Αποστολέας Θέμα: Καλοκαίρι 2011... που θα πάτε?  (Αναγνώστηκε 30546 φορές)

Αποσυνδεδεμένος wotan1975

• Hero Member
  • http://solareagle.blogspot.com/
Απ: Καλοκαίρι 2011... που θα πάτε?
« Απάντηση #120 στις: Μάιος 23, 2011, 22:03:43 μμ »
Λυθηκε το μυστηριο.Πρωτα εστειλα την εκτυπωση του hrs.com στο ξενοδοχειο και μετα μου εστειλαν το pdf ζητωντας τα στοιχεια.
Μετα απο συνεχη μηνυματα,φανηκε οτι για καποιο περιεργο λογο το ξενοδοχειο ή μια συγκεκριμενη υπαλληλος παρεβλεψε την επιβεβαιωση κρατησης μου και εστειλε τη φορμα που χρησιμοποιουν για αυτους που κλεινουν απευθειας με το ξενοδοχειο  :diablo:

Η πολιτικη τους ειναι να σου ζητουν να συμπληρωσεις τη φορμα τους και να τη στειλεις πισω με φαξ,στην περιπτωση που κλεισεις απευθειας.
Στο τελος μου ειπαν οτι δε χρειαζεται να τους στειλω το φαξ,αφου η hrs.com τους εστειλε τα στοιχεια.
Αυτο,μετα που μου εστειλαν 2 φορες τη φορμα τους.
Η πρωτη ειχε λαθος το ονομα μου και διαφορα στις τιμες,απαραδεκτο για τετοιου επιπεδου ξενοδοχειο.
Τελοσπαντων,ολα καλα.
Θέλω να πάω σε κάθε χωριό και πόλη της Ευρώπης

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #121 στις: Μάιος 29, 2011, 00:26:20 πμ »
Έκλεισα και το εσωτερικό ταξιδάκι μου στην μαμά- Αγγλία: 5 ημέρες στο Isle of Man!! :yahoo: Επιτέλους κανονίστηκε μετά από δύο χρόνια που το λέγαμε!

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #122 στις: Μάιος 29, 2011, 00:28:50 πμ »
Έκλεισα και το εσωτερικό ταξιδάκι μου στην μαμά- Αγγλία: 5 ημέρες στο Isle of Man!! :yahoo: Επιτέλους κανονίστηκε μετά από δύο χρόνια που το λέγαμε!

Μπραβο! Αλλα περι τινος προκειται; Δεν εχω ιδεα. Τι ιδιαιτερο εχει το νησι;
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #123 στις: Μάιος 29, 2011, 00:35:01 πμ »
Είναι ένα "αυτόνομο" νησάκι μεταξύ Μεγάλης Βρεταννίας και Ιρλανδίας, κάτι σαν το Σαν Μαρίνο ( με δικό του νόμισμα, αφορολόγητα είδη κλπ) , για να φανταστείς, πολλές κινηματογραφικές ταινίες αγγλικές γυριζονται εκεί λόγω κόστους. Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος με υπέροχες παραλίες, τρένα ατμού που γυρίζουν το νησί, δική του κέλτικη  ιστορία ( μουσεία, μέρη ενδιαφέροντος).

Αποσυνδεδεμένος manelaki

• Hero Member
  • Ι ♥ London
    • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
« Απάντηση #124 στις: Μάιος 29, 2011, 00:39:54 πμ »
Ακουγεται ενδιαφερον!! Με το καλο! :clap:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #125 στις: Μάιος 29, 2011, 00:42:43 πμ »
Η χαρα των υπερακτιων εταιριων  :blum:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #126 στις: Μάιος 29, 2011, 00:48:04 πμ »
Παράθεση
Η χαρα των υπερακτιων εταιριων 

Σωστό! Όπως τα  Cayman Island,το  Delaware κλπ!!!! :bigr:

Αποσυνδεδεμένος koyrsaros_gr

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • εχω μια πελωωωρια λαχταρα για ΤΑΞΙΔΙΑ
    • koyrsaros-gr blog
« Απάντηση #127 στις: Μάιος 29, 2011, 09:24:22 πμ »
isle of man
ο απολυτος αγωνας μογτοσυκλςτων
Όμορφη πόλη, με μια σκέψη την ώρα μας περνάμε
πως θα φύγουμε από δω κι ας είναι πίσω να γυρνάμε....

http://koyrsaros-gr.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Giannis47

• Newbie
  • *
« Απάντηση #128 στις: Μάιος 29, 2011, 11:54:18 πμ »
Καλοκαιρι 2011 και η αποφαση ειναι για Αυγουστο ενα μηνα οδοιπορικο στην Ταιλανδη. Θα ξεκινησουμε απο Σαμουι - Πουκετ - και θα ανεβουμε προς Βορρα Ισσαν. Ισως να περασουμε και για λιγο Κομποτζη - Βιετναμ. Τουτο το ταξιδι δεν ειναι για ξεκουραση αλλα καθαρα οδοιπορικο, οποτε αν τελικα μας βγει το προγραμμα (μαλλον το μη προγραμμα  :bigr: ), κατα την επιστροφη θα εχουμε μπολικο υλικο για δημοσιευση !!!!

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #129 στις: Ιούνιος 07, 2011, 00:03:44 πμ »
Αρχικά Καβάλα 13-17 Ιουλίου,παντρέυονται τα κουμπαράκια μας ντε,μετά Κωνσταντινούπολη εκτός απροόπτου οπότε θα έχω και τις πληροφορίες του ζέυγους Κοτσίφη που θα έχουν μόλις επιστρέψει!Παίζει και η Κρήτη καθώς προέκυψε φιλοξενεία αλλά ακόμη δεν έχω βρει ημερομηνίες.

Αλλάξανε τα πλάνα μας...η Κρήτη θα μας δει το επόμενο καλοκαίρι,η Κωνσταντινούπολη θα περιμένει επίσης,μόνο η Καβάλα είναι σταθερή αξία και τα νέα σχέδια περιλαμβάνουν 20-22 Ιουλίου Σερνικάκι (το τριήμερο που κέρδισα :yahoo:) καθώς δεν ήτάν εφικτό να πάμε το παραπάνω Σάββατο και 8 μέρες 22-29 Οίτυλο Μάνης,σήμερα επιβεβαίωσα και το ξενοδοχείο!!!Δεν έχω ξαναπάει Μάνη και ήθελα πολύ οπότε θα το συνδυάσουμε και με διακοπές για τα πιτσιρίκια μας.