Αποστολέας Θέμα: ΝΕΠΑΛ... κάτω από τη σκέπη των Ιμαλαίων!  (Αναγνώστηκε 23195 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: ΝΕΠΑΛ... κάτω από τη σκέπη των Ιμαλαίων!
« Απάντηση #30 στις: Απρίλιος 07, 2011, 19:26:02 μμ »
Eδω http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,4278.0.html μπορεις να διαβασεις τα παντα... ακομη και το γραφειο. :smile_:

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #31 στις: Απρίλιος 07, 2011, 23:34:58 μμ »
Το κάνουν αυτά τα δύο γραφεία μία φορά το χρόνο και άν...Εμένα πάντως μου βγήκε φθηνότερο από αυτά που δίνουν τα πρακτορεία για τα γκρούπ και ήταν ατομικό!Το πρακτορείο με το οποίο πήγα ειδικέυεται στην Ινδία και στο Νεπάλ και μπορείς να κάνεις το πακέτο σου όπως το θέλεις και για όποια ημερομηνία σε βολέυει χωρίς ακυρώσεις αυτό είναι το βασικό για μένα!Ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαι,χαίρομαι πάντα να μιλάω για το Νεπάλ!!!

Αποσυνδεδεμένος marnek1

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #32 στις: Απρίλιος 09, 2011, 00:11:10 πμ »
Fei και dk, ευχαριστώ πολύ!!! :good:

Αποσυνδεδεμένος traveler-eirini

• Full Member
« Απάντηση #33 στις: Νοέμβριος 14, 2011, 14:53:07 μμ »
Fei, καταπληκτική η ιστορία σου και οι φώτογραφίες!!! Τόσο διαφορετικά και τόσο γοητευικά! Θα ήταν σίγουρα εμπειρία ζωής! Πάντα τέτοια!
We live in a wonderful world that is full of beauty and charm.  There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.

Αποσυνδεδεμένος fei

• Hero Member
« Απάντηση #34 στις: Νοέμβριος 14, 2011, 23:22:01 μμ »
Σ'έυχαριστώ Ειρήνη μου! :kiss:
Είσαι τόσο μικρή και με τόση όρεξη για ταξίδια που είμαι σίγουρη ότι θα βρεθείς σύντομα κι εκεί!Και πίστεψέ με θα αξίζει 100%!

Αποσυνδεδεμένος traveler-eirini

• Full Member
« Απάντηση #35 στις: Νοέμβριος 14, 2011, 23:22:58 μμ »
Να σαι καλα!!!  :kiss:
We live in a wonderful world that is full of beauty and charm.  There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #36 στις: Ιούνιος 07, 2012, 02:53:10 πμ »
Mπραβο για μια ακομη φορα.  :good: Τελεις φωτο και ιδανικη περιγραφη. :smile_:
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #37 στις: Ιανουάριος 25, 2019, 14:01:40 μμ »
προσφατα ημουν Νεπαλ ε δεν αλλαξαν κ πολλα πραγματα μονο λιγο με το σεισμο κ εχει πολυ χωμα..
αν θες πας με αεροπλανακι κ βλεπεις τις κορφες των ιμαλαιων απο κοντα με 2οοε κ για μιαμιση ωρα κ σου δινουν κ ενα ποτηρι σαμπανια..μιλαμε για πολυ πρωι  καπου 7....σκεψου εισαι 9 πισω στο ξενοδοχειο κ τρως πρωινο.
Η βολτα με τους ελεφαντες εχει μια επικινδυνοτητα μια που φορτωνεται με 4 ατομα και στο δικο μου γκρουπ τρομαξε ο ελεφαντας απο εναν κροκοδειλο κ αρχισε να τρεχει εκτος ελεγχου κ με πολυ ξυλο τον επανεφερε ο οδηγος ..τον ματωσε...
Οι ανθρωποι οντως ηταν καλοι...
Σε αυτο το ταξιδι μου συνεβει το πιο πρωτοτυπο σκισιμο βαλιτσας...φορτωσαν πρωτη πρωτη την βαλιτσα μου στο κινητο καροτσακι και ακου τη εκαναν...ανοιξαν το εξωτερικο φερμουαρ κ εσκισαν με κοπιδι τη φοδρα κ μπηκαν μεσα στη βαλιτσα..στο σημειο που εχει διχτακι...μονο που εκει εγω ειχα μονο κατι χαρτια ..ετσι δεν πηραν κατι μονο την εσκισαν...αυτο εγινε σε πολυτελεστατο ξενοδοχειο 4 αστερων...
Στο σαφαρι  που δεν αξιζε καθολου .[.μονο πουλακια ειδαμε] ειδικα επειδη εχω παει κ αφρικη.....αλλα αξιζε μια πανεμορφη λιμνη με αντανακλαση κ επισης μια λιμνη με πορτοκαλι αποχρωσεις απο φυσικη ρυπανση..πλακουντα..καλα πανεμορφη..πρωτη φορα ειδα στη ζωη μου..
Α ειδαμε κ αγριοχοιρους κ οταν τους ειπαμε  οτι στην ελλαδα το τρωμε.... αυτοι επαθαν σοκ κ μας ρωτουσαν αν τρωμε κ σκυλια.....
Παντου μας εδιναν εφιαλωμενα νερα ετσι δεν πηγαμε σε σουπερ μαρκετ που απο οτι ειδα ειχε καποιο μεγαλο στην αρχη της πολης
Τα φαγια τους ηταν καφτερα κ ειχαμε προβλημα με το φαι..
Το χαρτι υγειας εκει ειναι δυσευρετο και ετσι ειναι κ λιγο τσιγκουνικο στα ξενοδοχεια
Επισης δε καινε ολους τους νεκρους αναλογα με το ζωδιο κ τον αστρολογικο τους χαρτη.η τον καινε η τον θαβουν η τον τεμαχιζουν να τον φανε τα πουλια..Καποτε μονο αντρες επιτρεπονταν στο καψιμο νεκρων αλλα τωρα επιτρεπουν κ γυναικες...
Ειδαμε την Κουμαρι..κοριτσακι απο ειδικη φυλη που ειναι ενσαρκωση της θεας...στο κατμαντου..ειναι πολυ  δυσκολο να την δεις ετσι πηγαμε σε αλλη πολη κ ηταν ενα κοριτσακι 6 ετων που το καταλυπηθηκαμε..το ξυπνησαν για να μας δεχτει.[.1 ε το ατομο...] ηταν σε ενα κρυο κ βρωμικο σπιτι κ το μωρο χωρις θερμανση με εναν μπουφαν...[μπηκαμε με σακκουλες στα παπουτσια κ ευτυχως γιατι ηταν παρα πολυ βρωμικα..]
Αυτα τα κοριτσια οταν τους ερχεται περιοδος δεν ειναι πια θεες κ τις διωχνουν αλλα παιρνουν ολη την περιουσια που εκαναν.. αλλα δυσκολα παντρευονται γιατι θεωρουνται γρουσουζες κ παθαινουν κακο οι γαμπροι..αλλα τελευταια καποιοι επεζησαν οποτε λιγο αλλαξε ..
Αν θυμηθω κ αλλα θα σας πω

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ

Αποσυνδεδεμένος McElk

• Hero Member
« Απάντηση #38 στις: Ιανουάριος 25, 2019, 19:59:22 μμ »
 :good: Με ποιο πρακτορείο πήγες; Μόνο Νεπάλ είχε το πρόγραμμα;

Αποσυνδεδεμένος famek

• Hero Member
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
« Απάντηση #39 στις: Ιανουάριος 26, 2019, 00:06:19 πμ »
ναι 11 μερες με βερσους
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ
OΧΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ