« Απάντηση #5 στις: Αύγουστος 29, 2011, 23:01:36 μμ »
Oπωσδήποτε ζητάει στοιχεία ταυτότητας,το εισιτήριο είναι αυστηρώς ονομαστικό.Κι ένα λάθος σε γραμμα του ονοματός σου να κανεις θέλει αλλαγή με χρέωση.Οπότε ξανακάνε τη διαδικασία γιατί μάλλον η κράτηση σου δεν έχει πραγματοποηθεί.
Τι εννοεις;;; Μη με τρομαζεις; Πληρωσα ηδη, τα εχω κλεισει και εχω δηλωσει ονοματα κανονικα. ηρθε και μειλ επιβεβαιωσης το οποιο εχω εκτυπωσει με το κωδικο της κρατησης. Και βεβαια εβαλα τα ονοματα οπως ακριβως πανω στην ταυτοτητα. Μηπως δε καταλαβες οτι μιλαω για μια διαδικασια που υπηρχε παλια και επρεπε να τη κανουμε μετα τη κρατηση και δεν ειχε περιορισμο χρονου. Επρεπε απλα να γινει οπωσδηποτε μερικες ωρες πριν την αναχωρηση.
Συγκεκριμενα, περυσι που κλειναμε για Λονδινο μου ελεγε μετα αφου ειχα κανει τη κρατηση:
Σημαντικό! Πρέπει να προσθέσετε πληροφορίες ταυτότητας στην κράτησή σας
Ευχαριστούμε για την παροχή αναλυτικών πληροφοριών επιβάτη. Να θυμάστε ότι εάν αυτά τα στοιχεία δεν είναι ακριβή ή δεν αντιστοιχούν στο έγγραφο που θα παρουσιάσετε για το ταξίδι, δεν θα σας επιτραπεί να ταξιδέψετε με την πτήση σας.
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 31, 2011, 16:30:58 μμ by dk »

Καταγράφηκε
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !