Εγώ στα 24 δε σκεφτόμουν με τίποτα να κάνω ταξίδια.¨οχι γιατι δεν είχα χρήματα.Από 18 έχω δικό μου μισθό.Αλλά γιατί δεν είχα μυαλό.
Κι αν για κάποιους αυτό είναι "πολυτέλεια", τοτέ ναι, είναι μια πολυτέλεια που ο εαυτός μου δικαιούται 100% και έχω σκοπό να συνεχίσω ες αεί να του προσφέρω!
Δεν πιστευω πως οι διακοπες ειναι πολυτελεια. απλα τα 2 τελευταια χρονια πιστευω πως εχουν δυσκολεψει τα πραγματα για ολους μας. ή σχεδον για ολους μας. διαβασα οτι γραψατε απο την αρχη.και συμφωνω με τους περισσοτερους απο εσας. Θα μου πεις μιλας και εσυ που δεν εχεις ταξιδεψει και εισαι στο φορουμ απλα γιατι σου αρεσε το κλιμα και η παρεα που επικρατει εδω μεσα...? εχω να ταξιδεψω στο εξωτερικο απο 8 χρονων. δεν μπορεσα να παω καπου ειτε με τους γονεις ειτε μονος αργοτερα. Το 2009 πηρα την μεγαλη... αποφαση να αλλαξω ταυτοτητα για να παω στη βουλγαρια...!!! σε εναν αγωνα με αυτοκινητα. Ουτε αυτο δεν καταφερα να κανω....Ο Δημητρης ξερει οταν ημουν αθηνα οτι ηθελα πολυ να παω στη Μαλτα. Ουτε αυτο καταφερα.... Και τι καταλαβα λοιπον...? τρεχαματα με γονεις και νοσοκομεια. καθολου προσωπικη ζωη. ηρθε και η κριση και με αποτελειωσε.... Γι αυτο φιλοι και φιλες αδραξτε την ημερα. μην αφηνεται να παει ημερα χαμενη. και ολα θα γινουν.... Τα ονειρα μας πεθαινουν τελευταια. Σας το λεει ενας φουλ απαισιοδοξος ανθρωπος. ασχετο.......
Ποτέ δεν είναι αργά! Ξεκίνα! Ειδικά η Βουλγαρία που ανέφερες δε θέλει πολλα λεφτά. Λίγες οικονομίες και έφυγες!