Αποστολέας Θέμα: Η μαγευτική Κούβα  (Αναγνώστηκε 21007 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jorge

• Full Member
  • Φύλο: Άντρας
  • ο μαναβης οτι εχει πουλαει.
Απ: Η μαγευτική Κούβα
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 01, 2011, 23:20:28 μμ »
στην κουβα υπαρχουν 2 νομισματα 2 πεσος το πεσος κουβανος που συναλλασονται οι ντοπιοι και το πεσος κονβερτιπλε που συναλλασονται οι τουριστες.η αναλογια ειναι 1 ευρο 24 πεσος κουβανος και 1 ευρο 1,20 πεσος κονβερτιπλε.δολαριο δεν περναει πουθενα στη κουβα,ουτε αλλη αμερικανικη καρτα η βιζα.αν κανετε πεσος κουβανος απο καποιο κουβανο φυσικα και οχι τραπεζα τοτε αναγκαστικα θα περιοριστειτε στα ακρως καθαρα κουβανικα μαγαζια γιατι στα τουριστικα πληρωνεις με πεσος κονβερτιπλε.ειναι καλο να μην τα βρει επανω σας η αστυνομια τα πεσος κουβανος εκτος απο κατι λιγα κυριως κερματα που μπορεις να αγοραζεις ως διαφημιστικα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 01, 2011, 23:33:25 μμ by jorge »
Ουδεις ασφαλεστερος εχθρος απο τον ευεργηθεντα αχαριστο,,,,,,,

Αποσυνδεδεμένος soder

• Jr. Member
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 03, 2011, 21:39:47 μμ »
εγω τωρα που θέλω να παω κουβα τον αυγουστο να παω ή οχι? κ επειδη ειμαι κοριτσακι κ θα παω κ με τον φιλο μου μήπως έχετε να γράψετε τιποτα περισσότερες πληροφορίες που θα με βοήθαγαν?

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 03, 2011, 22:31:46 μμ »
εγώ Αύγουστο είχα πάει και πέρασα μια χαρά. Απλά το καλοκαίρι γενικά είναι η εποχή με τις καταιγίδες τους και αν είσαι ιδιαίτερα άτυχη μπορεί να έχει και τυφώνες. Εμείς όταν φεύγαμε ερχόταν τυφώνας και στο τσακ την γλυτώσαμε. ( να μην χαλάσουν οι διακοπές μας).

Αν εννοείς ότι θέλεις ρομαντικές διακοπές μιας και θα είσαι με τον φίλο σου, μείνε πιο πολλές μέρες ίσως στο Βαραδέρο ( δεν έχει ιστορικό ενδιαφέρον, είναι πιο πολύ για ριλάξ, μπάνια κλπ). Αν θέλετε πιο ενδιαφέροντα μέρη τότε Αβάνα και Τρινιδάδ. Και η Σάντα Κλάρα έχει ενδιαφέρον ( είναι το μουσείο του Τσε Γκεβάρα) .

Αποσυνδεδεμένος panpan

• Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 04, 2011, 21:12:23 μμ »
εγω τωρα που θέλω να παω κουβα τον αυγουστο να παω ή οχι? κ επειδη ειμαι κοριτσακι κ θα παω κ με τον φιλο μου μήπως έχετε να γράψετε τιποτα περισσότερες πληροφορίες που θα με βοήθαγαν?
γενικα η καραιβικη τον αυγουστο ειναι επιφοβη για τυφωνες η τροπικες βροχες.
Επισης η θερμοκρασια ειναι αρκετα ψηλα.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82

Αποσυνδεδεμένος jorge

• Full Member
  • ο μαναβης οτι εχει πουλαει.
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 08, 2011, 15:04:37 μμ »
η κουβα εχει 2 εποχες,την εποχη της ξηρασιας και την εποχη των βροχων,απο μαρτιο και μετα ξεκιναει η εποχη των βροχοπτωσεων επειδη ο αερας φυσαει απο την θαλασσα προς την στερια ενω απο νοεμβριο εως μαρτιο ο αερας φυσαει απο την στερια προς την θαλασσα και ειναι η εποχη της ξηρασιας,οταν λεμε ξηρασια εννοουμε οτι βρεχει λιγο ,μια δυο φορες την εβδομαδα,οταν λεμε εποχη βροχοπτωσεων βρεχει καθα μερα.οι βροχες τα φαινομενα αυτα δηλαδη ξηρασιας και βροχης αυξανονται σταδιακα και μειωνονται σταδιακα αναλογα την εποχη.κορυφωση των βροχοπτωσεων εχουμε σεπτεμβριο και κυριως οκτωβριο .ο οκτωβριος ειναι ο ποιο επιφοβος μηνας για τυφωνες.
Ουδεις ασφαλεστερος εχθρος απο τον ευεργηθεντα αχαριστο,,,,,,,

Αποσυνδεδεμένος survivor

• Newbie
  • *
Απ: Σχολιασμός: Η μαγευτική Κούβα
« Απάντηση #15 στις: Ιούνιος 08, 2014, 23:07:48 μμ »
Mαστορα,πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου!!!
Σ'ευχαριστουμε πολυ. :clap:
αδερφε η κουβα εχει εγκληματικοτητα.στο μερος που ζω εγω εχει 2 νεκρους το μηνα απο εγκληματικες ενεργειες χωρια τα μαχαιρωματα οταν πινουνε και ξεφευγουν.εχει εγκληματικοτητα η οποια δεν αναφερεται σε κανενα δελτιο ειδησεων οπως δεν αναφερονται και οι αυτοκτονιες.
υ.γ αλλου ηθελα να παει αλλου πηγε.