Αποστολέας Θέμα: Χριστούγεννα στη Βιέννη για ένα τυχερό ζευγάρι στο Facebook !!!‏  (Αναγνώστηκε 1999 φορές)

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 30867
 • Φύλο: Άντρας
 • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
  • facebook/dktravelchat

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 30867
 • Φύλο: Άντρας
 • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
  • facebook/dktravelchat
Απ: Χριστούγεννα στη Βιέννη για ένα τυχερό ζευγάρι στο Facebook !!!‏
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 23, 2010, 18:40:39 μμ »
Όροι συμμετοχής

1. Η εταιρία «X. ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ & ΥΙΟΣ Α.Ε.» (εφεξής ο «Διοργανωτής») διοργανώνει προωθητική ενέργεια υπό τον τίτλο «Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός MEGA OUTLET-HORECA OUTLET ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ» («Προωθητική Ενέργεια») η οποία διενεργείται στη σελίδα του Mega Outlet-Horeca Outlet ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ του Διοργανωτή http://www.facebook.com/pages/Mega-Outlet-Eoreca-Outlet-Mpenroumpe/160036040700397 στο Facebook (Το Μέσο).

2.Δικαίωμα συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια έχουν όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα, και θα ακολουθήσουν τη διαδικασία που περιγράφεται στο παρόν. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην εταιρία Μπενρουμπή (“Διοργανωτής”), στις συνεργαζόμενες, στα πλαίσια της Προωθητικής Ενέργειας, με αυτόν εταιρειών, του Ομίλου Ακτίνα καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς α΄ & β΄ βαθμού των ανωτέρω.

3. Η διάρκεια της Προωθητικής Ενέργειας είναι από την 19/11/2010 μέχρι και την 5/12/2010.  Για τη συμμετοχή δεν είναι απαραίτητη η αγορά προϊόντων του Διοργανωτή.

4. Δεν επιτρέπονται περισσότερες από μία συμμετοχές ανά άτομο.

5. Διευκρινίζεται ότι ως «Συμμετοχή» θεωρείται κάθε αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της ειδικής φόρμας συμμετοχής στο διαγωνισμό η οποία βρίσκεται αναρτημένη στη σελίδα http://www.facebook.com/pages/Mega-Outlet-Eoreca-Outlet-Mpenroumpe/160036040700397. Για να θεωρείται έγκυρη κάθε Συμμετοχή θα πρέπει να έχει αποσταλεί μέχρι και την Κυριακή 5/12/2010 και ώρα 23:59 μ.μ. και να περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία του συμμετέχοντα: Όνομα, Επίθετο, e-mail, ώστε να μπορεί ο Διοργανωτής να επικοινωνήσει με τον τυχερό της κλήρωσης.

6. Ρητά διευκρινίζεται ότι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα, ότι η συμμετοχή τους στην «Προωθητική Ενέργεια» συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση της τήρησης της ηλεκτρονικής τους διεύθυνσης (e-mail) από τον «Διοργανωτή» με σκοπό την αποστολή ενημερωτικών/προωθητικών μηνυμάτων που αφορούν στη συμμετοχή τους στην «Προωθητική Ενέργεια» καθώς και σε ενημερωτικές/προωθητικές του καταστήματος Mega Outlet-Horeca Outlet Μπενρουμπή ή προϊόντων του «Διοργανωτή».
7. Με το τέλος της Προωθητικής Ενέργειας θα πραγματοποιηθεί κλήρωση ανάμεσα στις έγκυρες Συμμετοχές κατά την οποία θα αναδειχθεί ένας μόνο τυχερός που θα κερδίσει το «Δώρο» του διαγωνισμού.

8. Ως «Δώρο» ορίζεται ένα ταξίδι για πέντε (5) ημέρες στη Βιέννη για δύο (2) άτομα κατά την περίοδο 24-28 Δεκεμβρίου 2010, προσφορά από τον Διοργανωτή και την εταιρία Aktina Prime, μέλος του Ομίλου Ακτίνα.
Ειδικότερα, η προσφορά περιλαμβάνει:
- Αεροπορικά εισιτήρια  με φόρους αεροδρομίων
- 4 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο 4*
- Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
- Ελληνόφωνη ξενάγηση πόλης
- Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
- Είσοδοι μουσείων
- Φιλοδωρήματα
- Ό,τι δεν αναφέρεται στο Πρόγραμμα
- Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων  και μουσείων. Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα θα παραλάβει ο νικητής με το ενημερωτικό του.

Σε περίπτωση που ο νικητής της κλήρωσης αδυνατεί να πραγματοποιήσει το ταξίδι κατά τη συγκεκριμένη περίοδο, θα πρέπει να το δηλώσει στον Διοργανωτή έως και τις 10 Δεκεμβρίου 2010, ώστε να οριστεί άλλη ημερομηνία, σε συνεννόηση με την εταιρία Aktina Prime.
Σημειώνεται ότι στην περίπτωση που ο νικητής του δώρου είναι ανήλικος, θα πρέπει να εξασφαλίσει πρώτα την έγγραφη συναίνεση των γονέων ή κηδεμόνων του, την οποία θα πρέπει να προσκομίσει στο Διοργανωτή προκειμένου να έχει δικαίωμα παραλαβής του δώρου του.

9. Ο Διοργανωτής θα επικοινωνήσει μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο Facebookτην Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2010 με τον νικητή του δώρου για να τον ενημερώσει για το δώρο το οποίο κέρδισε, καθώς και για τη διαδικασία πραγματοποίησης του ταξιδίου.

10. Ο νικητής θα πρέπει να απαντήσει στον Διοργανωτή για να αποδεχθεί το δώρο από την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα πλήρη στοιχεία του: Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, Ημερομηνία Γέννησης, Διεύθυνση, Τηλέφωνο ώστε να μπορεί να γίνει η ταυτοποίησή του. Επίσης, θα ζητηθούν από τον νικητή και τον/την συνοδό του να προσκομίσουν όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την πραγματοποίηση του ταξιδιού (στοιχεία ταυτότητας στα Αγγλικά κλπ).

11. Τα ονόματα των νικητών και τα στοιχεία τους θα κοινοποιηθούν στο Πρακτορείο Ταξιδίων Aktina Prime, με το οποίο ο νικητής θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία για την οργάνωση του ταξιδίου που κέρδισε.

12. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης και ο νικητής θα αναρτηθούν στη σελίδα του Διοργανωτή στο Μέσο, καθώς επίσης και στο διαδικτυακό τόπο του Διοργανωτή www.benrubi.gr.

13. Σε περίπτωση που ο νικητής, ο οποίος έχει ενημερωθεί ότι κέρδισε δεν απαντήσει στο ειδοποιητήριο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα λάβει από τον Διοργανωτή (όπως περιγράφεται στις παραγράφους 9 και 10 ανωτέρω) για να επιβεβαιώσει την αποδοχή του αντίστοιχου δώρου μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου 2010, τότε αυτοδικαίως και αυτομάτως θα απολέσει οριστικά το δικαίωμα διεκδίκησης του δώρου, το οποίο θα απονέμεται στον πρώτο επιλαχόντα ή στον επόμενο κατά σειρά, αν και ο πρώτος επιλαχών δεν εμφανισθεί ή αρνηθεί να παραλάβει το Δώρο. Το αυτό θα ισχύει και σε περίπτωση άρνησης εν γένει παραλαβής του δώρου από τον συμμετέχοντα ο οποίος ενημερώθηκε σύμφωνα με όσα προβλέπονται ανωτέρω.

14. Το δώρο είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, και αποκλείεται η ανταλλαγή ή εξαργύρωσή του.

15. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι συμμετέχοντες μπορούν να καλούν τον τηλεφωνικό αριθμό 210- 6156435 και την υπεύθυνη του διαγωνισμού κυρία Φαίη Δελή από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00-16:00.

16. Ο Διοργανωτής επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μεταβάλλει τους παρόντες όρους διενέργειας της Προωθητικής Ενέργειας, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά της ή να την ανακαλέσει με προηγούμενη ανακοίνωση στον τύπο, στη σελίδα του Διοργανωτή στο Μέσο ή στο διαδικτυακό τόπο «www.benrubi.gr».

17. Διευκρινίζεται ρητά, ότι μετά τη λήξη της διενέργειας της Προωθητικής Ενέργειας, σύμφωνα με τα ανωτέρω, ή μετά την τυχόν συντόμευση ή ανάκληση της από το Διοργανωτή, σε περίπτωση που εξακολουθούν να λαμβάνονται συμμετοχές θα θεωρούνται αυτοδικαίως άκυρες, ανίσχυρες και δεν επιφέρουν κανένα πλέον αποτέλεσμα έναντι οποιουδήποτε.

18. O Διοργανωτής δηλώνει ότι τηρεί αρχείο με τα στοιχεία που δηλώνουν οι συμμετέχοντες στην Προωθητική Ενέργεια (ηλεκτρονική διεύθυνση) βάσει του Ν. 2472/1997. Τα στοιχεία επικοινωνίας των συναινούντων συμμετεχόντων, σύμφωνα με τα οριζόμενα ανωτέρω, ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από το Διοργανωτή όπως περιγράφεται στην παράγραφο 6 ανωτέρω και οι συμμετέχοντες συναινούν εκ των προτέρων σε αυτήν τη χρήση. Η συμμετοχή στην παρούσα Προωθητική Ενέργεια συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος τήρησης και επεξεργασίας των στοιχείων του από το Διοργανωτή για τους σκοπούς της Προωθητικής Ενέργειας ή/και άλλων προωθητικών ενεργειών του Διοργανωτή. Ο συμμετέχων και υποκείμενο επεξεργασίας των προσωπικών στοιχείων, που αναφέρονται ανωτέρω, έχει δικαίωμα πρόσβασης, εναντίωσης, τροποποίησης και διαγραφής των στοιχείων του που τηρούνται κατά τις ειδικότερες διατάξεις του Ν. 2472/1997, καθώς επίσης και δικαίωμα πρόσβασης με τη βοήθεια εξουσιοδοτημένου προσώπου του Διοργανωτή. Μπορεί δε να διαγραφεί άμεσα από τη λίστα e-mails που διατηρεί η εταιρία στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση megaoutlet@benrubi.gr.

19. Η συμμετοχή στη Προωθητική Ενέργεια, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι οι υπηρεσίες που θα παρασχεθούν από το Διοργανωτή δύνανται να επηρεαστούν ή να διακοπούν προσωρινά λόγω προβλημάτων του δικτύου. Γενικότερα, η αποστολή Συμμετοχής στο Διαγωνισμό μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

20. Ρητά δηλώνεται ότι ο Διοργανωτής θα διατηρεί καθ’όλη τη διάρκεια της Προωθητικής Ενέργειας όλα τα αποστελλόμενα από τους συμμετέχοντες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (στοιχεία συμπληρωμένα στη Φόρμα Συμμετοχής), καταγράφοντας συγχρόνως τη συγκεκριμένη ημερομηνία και χρονική στιγμή (ώρα και δευτερόλεπτο) αποστολής τους.

21. Ο Διοργανωτής δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου του η λήψη των συμμετοχών αποτύχει ή καθυστερήσει ή, τέλος, αν τα τηρούμενα αρχεία καταστραφούν μερικά ή ολικά.

22. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα στην εκ μέρους του Διοργανωτή χρήση και προβολή της εικόνας τους, μεταξύ άλλων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου και του διαδικτύου (internet), εφόσον το επιλέξει ο Διοργανωτής αποκλειστικά και μόνο σε σχέση με την προώθηση των προϊόντων του Ομίλου Μπενρουμπή σε σχέση με την προωθητική ενέργεια και το διαγωνισμό, χωρίς απαίτηση επιπλέον ανταλλάγματος.

23. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με την Προωθητική Ενέργεια θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών και θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.

Αποσυνδεδεμένος manelaki

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 2317
 • Φύλο: Γυναίκα
 • Ι ♥ London
  • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
Απ: Χριστούγεννα στη Βιέννη για ένα τυχερό ζευγάρι στο Facebook !!!‏
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 23, 2010, 18:50:08 μμ »
Eπαιξα  :smile_:
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος evi

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 3347
Απ: Χριστούγεννα στη Βιέννη για ένα τυχερό ζευγάρι στο Facebook !!!‏
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 23, 2010, 23:56:17 μμ »
Εγώ δεν έπαιξα καν, ο συνάδελφος στο γραφείο πάει Ναμίμπια τα Χριστούγεννα και εγώ μένω εντός. Φεύγω μετά για το δικό μου ταξίδι. Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι εντός των πυλών! :bigr:

Αποσυνδεδεμένος coolalexis

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 2793
 • Φύλο: Άντρας
 • Φεύγω...πάλι!
  • Αμμουδιά Σερρών

Αποσυνδεδεμένος manelaki

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 2317
 • Φύλο: Γυναίκα
 • Ι ♥ London
  • Χειροποίητες Δημιουργίες ...
Απ: Χριστούγεννα στη Βιέννη για ένα τυχερό ζευγάρι στο Facebook !!!‏
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 24, 2010, 00:00:10 πμ »
Εγώ δεν έπαιξα καν, ο συνάδελφος στο γραφείο πάει Ναμίμπια τα Χριστούγεννα και εγώ μένω εντός. Φεύγω μετά για το δικό μου ταξίδι. Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι εντός των πυλών! :bigr:

ταξιδιαρηδες ολοι σ'αυτο το γραφειο  :bigr: καλο αυτο... υπαρχει κατανοηση.
Η ευτυχία δεν έρχεται έτσι. Η ευτυχία είναι συνέπεια προσωπικής προσπάθειας.
Παλεύεις, αγωνίζεσαι, επιμένεις και, καμιά φορά, κάνεις ακόμα και το γύρο του κόσμου για να τη βρείς !

Αποσυνδεδεμένος evi

 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 3347
Απ: Χριστούγεννα στη Βιέννη για ένα τυχερό ζευγάρι στο Facebook !!!‏
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 24, 2010, 00:06:36 πμ »
Α,ναι, αν έρθεις ποτέ στο γραφείο μου σε περίοδο διαλείμματος όλες οι συζητήσεις - οι περισσότερες- στρέφονται γύρω από ταξίδια! Και όλοι όσοι έρχονται να εργαστούν με μας, κολλάνε το μικρόβιο!

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 30867
 • Φύλο: Άντρας
 • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
  • facebook/dktravelchat
Απ: Χριστούγεννα στη Βιέννη για ένα τυχερό ζευγάρι στο Facebook !!!‏
« Απάντηση #7 στις: Δεκέμβριος 07, 2010, 14:18:00 μμ »
Το όνομα του νικητή της κλήρωσης είναι Ioannis Promponas!!! Θα ενημερωθεί και ηλεκτρονικά στο e-mail του.