Τελειωνοντας θα ηθελα να πω λιγα λογια, για τη ζωη στο πλοιο.
Οπως ολοι θα ειδατε το πλοιο ειναι πανεμορφο,τουλαχιστον ετσι το χαρακτηριζω εγω χωρις να εχω μεγαλη εμπειρια πλοιων.
Το service τελειο, δεν γινεται καλυτερο!!!
Το ιδιο και το φαγητο,πολυ καλο,τελειο θα ελεγα...και απο ποσοτητες δεν το συζητω...γυρισα με επιπλεον κιλα.
Οι δραστηριοτητες εντος πλοιου πολλες.
Δεν προλαβαιναμε να παιρνουμε μερος σε διασκεδαστικα παιχνιδια με πολυ γελιο.
Οι διασκεδασεις ακομη περισσοτερες...παντου τραγουδια και χοροι...δεν σας κρυβω οτι δεν μπορεσα να τα παρακολουθησω ολα.
Οι ωρες εξοδου οταν πιαναμε λιμανια ικανοποιητικοτατες...προλαβαιναμε τα παντα...δεν μας χρειαζονταν περισσοτερες ωρες.
Το πληρωμα απο τον πρωτο μεχρι και τον τελευταιο...ευγενικοτατοι,περιποιητικοι,εξυπηρετικοι,φιλικοι με ολο το κοσμο...τελειοι θα ελεγα...και επι της ευκαιριας μεσα απο το σαιτ θελω να τους ευχαριστησω ολους για αυτα που μου προσφεραν.
Το μοναδικο αρνητικο που εντοπισα εχει να κανει με χρηματα,δηλαδη οι εκδρομες που αγοραζες απο το πλοιο ηταν πανακριβες...εξωφρενικες θα ελεγα, πχ μια οικογενεια 4 ατομων με μεγαλα παιδια,για να ξεναγηθει στη Κωνσταντινουπολη επρεπε να πληρωσει 4Χ86=344 ευρω,φανταστειτε αν αγοραζαν και αλλες εκδρομες πχ Κουσαντασι(Εφεσσο),Ροδο,Πατμο,Κρητη,Μυκονο,Σαντορινη ποσο θα επρεπε να πληρωσουν!!!
Επισης ενδεικτικα σας αναφερω οτι τα αναψυκτικα(κουτι 330ml) και το μεγαλο μπουκαλι εμφιαλωμενο νερο(1,5 lit) στοιχιζαν 2.75 ευρω εκαστο.
H ξεναγηση στο Cristal ολοκληρωθηκε!!!