Αποστολέας Θέμα: RCI Ποια είναι η γνώμη σας ?  (Αναγνώστηκε 506 φορές)

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
Απ: RCI Ποια είναι η γνώμη σας ?
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 25, 2011, 22:16:17 μμ »
Παράθεση
Και ισχύει για όλο τον κόσμο;

Από όσο ξέρω ναι, ένας φίλος που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνήθιζε να πηγαίνει Αμερική.

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 25, 2011, 22:24:31 μμ »
η RCI ειναι μια πολυ μεγαλη εταιρια η οποια διαχειριζετε  τις εβδομαδες που εχεις αγορασει και ενδεχομενως
θελεις να ανταλαξεις.
ειχα 2 διαφορετικα μεριδια,το ενα στην κρητη και το αλλο στο καναρια νησια(τενεριφη)
τα χρησιμοποιουσα για ανταλλαγη και μ αυτα ειχα παει στην αμερικη αλλα και καραιβικη.
Τα δε ξενοδοχεια που πηρα ηταν 5 αστερων.

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 25, 2011, 23:55:01 μμ »
Δηλαδή Παναγιώτη εσύ είσαι ευχαριστημένος.Συνεχίζεις να έχεις τα μερίδιά σου;Τί ποσό πλήρωνες τον χρόνο;

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 26, 2011, 00:03:48 πμ »
το ενα το εχω πουλησει ενω το αλλο το εχω παραχωρησει σε ενα φιλο μου
που το χρησιμοποιει.
αν θυμαμε καλα γυρω στα 180 ευρω τον χρονο

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 28, 2011, 15:20:49 μμ »
Πάντως , αν όντως μπορείς να βρίσκεις ελύθερα σπίτια όταν το θέλεις και να μη σου λένε πάντα ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ακούγεται πολύ καλή περίπτωση...
Κάποιος άλλος έχει να μας πει την προσωπική του εμπειρία?
Έτσι για να μαθαίνουμε...

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουάριος 03, 2011, 00:49:57 πμ »
Πάντως , αν όντως μπορείς να βρίσκεις ελύθερα σπίτια όταν το θέλεις και να μη σου λένε πάντα ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ακούγεται πολύ καλή περίπτωση...

Για να γινει αυτο πρεπει να προγραμματισεις τις διακοπες σου 1 χρονο πριν... εγω παντα εψαχνα 2 μηνες πριν και ποτε δεν βρηκα εκει που ηθελα να παω... ηταν ολα κλεισμενα.

• Hero Member
  • Φεύγω...πάλι!
    • Αμμουδιά Σερρών
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουάριος 07, 2011, 19:38:11 μμ »

Για να γινει αυτο πρεπει να προγραμματισεις τις διακοπες σου 1 χρονο πριν... εγω παντα εψαχνα 2 μηνες πριν και ποτε δεν βρηκα εκει που ηθελα να παω... ηταν ολα κλεισμενα.
Ε,τότε δεν θα πάρω... :agre:

Αποσυνδεδεμένος Stella

• Full Member
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουάριος 07, 2011, 20:48:34 μμ »
Προσωπική άποψη δεν έχω ακριβώς απλά παλιά είχα πάει σε κάτι συναντήσεις προκειμένου να αγοράσω μια εβδομάδα σε ξενοδοχείο στην Ισπανία... Μου φάνηκε πολύ μεγάλη απάτη. Τα πιο φθηνά χρονομερίδια είναι τον Φεβρουάριο.. Κανείς σχεδόν δεν θέλει να ανταλλάξει την εβδομάδα του με μια τον Φεβρουάριο πχ.. Τα μερίδια του καλοκαιριού ήταν πάρα πολύ ακριβά. Η ανταλλαγή πρέπει να γίνει πάρα πολύ νωρίς, σχεδόν 10 μήνες πριν.. (και αν βρεις να ανταλλαξείς με μέρος που πραγματικά θέλεις.) Μια φίλη μου Αμερικανίδα δίνει το δικό της από τον Νοέμβριο του προηγούμενου χρόνου. Για φέτος ακόμη δεν ξέρει αν θα καταφέρει να το ανταλλάξει.. Το μόνο καλό είναι τα ξενοδοχεία που είναι πραγματικά πάρα πολύ ωραία.. αλλά... γιατί να δεσμευτεί κανείς με ένα συγκεκριμμένο???
Απλά η γνώμη μου.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #18 στις: Φεβρουάριος 08, 2011, 05:23:48 πμ »
Μου φάνηκε πολύ μεγάλη απάτη. Τα πιο φθηνά χρονομερίδια είναι τον Φεβρουάριο.. Κανείς σχεδόν δεν θέλει να ανταλλάξει την εβδομάδα του με μια τον Φεβρουάριο πχ.. Τα μερίδια του καλοκαιριού ήταν πάρα πολύ ακριβά. Η ανταλλαγή πρέπει να γίνει πάρα πολύ νωρίς, σχεδόν 10 μήνες πριν.. (και αν βρεις να ανταλλαξείς με μέρος που πραγματικά θέλεις.)

Συμφωνω. :good: