Αποστολέας Θέμα: 21 από τα πιο όμορφα χωριά της Ελλάδας  (Αναγνώστηκε 13920 φορές)

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Απ: 21 από τα πιο όμορφα χωριά της Ελλάδας
« Απάντηση #20 στις: Ιούλιος 15, 2012, 02:31:43 πμ »
Απο τα επομενα ΝΥΜΦΑΙΟ-ΑΓΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ και ΨΑΡΑΔΕΣ-ΣΙΑΤΙΣΤΑ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΠΛΑΤΑΝΟΣ που εχω επισκευτει μου αρεσε πολυ το ΝΥΜΦΑΙΟ αν και αυτο εχει γινει λιγο "αραχωβα....."

Απο τα επομενα ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΠΑΛΙΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ-ΑΝΩ ΠΟΡΟΙΑ-ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-ΒΛΑΣΤΗ-ΣΑΜΑΡΙΝΑ- που δεν εχω καταφερει ακομη να παω μου αρεσει το ΠΑΛΙΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ.

Επισης απο αυτα που δεν αναφερει το αρθρο για τους ευνοητους λογους  :mocking: που γραφει και ο Δημητρης πιο πανω θα ηθελα να προσθεσω τα χωρια στο ορος της Ζηρειας και στην ορεινη κορινθεια γενικοτερα που με πηγαν πριν μερικα χρονια και μου αρεσαν παρα πολυ καθως και την Βυτινα στην Αρκαδια που ακομη δεν εχω καταφερει να την δω απο κοντα και οχι μονο απο φωτογραφιες... :sad:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 15, 2012, 04:24:30 πμ by dk »
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος maafkari4

• Newbie
  • *
« Απάντηση #21 στις: Ιούνιος 03, 2022, 14:27:39 μμ »
τελαυταιο καιρο εχω παει σε πολλα χωρια της Λακωνιας. Ενα παρα πολυ ομορφο χωριο εκει ειναι το Γερακι. Στενα δρομακια, πετροχτιστα σπιτια και υπεροχη θεα. Πολυ κοντα στο Γερακι υπαρχει το βυζαντινο του Καστρο που επισης ειναι πανεμορφο και φωτισμενο καθε βραδυ.

Αποσυνδεδεμένος maafkari4

• Newbie
  • *
« Απάντηση #22 στις: Ιούνιος 06, 2022, 08:36:55 πμ »
απορω ο παντελαιημωνας στην Πιερια πως και λειπει  :chok:
get-mobdro.com

Αποσυνδεδεμένος vimalzubaa

• Newbie
  • *
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 12, 2024, 17:15:06 μμ »
Πανέμορφο χωριό που όσο μπορεί κρατάει το πατροπαράδοτο στοιχείο , χτισμένο μέσα στο δάσος , με υπέροχη θέα σε μιά από τις ομορφότερες λίμνες της Ελλάδας...την Κερκίνη εννοώ.