Αποστολέας Θέμα: ΔΩΡΕΑΝ Σαββατοκυρίακο στη Λάρνακα  (Αναγνώστηκε 1549 φορές)

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2793
  • Φύλο: Άντρας
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
ΔΩΡΕΑΝ Σαββατοκυρίακο στη Λάρνακα
« στις: Μάρτιος 05, 2011, 20:03:23 μμ »
Δηλώστε συμμετοχή στο Νέο Διαγωνισμό της Top Kinisis και κερδίστε δύο (2) ΔΩΡΕΑΝ διανυκτερεύσεις (Σαββατοκυρίακο) στο Ξενοδοχείο ‘Hotel-e’ στα Περβόλια της Λάρνακας. Το βραβείο είναι για ένα Δίκλινο Δωμάτιο με πρόγευμα. και ισχύει μέχρι το τέλος Απριλίου 2011. Η διάρκεια του Διαγωνισμού είναι από την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011 το απόγευμα, μέχρι τις 23 Μαρτίου, 2011. Στις 24 Μαρτίου, 2011 (Πέμπτη) η ώρα 12:00 το μεσημέρι θα γίνει η κλήρωση στα Κεντρικά Γραφεία της Top Kinisis στη Λευκωσία.

Με τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό, ταυτόχρονα γίνεστε συνδρομητής του Newsletter του The Traveller που αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο Email σας.  Ο τυχερός ή η τυχερή του Διαγωνισμού θα ανακοινωθεί από τον The Traveller.

Αποσυνδεδεμένος elina

  • Διαχειριστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3547
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ταξιδεύω... άρα ζω!
    • Travelchat
Απ: ΔΩΡΕΑΝ Σαββατοκυρίακο στη Λάρνακα
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 08, 2011, 15:56:24 μμ »
Δήλωσα συμμετοχή  :bigr:
Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά. Κάνει πλούσιο εκείνον που το παίρνει... χωρίς να κάνει φτωχότερο εκείνον που το δίνει!

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31060
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: ΔΩΡΕΑΝ Σαββατοκυρίακο στη Λάρνακα
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 08, 2011, 17:09:49 μμ »
Δήλωσα συμμετοχή  :bigr:

Ψαχνε απο τωρα για φτηνα αεροπορικα... :bigr:

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 31060
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: ΔΩΡΕΑΝ Σαββατοκυρίακο στη Λάρνακα
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 24, 2011, 16:07:37 μμ »
Συγχαρητήρια στην κ. Νικολέτα Κωνσταντινίδου που έλαβε μέρος στο Διαγωνισμό της Top Kinisis και κέρδισε δύο (2) ΔΩΡΕΑΝ Διανυκτερεύσεις (Σαββατοκυρίακο) στο Ξενοδοχείο ‘Hotel-e’ στα Περβόλια της Λάρνακας.