Αποστολέας Θέμα: Οι διακοπές είναι πολυτέλεια;  (Αναγνώστηκε 7662 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Οι διακοπές είναι πολυτέλεια;
« Απάντηση #30 στις: Σεπτέμβριος 26, 2010, 22:05:44 μμ »
Εγώ στα 24 δε σκεφτόμουν με τίποτα να κάνω ταξίδια.¨οχι γιατι δεν είχα χρήματα.Από 18 έχω δικό μου μισθό.Αλλά γιατί δεν είχα μυαλό.

Ενω εγω αντιθετα... το μυαλο μου ηταν στα ταξιδια, αλλα δεν ειχα χρηματα. :bigr:

Αποσυνδεδεμένος PASTA

• Hero Member
« Απάντηση #31 στις: Σεπτέμβριος 27, 2010, 15:33:19 μμ »
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ,ΤΩΡΑ ΠΙΑ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ))ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ  ,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,
ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #32 στις: Οκτώβριος 05, 2010, 00:43:57 πμ »
Μια φίλη μου έδωσε 1.700 ευρώ για να πάει μια εβδομάδα στην Λήμνο ( αυτή, ο άντρας της και το παιδί). Με πολύ λιγότερα χρήματα θα μπορούσαν να είχαν πάει σε ένα προορισμό της Ευρώπης. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα δυστυχώς!

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
  • "πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι..."
« Απάντηση #33 στις: Οκτώβριος 07, 2010, 12:19:00 μμ »
Για μένα τα ταξίδια (κοντινά, μακρινά, σύντομα, μεγάλης διάρκειας...) είναι απλά τρόπος ζωής.
Κι αν για κάποιους αυτό είναι "πολυτέλεια", τοτέ ναι, είναι μια πολυτέλεια που ο εαυτός μου δικαιούται 100% και έχω σκοπό να συνεχίσω ες αεί να του προσφέρω!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #34 στις: Οκτώβριος 08, 2010, 19:21:36 μμ »
Κι αν για κάποιους αυτό είναι "πολυτέλεια", τοτέ ναι, είναι μια πολυτέλεια που ο εαυτός μου δικαιούται 100% και έχω σκοπό να συνεχίσω ες αεί να του προσφέρω!

Κι εγω... κι εγω!!! :good: :happy:

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #35 στις: Ιούνιος 06, 2012, 02:45:13 πμ »
 Δεν πιστευω πως οι διακοπες ειναι πολυτελεια. απλα τα 2 τελευταια χρονια πιστευω πως εχουν δυσκολεψει τα πραγματα για ολους μας. ή σχεδον για ολους μας. διαβασα οτι γραψατε απο την αρχη.και συμφωνω με τους περισσοτερους απο εσας. Θα μου πεις μιλας και εσυ που δεν εχεις ταξιδεψει και εισαι στο φορουμ απλα γιατι σου αρεσε το κλιμα και η παρεα που επικρατει εδω μεσα...? εχω να ταξιδεψω στο εξωτερικο απο 8 χρονων. δεν μπορεσα να παω καπου ειτε με τους γονεις ειτε μονος αργοτερα.

Το 2009 πηρα την μεγαλη... :laugh: :laugh: :laugh: αποφαση να αλλαξω ταυτοτητα για να παω στη βουλγαρια...!!! :laugh: :laugh: :laugh: σε εναν αγωνα με αυτοκινητα. Ουτε αυτο δεν καταφερα να κανω....
Ο Δημητρης ξερει οταν ημουν αθηνα οτι ηθελα πολυ να παω στη Μαλτα. Ουτε αυτο καταφερα.... :mad: :diablo:

Και τι καταλαβα λοιπον...? τρεχαματα με γονεις και νοσοκομεια. καθολου προσωπικη ζωη. ηρθε και η κριση και με αποτελειωσε.... :mad: :diablo:

Γι αυτο φιλοι και φιλες αδραξτε την ημερα. μην αφηνεται να παει ημερα χαμενη. και ολα θα γινουν.... :smile_:
Τα ονειρα μας πεθαινουν τελευταια. Σας το λεει ενας φουλ απαισιοδοξος ανθρωπος. ασχετο....... :laugh: :laugh: :laugh:
don't drink & drive!!!

Αποσυνδεδεμένος traveler-eirini

• Full Member
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #36 στις: Ιούνιος 06, 2012, 10:54:33 πμ »
Δεν πιστευω πως οι διακοπες ειναι πολυτελεια. απλα τα 2 τελευταια χρονια πιστευω πως εχουν δυσκολεψει τα πραγματα για ολους μας. ή σχεδον για ολους μας. διαβασα οτι γραψατε απο την αρχη.και συμφωνω με τους περισσοτερους απο εσας. Θα μου πεις μιλας και εσυ που δεν εχεις ταξιδεψει και εισαι στο φορουμ απλα γιατι σου αρεσε το κλιμα και η παρεα που επικρατει εδω μεσα...? εχω να ταξιδεψω στο εξωτερικο απο 8 χρονων. δεν μπορεσα να παω καπου ειτε με τους γονεις ειτε μονος αργοτερα.

Το 2009 πηρα την μεγαλη... :laugh: :laugh: :laugh: αποφαση να αλλαξω ταυτοτητα για να παω στη βουλγαρια...!!! :laugh: :laugh: :laugh: σε εναν αγωνα με αυτοκινητα. Ουτε αυτο δεν καταφερα να κανω....
Ο Δημητρης ξερει οταν ημουν αθηνα οτι ηθελα πολυ να παω στη Μαλτα. Ουτε αυτο καταφερα.... :mad: :diablo:

Και τι καταλαβα λοιπον...? τρεχαματα με γονεις και νοσοκομεια. καθολου προσωπικη ζωη. ηρθε και η κριση και με αποτελειωσε.... :mad: :diablo:

Γι αυτο φιλοι και φιλες αδραξτε την ημερα. μην αφηνεται να παει ημερα χαμενη. και ολα θα γινουν.... :smile_:
Τα ονειρα μας πεθαινουν τελευταια. Σας το λεει ενας φουλ απαισιοδοξος ανθρωπος. ασχετο....... :laugh: :laugh: :laugh:

Ποτέ δεν είναι αργά! Ξεκίνα! Ειδικά η Βουλγαρία που ανέφερες δε θέλει πολλά λεφτά. Λίγες οικονομίες και έφυγες!  :yahoo:
We live in a wonderful world that is full of beauty and charm.  There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.

Αποσυνδεδεμένος GNS

• Hero Member
    • ΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
« Απάντηση #37 στις: Ιούνιος 07, 2012, 01:44:49 πμ »
Ποτέ δεν είναι αργά! Ξεκίνα! Ειδικά η Βουλγαρία που ανέφερες δε θέλει πολλα λεφτά. Λίγες οικονομίες και έφυγες!  :yahoo:

Σ ευχαριστω πολυ ταξιδιαρα Ειρηνη για τα καλα σου λογια και για το θαρρος που μου δινεις. :good: :smile_:
Αλλα δεν προλαβαινω..... :sorry: :sad: ειναι αργα πλεον. Στη βουλγαρια δεν θελω να παω για διακοπες , ουτε για ψωνια. Επειδη ασχολουμε με αγωνες αυτοκινητων το 2009 - ο λογος που αλλαξα ταυτοτητα - ηταν να πηγαινα σε ενα αγωνα στη βουλγαρια. Και ο φετινος ξεκιναει αυριο....στο ομορφο BOROVETS. :smile_: Και φετος τρεχει και ενα ελληνικο πληρωμα...  :yahoo:.................NEXT YEAR λοιπον να ειμαστε καλα, πρωτα ο θεος, να μας εχει γερούς και βλεπουμε. :smile_:
don't drink & drive!!!