Αποστολέας Θέμα: Tαξίδια και οικονομική κρίση...  (Αναγνώστηκε 10911 φορές)

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
Απ: Tαξίδια και οικονομική κρίση...
« Απάντηση #20 στις: Οκτώβριος 21, 2011, 21:45:24 μμ »
Αλλά αυτή είναι η άποψη ενός ανθρώπου που έχει περάσει τα 40 !

Μετα τα 40;;Εγω απο την αρχη που ταξιδευω εξω στα 30 μου,εχω αυτες τις απαιτησεις!Ειναι θεμα προτιμησεων.
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #21 στις: Οκτώβριος 21, 2011, 22:35:03 μμ »
Για πού λες για το καλοκαίρι; Ρωτάω μήπως και θέλετε παρέα!!!! :laugh:
Aφρική για σαφάρι!!!Ψήνεσαι???
Θα ξέρω σε κανένα μήνα αν θα τα καταφέρω να πάω.Θέλω πολύ όμως!!Έχω έτοιμο πρόγραμμα!

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #22 στις: Οκτώβριος 21, 2011, 23:19:54 μμ »
Πέρυσι τέτοιο καιρό είχε ήδη ανοιχτεί θεμα για το που θα πάμε τα Χριστούγεννα!Φέτος ανοίχτηκε ένα θέμα για το τριημερο της 28ης αλλά απο ότι κατάλαβα λίγοι είναι αυτοί που θα μπορέσουν να το εκμεταλευτούν...για τα Χριστούγεννα ούτε λόγος!Παρ'όλα αυτά δεν βλέπω καμία προσφορά σε ταξιδιώτικά γραφεία για να προσελκύσουν κόσμο μόνο κάποιες ''υποτιθέμενες'' ευκολίες με δόσεις!Κι αναρωτιέμαι δεν έχει μειωθεί η κινησή τους?Το ίδιο αναρωτιέμαι και για τις αεροπορικές εταιρίες με αφορμή τις ο θεός να τις κάνει,προσφορές της Qatar.

Το τελευταιο καιρο εχουν βγει απιστευτες πρσφορες!!! Ισως δεν τις εχει ανακαλυψει ολες. Και βγαινουν συνεχεια....
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #23 στις: Οκτώβριος 21, 2011, 23:24:43 μμ »
Αν ψήνομαι λέει!!!! :dance: Όταν το αποφασίσετε ή όταν ξέρις κάτι πιο σίγουρο ειδοποίησέ με!!!

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #24 στις: Οκτώβριος 21, 2011, 23:46:54 μμ »
Το τελευταιο καιρο εχουν βγει απιστευτες πρσφορες!!! Ισως δεν τις εχει ανακαλυψει ολες. Και βγαινουν συνεχεια....
Οι αεροπορικές όντως έχουν βγάλει πολύ καλές προσφορές,περισσότερο για Αμερική(δυστυχώς όχι για Λατινική που θα ήθελα)και Ευρώπη.Αλλά η Κατάρ δεν είχε και καμιά ιδιαίτερη προσφορά την παρακολουθώ καιρό για συγκεκριμένο προορισμό,ανεβάζουν τις τιμές στο θεό και μετά κάνουν τάχα προσφορές το έχω τσεκάρει το κόλπο.Περισσότερο στα ταξιδιωτικά γραφεία αναφέρομαι που παρ'όλη την πτώση της κίνησης δεν βλέπω να μειώνουν τις τιμές το αντίθετο και έχω πολλά παραδείγματα.
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη έχω υπόψην ένα μακρινό ταξιδι του οποιου την τιμή τσεκάρω εδώ και τέσσερα χρόνια σε 3-4 ταξιδιωτικά γραφεία.Πέρισυ η τιμή του χωρίς φόρους ήταν 1800ευρώ,φέτος 2000 και το είδα και 2500.Και σκέφτομαι τα δίνει ο κόσμος???

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #25 στις: Οκτώβριος 21, 2011, 23:50:33 μμ »
Παράθεση
Και σκέφτομαι τα δίνει ο κόσμος???

Κάποιοι προφανώς τα δίνουν. Ίσως κάποιοι που δεν έχουν επηρεαστεί από την κρίση. Από την άλλη πολλά τουριστικά πρακτορεία έχουν βαρέσει κανόνι.

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #26 στις: Οκτώβριος 21, 2011, 23:51:44 μμ »
Αν ψήνομαι λέει!!!! :dance: Όταν το αποφασίσετε ή όταν ξέρις κάτι πιο σίγουρο ειδοποίησέ με!!!
Εμείς το έχουμε αποφασίσει η Τρόικα δεν ξέρω αν θα μας το επιτρέψει!!!!
Χωρίς πλάκα ήμουν έτοιμη να κλείσω αεροπορικά,με το Δημήτρη το είχαμε συζητήσει το καλοκαίρι αλλά κόψε-κόψε και πλήρωνε χαράτσια δεν ξέρω αν θα περισσέψουν πια.Οπότε περιμένω τις εξελίξεις γιατί είναι αρκετά τα χρήματα και θέλω να το σκεφτώ καλά!

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #27 στις: Οκτώβριος 21, 2011, 23:58:05 μμ »
Παράθεση
Αυτο τωρα το μαθαινω και θα πρεπει να σε μαλωσω... ειχες 18 φιλους μαζι σου manelaki... το ξεχασες?

21 δεν είμαστε στο Λονδίνο;

Αποσυνδεδεμένος traveler-eirini

• Full Member
« Απάντηση #28 στις: Οκτώβριος 22, 2011, 03:05:29 πμ »
Παντως εγω απ'το Λονδινο εχω να θυμαμαι τα γελια που καναμε ενα βραδυ σ'ενα παγκακι στο Hammersmith που απ'τις αφραγκιες μας σκεφτομασταν αν θα παμε για φαγητο ή οχι!  :laugh: Γελιο μεχρι δακρυων.... τελικα αφου υπολογισαμε οτι δεν ειχαμε χαλασει πολλα εκεινη τη μερα, πηγαμε και φαγαμε στη Pizza Hut  :yahoo: :rofl:
Η αληθεια ειναι οτι απ'το Λονδινο δε θυμαμαι και πολλα περι φαγητου, δε δοκιμασα οσα θα ηθελα. Αλλο βραδυ τη βγαλαμε με μακαρονοσαλατες απο σουπερ μαρκετ. Αλλα εχω και τα θυμαμαι και πραγματικα μ'αρεσει. Τωρα κανω αιματηρες οικονομιες ξανα για τη Ρωμη... μετα ομως δε με βλεπω για αλλο ταξιδι για πολυ καιρο.

Κατι τετοια παντα μενουν κ ειναι τελεια!  :smile_: Αν δεν εχεις αρκετα λεφτα μπορεις να το κανεις ετσι (να τρεφεσαι με μακαρονοσαλατες που και που κτλ) κ να περασεις σουπερ κ να ξεκαρδιστεις στα γελια και μπορεις και να κατσεις σπιτακι και να μην τολμησεις. It's up to you.  :smile_: and by you I mean to everyone
We live in a wonderful world that is full of beauty and charm.  There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #29 στις: Οκτώβριος 22, 2011, 03:15:38 πμ »
Όταν είσαι 19 ή 20 μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ακόμα, εγώ σε αυτήν την ηλικία γύριζα με ωτοστόπ όλη την Πελοπόννησο και είχα στην τσέπη 10 δραχμές τότε. Τώρα στα 43 μου θέλω άλλα πράγματα, έχω δουλέψει πολλά χρόνια για να έχω άλλες απαιτήσεις. Όταν είσαι ακόμα φοιτητής έχεις άλλες δυνάμεις, άλλα θέλω.

Όπως κι αν έχει ο καθένας αν και όταν μπορεί καλό είναι να ταξιδεύει όπως μπορεί. Κατανοητό και το φοιτητικό στυλάκι ( τρώω ό,τι λάχει, κοιμάμαι όπου λάχει) , κατανοητό και το στυλάκι των λίγο μεγαλύτερων ( θα μας θυμηθείτε όταν έρθει ο καιρός!) να θέλουμε ένα δωματιάκι μόνοι μας και ένα εστιάτοριο της πλάκας να φάμε. Το ταξίδι πάντα χαρά φέρνει και το ταξίδι είναι αυτό που μας φέρνει εδώ.