Αποστολέας Θέμα: Βιετνάμ... με την τρίτη!!! (10-21/3/2011)  (Αναγνώστηκε 25992 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dimitrisv

• Jr. Member
  • **
Απ: Βιετνάμ... με την τρίτη!!! (10-21/3/2011)
« Απάντηση #40 στις: Μάιος 11, 2011, 03:23:45 πμ »
Καπου εδω τελειωνει αυτο το ταξιδιωτικο φωτορεπορταζ. Παροτι οπως ειπα δεν πηρε πολυ χρονο να οργανωθει τελικα ηταν το μεγιστο κατα την αποψη  μας που μπορουσαμε να αποκομίσουμε  απο το Βιετναμ μεσα σε μονο εννια βραδια.
Η εμπειρια παντως ηταν εκπληκτικη και τη συνιστω ανεπιφυλαχτα!

Προφανως οποιος θελει εξτρα πληροφοριες ας πει!!!

Νυχτααα!!!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #41 στις: Μάιος 11, 2011, 05:55:06 πμ »
Tελειο!!!  :thank: :thank:

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #42 στις: Μάιος 11, 2011, 10:27:30 πμ »
Να ειστε παντα καλα να κανετε τοσο ομορφα ταξιδια!!!  :clap: Πολυ ωραια η ιστορια σου, γεματη εικονες!!! Θελω κι αλλο.....  :smile_:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #43 στις: Μάιος 11, 2011, 12:26:03 μμ »
Πολύ φαί βρε παιδιά,έχετε γερά στομάχια  :laugh:.Η περιγραφή σου Δημήτρη καθήλωσε όπως κατάλαβες όλο το φόρουμ,οι φωτογραφίες σου εμένα προσωπικά με ταξίδεψαν και με ενθουσίασαν πολύ.Να είστε καλά εσυ και η σύζυγός σου να κάνετε πολλά τέτοια ταξίδια!!!

ΥΓ Κι εγώ τα ίδια περνάω όταν λέω στους γονείς μου για μακρινό ταξίδι γιατί πιστέυουν ότι όλη η γη πλήν Ευρώπης είναι σε έμπόλεμη κατάσταση.Τώρα προσπαθώ να τους πείσω για ταξίδι πέραν των 10 ημερών που μου έχουν βάλει ώς όριο για να κρατάνε τα δύο μου παιδιά,άντε να δούμε θα τα καταφέρω?

Αποσυνδεδεμένος Giannis47

• Newbie
  • *
« Απάντηση #44 στις: Μάιος 11, 2011, 20:02:24 μμ »
@dimitrisv  ομορφα πραγματα που φερνουν θυμισες πολλες!!! Τελικα ο Βορρας ειναι διαφορετικος απο τον Νοτο. Θελω να σε ρωτησω τι γνωμη εχουν για τους Αμερικανους στο Βορρα, γιατι στο Νοτο τους εχουν σε  μεγαλη εκτιμηση.
@fei Θεωρω οτι 10 ημερες ειναι λιγες για αυτη την χωρα και λογω των πολλων που εχεις να δεις αλλα και λογο της αποστασης...

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #45 στις: Μάιος 11, 2011, 23:07:13 μμ »

@fei Θεωρω οτι 10 ημερες ειναι λιγες για αυτη την χωρα και λογω των πολλων που εχεις να δεις αλλα και λογο της αποστασης...

το ξέρω γι'αυτό προσπαθώ να τους πείσω για παραπάνω όπως έγραψα.Βέβαια το μέγιστο που θα μπορέσω να φύγω είναι 15 μέρες όπως το κρίνω έγώ,είμαι και μάνα τι να κάνω!!!όταν μεγαλώσουν τα κουτσούβελα κι αν έχω την υγεία μου θα έχω περισσότερο χρόνο...

Δημήτρη κάνε μας έναν οικονομικό απολογισμό αν θέλεις και γράψε μας τα must to do σύμφωνα με την δική σου εμπειρία.

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #46 στις: Μάιος 11, 2011, 23:18:49 μμ »
Παράθεση
Δημήτρη κάνε μας έναν οικονομικό απολογισμό αν θέλεις και γράψε μας τα must to do σύμφωνα με την δική σου εμπειρία

Συμφωνώ κι εγώ, περίπου πόσο κόστισε η όλη εκδρομή; ( αεροπορικά, ξενοδοχεία, μεταφορές  κλπ). Πολλές και όμορφες ιστορίες μαζέψαμε για Βιετνάμ τον τελευταίο καιρό! Και ευχαριστούμε πολύ!! Καιρός να κανονίσουμε αποδρασούλα!! :bigr:

Αποσυνδεδεμένος dimitrisv

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #47 στις: Μάιος 11, 2011, 23:56:56 μμ »
Καταρχην χαιρομαι πολυ που σας αρεσε, ευχομαι δε, οσοι δεν εχετε παει, να πατε συντομα και να καταλαβετε για τι χωρα μιλαμε!!!

Η εκδρομη μας κοστισε περιπου 4000 ευρω για τα δυο ατομα. Πριν πειτε οτι ειναι πολλα, να σας πω οτι οι οργανωμενες εκδρομες κοστιζαν απο 1800 το ιδιο διαστημα το ατομο χωρις φορους και το Ηρακλειο - Αθηνα. Βεβαια μια τετοια χωρα, δε λεει με τιποτα να πας με γκρουπ. Ειναι χωρα που κλεισεις τα αεροπορικα απο Βορρα προς Νοτο ή αναποδα, (Αποψη μου απο πανω προς τα κατω!!! Απο τα πιο οριτζιναλ στα πιο ευρωπαικα/αμερικανικα!!), και μετα κανεις ενα οδοιπορικο και οπου σε βγαλει, εχοντας κανει βεβαια μια αλφα προετοιμασια σπιτι.

Τα αεροπορικα απο Ηρακλειο με φορους κοστισαν 1667 ευρω για τα δυο ατομα. Τα ξενοδοχεια απο 70-110 ευρω το δικλινο η βραδια. Βεβαια εδω να πω οτι το θεμα ξενοδοχεια ειναι εντελως υποκειμενικο. Μπορεις καλιστα να βρεις φοβερα μερη για υπνο με γελοιες τιμες! Απλα εμεις ως καινουριοι στα εκτος ευρωπης ειχαμε μια ανασφαλεια.

Ενα αλλο που ανεβασε το κοστος ηταν οι πολλες αγορες. Αυτος και αν ειναι υποκειμενικος παραγοντας. Βεβαια δυσκολο θα παει καποιος ΧοιΑν και δεν θα ραψει ενα ρουχο, κατι!! Δυσκολο να δει τοσα πολλα πρωτοτυπα σουβενιρ και να μην χοντροψωνισει!!!

Απο τα μερη που πρεπει καποιος να παει οπωσδηποτε στο Βιετναμ, θεωρω οτι ειναι τα χωρια στην περιοχη του Σαπα κοντα στα συνορα με την Κινα. Επισης στο Halong bay και μην λυπηθειτε εκει τα χρηματα γιατι εχω διαβσει τρελες ιστοριες, κυριως τωρα που καλοκαιριαζει και ο κοσμος συρρει κατα χιλιαδες.
Το ΧοιΑν θελει επισης μερες να το απολαυσεις. Βεβαια, για να λεμε και του στραβου το δικιο, εμας δεν μας πολυενδιαφερουν Μουσεια και Εκθεσεις καλλιτεχνικες και αλλα τετοια αξιοθεατα, οποτε πχ εμεις που στη Σαιγκον δεν θελαμε να δουμε κανενα μουσειο,κατσαμε μια μερα, μπορει καποιος να φαει μια εβδομαδα.

Επισης ενα μερος που δεν προλαβαμε να παμε, αλλα θα παμε την αλλη φορα !!!! ειναι το δελτα του Μεκονγκ και τα CuChi tunnels. Στο ΧοιΑν μην ξεχασετε να οδηγησετε μηχανακι, ειναι πολυ χαλαρη πολη και θα ειναι ευκολο σχετικα. Ειναι και αυτο μια εμπειρια!!

Το Hue ειναι ακομα ενα μερος που δεν πηγαμε γιατι, και δεν προλαβαιναμε και παραηταν ιστορικο για μας.

Παντως πολλες πληροφοριες μπορειτε να βρειτε στο tripadvisor και στο virtualtourist

Ξενοδοχεια με καλες τιμες για εκεινη την περιοχη εχει το agoda.com/.gr. και βεβαια το κλασσικο booking.com το οποιο ομως ειχε ελλειψεις σε ποικιλια!!

Μια συμβουλη, φατε οτι αντεχετε απο το δρομο, δεν παθαινετε τιποτα και η εμπειρια ειναι φοβερη. Οι γευσεις θα σας μεινουν στο στομα για καιρο!!!!

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #48 στις: Μάιος 12, 2011, 00:04:45 πμ »
Μια χαρά μου ακούγονται τα οικονομικά, 2.000 ευρώ το άτομο συμπεριλαμβανομένων όλων των εξόδων για Βιετνάμ για 10 ημέρες περίπου και με domestic flights μέσα, μια χαρά είναι. Όπως είπες και εσύ, τα ψώνια και το τι θέλει ακριβώς ο καθένας είναι εντελώς υποκειμενικό. Το Βιετνάμ εξελίσσεται σε τέλειο προορισμό μου φαίνεται! Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες! :bigr:

Αποσυνδεδεμένος Dimitra

• Hero Member
« Απάντηση #49 στις: Μάιος 12, 2011, 18:36:21 μμ »
Ευχαριστούμε για την υπεροχη περιγραφή σου, με ταξίδεψες και πιστεψέ με το έχω πολύ ανάγκη, εστω και νοητά...!!!
Εύχομαι πάντα να κάνετε τέτοια ταξίδια με τη γυναίκα σου....οσον αφορά τη τιμή, τη βρήκα πολύ καλύτερη απο αυτες των πρακτορείων.....Πάντα τέτοια παιδιά!!! :good: