Αποστολέας Θέμα: Κυνηγώντας Αμερικάνικα Τραίνα τον Μάιο του 2009.  (Αναγνώστηκε 26983 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Strogylos

• Full Member
  • Φύλο: Άντρας
  • www.GreekPartner.com
    • Greek Partner (Travel & Tourism)
Απ: Κυνηγώντας Αμερικάνικα Τραίνα τον Μάιο του 2009.
« Απάντηση #120 στις: Οκτώβριος 04, 2010, 20:30:47 μμ »
1 λέξη μόνο: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!

Αποσυνδεδεμένος Vasilakis

• Newbie
  • *
« Απάντηση #121 στις: Οκτώβριος 04, 2010, 20:55:39 μμ »

...
(και ελπίζω να μην κόψατε φλέβες με τόσα τραίνα. :bigr: :bigr: :bigr:)

πλάκα κάνεις εεε? :clap:
είσαι μοναδικός! :respect:
οι φωτογραφίες σου μας έχουν ταξιδέψει τόσο γλυκά και τόσο μακρυά και τόσο υπέροχα,,,
που μετά την ανάγνωση-θέαση αυτού του τόπικ,
η ταξιδιωτική μας σχέση με τα τρένα έχει αλλάξει ριζικά! :good:

Υ.Γ.: έχεις υπόψιν σου αν κυκλοφορούν στην ελληνική γλώσσα λευκώματα σε βιβλιοπολεία με τρένα, πχ για τον Υπερσιβηρικό! Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος SpirosN.

• Sr. Member
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #122 στις: Οκτώβριος 04, 2010, 21:12:50 μμ »

Υ.Γ.: έχεις υπόψιν σου αν κυκλοφορούν στην ελληνική γλώσσα λευκώματα σε βιβλιοπολεία με τρένα, πχ για τον Υπερσιβηρικό! Ευχαριστώ!

Η Σιδηροδρομική βιβλιογραφία περιέχει εκατοντάδες χιλιάδες τίτλους. Στην Ελλάδα δυστυχώς, πέραν ορισμένων τίτλων που έχουν εκδοθεί για την «τιμή των όπλων» δεν υπάρχει η ποικιλία που θα έπρεπε, παρόλο ότι έχουμε πολύ πλούσιο σιδηροδρομικό παρελθόν και τέσσερα σιδηροδρομικά εύρη γραμμών, διότι δεν υπάρχει αναγνωστικό ενδιαφέρον ή το ανάλογο ποσοστό του πληθυσμού που ασχολείται με τον σιδηρόδρομο, σε σύγκριση πάντα με το εξωτερικό.
Για τον υπερσιβηρικό δεν γνωρίζω εάν υπάρχει βιβλίο στα Ελληνικά. Θα ρωτήσω κάποιους στο ΣΦΣ και θα επανέλθω πιο διαβασμένος.

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #123 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 00:34:13 πμ »
Μπράβο Σπύρο!! Σε ευχαριστούμε!  :good:

Μία άσχετη παρατήρηση που δεν έχει να κάνει με τραίνα: όταν πρωτοπήγα στην Αμερική ένας θείος μου με είχε φάει να του αγοράσω παυσίπονα. Του τα πήρα για να του κάνω τα χατίρι αλλά από μέσα μου τον κορόιδευα και σκεφτόμουν "τι στο καλό, δεν έχουμε φάρμακα στην Ελλάδα;". Μετά από πολλά χρόνια έτυχε να πάρω και εγώ παυσίπονα από τις ΗΠΑ και κατάλαβα τον θείο μου. Δεν έχουν καμία σχέση με τιε ασπιρίνες που έχουμε συνηθίσει - όσο και αν ακούγεται παράξενο. Είναι πολύ δυνατά και βλέπεις αμέσως αποτέλεσμα. Η ποιικιλία τους δε είναι καταπληκτική: έχουν άλλα παυσίπονα για ημικρανίες, άλλα για πόνους περιόδού, άλλα για στομαχόπονους κλπ. Το θυμήθηκα που ανέφερες τα ισχυρά πασυίπονά τους.