{τοσο γιατι ειναι ευτραφεις οσο και γιατι ειναι βιομηχανοι και δεν ....στριμοχνωνται ..}
Αχχχχχ Παναγια μου τι τραβηξα μ αυτες τις κολοκαμπινες...
Ο υπαλληλος του παρκου δεν ελεγε να μην βαλει τουλαχιστον 6, ενω οι δικοι μου δεν ελεγαν να μπουν μεσα σαρδελωτα !!!!
Ηθελαν δυο δυο !!!! -λες και θα φτιαχναν σεξ εκει μεσα!!!!
λετε?
τωρα το υποψιαζομαι
Αφου καμμια 50ρια λοιπον καμπινες φυγαν αδειες και οι κατα τα αλλα πολυ υπομονετικοι κινεζοι αρχισαν να διαμαρτυρονται, και αφου ειχαν
σπασει τα νευρα μου προσπαθοντας να παραστησω τον Κοφι Ανναν {πρωην γ.γ του ΟΗΕ} και στις δυο πλευρες, μετα απο ατελειωτες διαπραγματευσεις μπηκε νερο στο κρασι ενθεν και ενθεν και αρχισαν φευγουν τεσσερεις τεσσερεις..
Τευταια μερα...να μην μου βγαλουν την ψυχη??? δεν λεει !!!!
Καπως ετσι:
-" Καλα κουμαντο θα κανει στα λεφτα μου??"
-" Μα, Κυριε Παπ..., ετσι ειναι ο κανονισμος!!, τι να κανω να εισηγηθω να αλλαξει για χαρι σας?"
-" δεν με νοιαζει, εγω δεν μπαινω σαν σαρδελλα εκει μεσα, θελω να το απολαυσω"
-"μα δεν γινεται , οπως βλεπετε, ειναι ο κανονισμος και το τηρει" !!!
-" Να του πεις να παει να....., εγω θα μπω μονος μου!!!"
και αφου δεν πιασανε ολα τα παραπανω...ο κλασσικος ελληνας βαζει τα μεγαλα μεσα { τα εχουμε εν τω μεταξυ εχω μαθει απ εξω
}
Εχω κλειστο φοβια, εχω υψοφοβια, εχω την καρδια μου εχω ιλιγγο, εχω ασθμα, αναρρωνω απο εγκεφαλικο....και πολλες παρομοιες
ασθενειες που ολες τεινουν στο να απολαυσει ο "αρρωστος" ή , την πρωτη θεση στο λεωφορειο ,
ή στο αεροπλανο {ειδικα οι κλειστοφοβικοι
}
ή να μπει μονος του σε καμπινα τελεφερικ. Και επειδη δεν ειχα καμμια διαθεση να παρουσιασω το γκρουπ μου σαν κινητη μοναδα του γενικου
νοσοκομειου ελλαδος, αρχισα τιε διαπραγματευσεις απο την αλλη πλευρα , μεχρι που συνθηκολογησαμε στην τετραδα!!!!!!!!!!!