Αποστολέας Θέμα: Σαββατοκύριακο Αγ.Πνεύματος στη Βαρκελώνη  (Αναγνώστηκε 2690 φορές)

Αποσυνδεδεμένος donmeli

• Newbie
  • *
Σαββατοκύριακο Αγ.Πνεύματος στη Βαρκελώνη
« στις: Μάιος 06, 2011, 12:01:12 μμ »
Γεια σας από ένα καινούριο μέλος που έχοντας δει την καλή δουλειά που γίνεται εδώ ευελπιστεί να σας εκμεταλευτεί στο έπακρο :bigr:.Όπως έχω αναφέρει και σε άλλο topic πρόκειτε για ένα γρήγορο Σαββατοκύριακο στη Βαρκελώνη κι ελπίζω να το σχεδιάσουμε έτσι ώστε να μας μείνει αξέχαστο.
Φτάνουμε στη Βαρκελώνη αργά το Σάββατο 11 Ιουνίου με πτήση της Iberia και προγραμματισμένη ώρα άφιξης 22:25. Φαντάζομαι ότι μόλις φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας (CityPark Hotel Pelayo ) αυτό που θα έχουμε στο μυαλό μας θα είναι να κάτσουμε να ησυχάσουμε τρώγοντας σε κάποια ήσυχη και όμορφη γωνιά συνδυάζοντας ίσως τον άρτο (και τα περελκώμενα αυτού  :bigr: ) με το θέαμα. Κάποιο Flamenco show ακούγεται δελεαστικό και δεν γνωρίζω αν υπάρχει ζωντανό Fado (πορτογαλέζικη παραδοσιακή μουσική) στη Βαρκελώνη το οποίο θα ήταν ακόμα πιο δλεαστικό.Ένα μεγάλο μέρος της Κυριακής θα είναι αφιερωμένο στη ξενάγηση της πόλης απο τον ειδικό του TravelChat για την περίσταση,Panpan. Από κει και μέχρι την αναχώρησή μας την Δευτέρα 15:40 το πρόγραμα παραμένει ανοιχτό και διαμορφώσιμο για να χωρέσει όσες περισσότερες προτάσεις γίνεται.
Αν έχει κανείς πληροφορίες για το ξενοδοχείο καλό θα ήταν, μιας και το κλείσαμε για την θέση του (5min. απο την πλ.Καταλούνια+στάση μετρό) αλλά έχουμε την δυνατότητα ακύρωσης αν χρειαστεί.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Σαββατοκύριακο Αγ.Πνεύματος στη Βαρκελώνη
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 06, 2011, 14:40:47 μμ »
Ο πιο ειδικος για να απαντησει ειναι ο panpan... θα το κοιταξω ομως κι εγω αργοτερα και αν μπορω να βοηθησω θα το κανω με μεγαλη μου χαρα. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 07, 2011, 11:19:25 πμ »
Γεια σας από ένα καινούριο μέλος που έχοντας δει την καλή δουλειά που γίνεται εδώ ευελπιστεί να σας εκμεταλευτεί στο έπακρο :bigr:.Όπως έχω αναφέρει και σε άλλο topic πρόκειτε για ένα γρήγορο Σαββατοκύριακο στη Βαρκελώνη κι ελπίζω να το σχεδιάσουμε έτσι ώστε να μας μείνει αξέχαστο.
Φτάνουμε στη Βαρκελώνη αργά το Σάββατο 11 Ιουνίου με πτήση της Iberia και προγραμματισμένη ώρα άφιξης 22:25. Φαντάζομαι ότι μόλις φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας (CityPark Hotel Pelayo ) αυτό που θα έχουμε στο μυαλό μας θα είναι να κάτσουμε να ησυχάσουμε τρώγοντας σε κάποια ήσυχη και όμορφη γωνιά συνδυάζοντας ίσως τον άρτο (και τα περελκώμενα αυτού  :bigr: ) με το θέαμα. Κάποιο Flamenco show ακούγεται δελεαστικό και δεν γνωρίζω αν υπάρχει ζωντανό Fado (πορτογαλέζικη παραδοσιακή μουσική) στη Βαρκελώνη το οποίο θα ήταν ακόμα πιο δλεαστικό.Ένα μεγάλο μέρος της Κυριακής θα είναι αφιερωμένο στη ξενάγηση της πόλης απο τον ειδικό του TravelChat για την περίσταση,Panpan. Από κει και μέχρι την αναχώρησή μας την Δευτέρα 15:40 το πρόγραμα παραμένει ανοιχτό και διαμορφώσιμο για να χωρέσει όσες περισσότερες προτάσεις γίνεται.
Αν έχει κανείς πληροφορίες για το ξενοδοχείο καλό θα ήταν, μιας και το κλείσαμε για την θέση του (5min. απο την πλ.Καταλούνια+στάση μετρό) αλλά έχουμε την δυνατότητα ακύρωσης αν χρειαστεί.
Αν και εκλεισες με την Ιμπερια Θα ταξιδεψεις με την Vueling που ειναι η ιδια εταιρια (συγχωνευτηκαν).Δεν προκειτε να σου προσφερουν
τιποτα μεσα.
Απο την στιγμη που φτανεις τοσο αργα μεχρι να παρεις βαλιτσες και να φτασεις στο ξενοδοχειο σου θα παει περιπου 12 το βραδι
οποτε θα πρεπει να φας καπου εκει κοντα και οι δυνατοτητες ευρεσης εστιατοριου εκεινη την ωρα ειναι περιορισμενες.
Θα μπορουσες την επομενη ημερα να συνδιασεις το φαγητο με φλαμεγκο.
Fado στην βαρκελωνη δεν εχω ακουσει να εχει ,αλλα θα το ψαξω.
Το ξενοδοχειο ειναι σε προνομιακη θεση,αλλα δεν το γνωριζω προσωπικα.
Θα το επισκευτω και θα δω και τα δωματια του αυτες τις ημερες.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 08, 2011, 10:37:32 πμ »
Εριξα μια ματια στις κριτικες του ξενοδοχειου που θα μεινεις... καλο φαινεται και πολυ κοντα στη Ραμπλα... οι περισσοτεροι μιλουν για μικρα δωματια... και τι εγινε... 2 βραδια θα μεινεις, μηπως θα το παντρευτεις... :laugh: :laugh:

Ουσιαστικα εχεις μονο μια μερα στη Βαρκελωνη... αντε μιαμιση με το ζορι... περιορισου στα αξιοθεατα της πολης... ειναι πολλα... απεφυγε τα χρονοβορα μουσεια, τα βλεπεις την επομενη φορα. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος donmeli

• Newbie
  • *
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 09, 2011, 09:00:03 πμ »
Αν και εκλεισες με την Ιμπερια Θα ταξιδεψεις με την Vueling που ειναι η ιδια εταιρια (συγχωνευτηκαν).Δεν προκειτε να σου προσφερουν
τιποτα μεσα.
Κατάλαβα, οπότε φτάνουμε στο ξενοδοχείο και ψάχνουμε για φαγητό.
Απο την στιγμη που φτανεις τοσο αργα μεχρι να παρεις βαλιτσες και να φτασεις στο ξενοδοχειο σου θα παει περιπου 12 το βραδι
οποτε θα πρεπει να φας καπου εκει κοντα και οι δυνατοτητες ευρεσης εστιατοριου εκεινη την ωρα ειναι περιορισμενες.
Τέτοια ώρα τότε μάλον θα την βγάλουμε με tapas ή με ταπεράκι  :diablo:
Θα το επισκευτω και θα δω και τα δωματια του αυτες τις ημερες.
Πολύ εξυπηρετικό και χρήσιμο θα έλεγα και σ' ευχαριστώ γι'αυτό, αν καταφέρεις μάλιστα να τους πείσεις να μας κρατήσουν τα μπροστινά δωμάτια αυτά με τη τεράστια τζαμαρία, από μένα ότι θες.

Εριξα μια ματια στις κριτικες του ξενοδοχειου που θα μεινεις... καλο φαινεται και πολυ κοντα στη Ραμπλα... οι περισσοτεροι μιλουν για μικρα δωματια... και τι εγινε... 2 βραδια θα μεινεις, μηπως θα το παντρευτεις...

Τις είδα κι εγώ τις κριτικές αλλά δεν πτοήθηκα γιατί όπως είπες κι εσύ, δυο βραδιές είναι, άλλα πράγματα έχουν περισσότερη σημασία. Βέβαια έχω δει πρόμοιες κριτικές με παράπονα για το μέγεθος των δωματίων και στο παρελθόν, κυρίως από αμερικανούς πολίτες οι οποίοι δεν ξέρω τι ακριβώς έχουν κατά νου να κάνουν στο δωμάτιο αλλά έχουν ένα θέμα με το μέγεθός γενικότερα στην Ευρώπη.