Αποστολέας Θέμα: Η δική μου Βομβάη ή αλλιώς Μουμπάι  (Αναγνώστηκε 8570 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Η δική μου Βομβάη ή αλλιώς Μουμπάι
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 29, 2010, 11:42:21 πμ »
Το πρόβλημα με τη δική μου περίπτωση είναι ότι λόγω επαγγέλματος μπορώ 15 μέρες Χριστούγεννα-Πάσχα και ιούλιο -αυγουστο οπότε και τα αεροπορικά είναι στα ακριβότερά τους!Γι'αυτό και δεν μπόρεσα για Λονδίνο.Τι να κάνω,δεν μπορώ να τα έχω όλα σωστά?
Πάντως έχεις δίκιο αν το ψάξει κανείς καλά μπορεί να κάνει τα πάντα μόνος του πλην περιοχών της γης με πολύ υψηλή εγκληματικότητα,εκεί θα προτιμούσα την ασφάλεια του πρακτορείου.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #11 στις: Δεκέμβριος 02, 2010, 05:36:35 πμ »
Ομορφο αφιερωμα... σ' ευχαριστουμε πολυ Ευη!! :happy:

Αποσυνδεδεμένος survivor

• Newbie
  • *
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 08, 2014, 01:39:03 πμ »
Απ' το ξενοδοχείο μας η θέα ήταν υπέροχη. Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα, όταν πας στην Ινδία μόνος σου, θέλεις να είσαι σίγουρος για το ξενοδοχείο. Εδώ δεν είμαστε Ευρώπη!
που ετρωγες? δηλητηριαση επαθες?

Αποσυνδεδεμένος survivor

• Newbie
  • *
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 08, 2014, 01:42:28 πμ »
Και εγώ θέλω να ξαναπάω, θέλω να κάνω το χρυσό τρίγωνο ( Δελχί, Τζαιπούρ, Άκρα). Το έχω ήδη ψάξει , γίνεται πολύ οικονομικά και μπορεί κανείς να τό κάνει μόνος του χωρίς γκρουπ. Είναι στα μελλοντικά σχέδια μου. Αυτήν τη φορά θα γεμίσω μια βαλίτσα με νερά και θα είμαι ακόμα πιο προετοιμασμένη.  :bigr:
η βρωμα ειναι απεριγραπτη αν πας μην φας απο εξω φαγητο η στο ξενοδοχειο η σε γνωστες αλυσιδες φαστ φουντ.η ινδια ειναι ακομα χειροτερη απο το πακισταν.