Γιατί πειράζει να είναι κανένα άλλο???Κι από κει κάπου θα βρω εγώ να πάω dk...
Αν και θα είμαι καλή παρεούλα θα σας προσέχω και τα πράγματα,σκεφτείτε το!
Εδώ που τα λέμε χρειάζεται μια έξτρα προσοχή στα πράγματα καθότι προβλέπεται να μετακινηθεί πλήθος τεχνολογικού εξοπλισμού

Τουλάχιστον 2 φωτογραφικές, έξτρα φακοί, steadicam, φορητός εκτυπωτής, laptop, κυάλια, κινητά, φακοί, φορτιστές μπαταριών, gps, δορυφορικό τηλέφωνο, φορτιστές τοίχου και αυτοκινήτου για όλα αυτά...
Σήμερα διάβασα και ότι σκοτώθηκε από ελέφαντα ένας οδηγός ελεφάντων στο Kapama Game Reserve στη Νότια Αφρική. Έχω κάνει elephant back safari εκεί και τα πράγματα ήταν πολύ ήρεμα. Δύσκολο να πιστέψεις το πώς ζώα που φαίνονται τόσο ήρεμα και τα οποία είναι για χρόνια μαζί με ανθρώπους, μπορούν ξαφνικά να γίνουν τόσο βίαια. Βέβαια ο ελέφαντας που σκότωσε τον οδηγό, ενώ παλιότερα ανήκε στην ομάδα των elephant back safaris, τον τελευταίο καιρό ζούσε τελείως ελεύθερος. Απλά καμμιά φορά συνόδευε τους υπόλοιπους ελέφαντες όταν έκαναν τη βόλτα με τους τουρίστες. Έτσι έγινε και χτες το πρωί, αλλά σε κάποια φάση πήρε ανάποδες...
Σε τέτοιες περιπτώσεις σκέφτεται βέβαια κανείς ότι τα άγρια ζώα παραμένουν πάντα άγρια, αλλά από την άλλη... λίγες είναι οι περιπτώσεις που έστριψε η βίδα σε ανθρώπους και άρχισαν να σκοτώνουν όποιον βρήκαν μπροστά τους;