Συμφωνω με τον Παναγιωτη.
Λυπαμαι , αλλα θα πρεπει να σταματησουμε να πιπιλαμε την καραμελλα " του ξεπουληματος"
Το να αγοραστουν σπιτια απο ιδιωτες ξενους δεν ειναι ξεπουλημα, αλλα επενδυση.
Το οτι εσυ προσωπικα δεν εχεις χρηματα ανακαινησης του σπιτιου σου, με λυπει αφανταστα, αλλα δεν εισαι και ο κανονας. {Ισως στο μελλον
με την κριση...} Απευθυνομαι και στις 2 προλαλησασες}
Υπαρχουν ομως και παρα πολλοι ελληνες που μπορουν αλλα ΔΕΝ θελουν, γιατι προτιμουν ενα ρετιρε στην πολη, αλλοι
τα πουλησαν για να παρουν μια BMW στον γιο {για να μην αισθανεται παρακατιανος- τα εζησα γιαυτο στα γραφω}, αλλοι γιατι δεν ειναι IN το χωριο τους και χρεωθηκαν και απο πανω μονο και μονο για παρουν εξοχικο στην χαλκιδικη { το εζησα και αυτο}, και μερικοι επειδη δεν τα βρισκαν στα κληρονομικα με τους υπολοιπους συγγενεις η τα πουλησαν η τα αφηνουν και ριμαζουν.
Ομως και εμεις εχουμε την απαιτηση , {αν μας γυαλισε και μπορουμε να το αγορασουμε υο σπιτι} σε οποιοδηποτε κρατος
να μπορουμε να το αγοραζουμε αφοβα και να μην μας μεταχειριζονται σαν "ξενους-εισβολεις"...ετσι και στην ελλαδα.
Κακα τα ψεμματα, ο Ελληνας εμαθε να ειναι τεμπελης και λαμογιο, να διοριζεται στο δημοσιο προκειμενου να ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ,
να κλεβει τους φορους {...αφου και αυτοι μας κλεβουν} , να βγαζει παρανομες συνταξεις, να παιρνει εεεεενα σωρο επιδοματα που δεν δικαιουται και πολλα αλλα, που θελουμε 2 σελιδες να απαρριθμησουμε. Φυσικα, εχει και αυτους που δουλευουν σαν σκυλια.... Γιατι ...καποιοι τελος παντων πρεπει να δουλευουν σ αυτην την ...χωρα. Το οτι, πληρωνεσαι λιγο...δεν φταινε παλι οι γερμανοι, ουτε οι γαλλοι. Φταιει η χωρα σου, ο πολιτικος που ΕΣΥ ψηφισες και τα λαμογια οι εργατοπατερες , και τα ...κακα αφεντικα που δεν σε αξιολογουν σωστα. Για το χαλι καποιου, φταιει συνηθως ο ιδιος. Για το δικο μου χαλι, εγω φταιω. Παρολο που εχω σχεσεις με γερμανια, προσωπικα ΔΕΝ τους χωνευω, αλλα η αληθεια ειναι οτι, ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕς ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ουτε ακομα αν αντιδρουν οι ιδιοι ηλιθια, γιατι κι αυτοι κουτο-χορτιαζονται απο την τηλεοραση το ιδιο οπως και εσυ και εγω { εγω την εκοψα την τηλ }.
ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ....ΞΕΧΝΑ ΤΟ. Στο ονομα αυτης της {επετρεψε μου } ανοησιας, διωξαμε μεγαλες βιομηχανιες απο την ελλαδα, και αφησαν οι συνδικαλισταδες χιλιαδες ατομα χωρις δουλεια.Σε ολες τις χωρες του κοσμου υπαρχουν και ξενες επενδυσεις , ακομα και στις πλουσιοτερες.
Δεν παραχωρησαμε τσαμπα η εναντι πινακιου φακης σε εναν, τεραστιες εκτασεις γης, η οργανισμο χωρις κανενα κερδος για την χωρα η τους κατοικους, κατι που σου εξηγησε πολυ καλα ο Παναγιωτης, οτι οχι μονο δεν γινεται , αλλα αντιθετα εχουμε και πολυ μεγαλο ωφελος ..