Αποστολέας Θέμα: Ryanair  (Αναγνώστηκε 60635 φορές)

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 28745
 • Φύλο: Άντρας
  • facebook/dktravelchat
Απ: Ryanair
« Απάντηση #210 στις: Ιούνιος 09, 2020, 16:18:59 μμ »
Ryanair: Δυνατότητα αλλαγής πτήσης χωρίς χρέωση

Η Ryanair, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλών ναύλων στην Ευρώπη, ανακοίνωσε σήμερα (Τρίτη 9 Ιουνίου) ότι θα απαλλάξει από το τέλος αλλαγής πτήσης όλους τους πελάτες της που κάνουν κράτηση για ταξίδια τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, επιτρέποντάς τους να κάνουν κράτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές τους με σιγουριά σε περίπτωση που τα ταξιδιωτικά τους σχέδια αλλάξουν.

Η Ryanair σχεδιάζει να εκτελεί πάνω από 1.000 πτήσεις καθημερινά από την 1η Ιουλίου. Προκειμένου να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερη εμπιστοσύνη και ευελιξία, η Ryanair προσφέρει στους πελάτες την ακόλουθη επιλογή:

Από τις 10 Ιουνίου, οι πελάτες που κάνουν κράτηση για ταξίδια τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα μπορούν να μεταφέρουν τις πτήσεις τους με μηδενικό τέλος αλλαγής για να ταξιδέψουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Αυτή η αλλαγή ημερομηνίας πτήσης θα ισχύει μόνο για τη διαδρομή που έχουν ήδη κάνει κράτηση οι πελάτες και τα ταξίδια θα πρέπει να ολοκληρωθούν πριν από το τέλος του έτους 2020.

Η Διευθύντρια Marketing & Digital της Ryanair, Dara Brady, δήλωσε:

«Καθώς οι δημοφιλείς χώρες διακοπών όπως η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Ισπανία ανοίγουν για διεθνείς τουρίστες, είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τους επιβάτες στα αεροπλάνα μας από την 1η Ιουλίου, όταν η Ryanair θα εκτελεί πάνω από 1.000 καθημερινές πτήσεις σε ολόκληρο το δίκτυό μας. Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ευελιξία, χωρίς τέλος αλλαγής πτήσης εάν αλλάξουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια “.

https://www.airnews.gr/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 28745
 • Φύλο: Άντρας
  • facebook/dktravelchat
Απ: Ryanair
« Απάντηση #211 στις: Ιούλιος 02, 2020, 16:07:17 μμ »
Η Ryanair, ανακοίνωσε την επανεκκίνηση των πτήσεών της από την Αθήνα

Η Ryanair, ανακοίνωσε την επανεκκίνηση των πτήσεών της από την Αθήνα, μετά από μια περίοδο αναγκαστικής διακοπής εξαιτίας των περιορισμών του Covid-19. Στις 24 Ιουνίου η πτήση Αθήνα – Ρώμη (Ciampino) σηματοδότησε την έναρξη του θερινού προγράμματος της Ryanair για το 2020 στην Αθήνα, με το πλήρες πρόγραμμα να ισχύει από την 1η Ιουλίου, με πτήσεις προς 30 προορισμούς όπως η Μπολόνια, το Βερολίνο ή το Σαρλερουά.

Εκ μέρους της Ryanair, η Chiara Ravara δήλωσε:

«Η Ryanair είναι χαρούμενη που ανακοινώνει την επανεκκίνηση των πτήσεών της από την Αθήνα, μετά από σχεδόν 4 μήνες διακοπής. Η πτήση μας από την Αθήνα προς τη Ρώμη / Ciampino αποτέλεσε την έναρξη του θερινού προγράμματος 2020 της Ryanair για την Αθήνα, το οποίο από σήμερα προσφέρεται στο σύνολό του στη διάθεση του κοινού για κρατήσεις, συμπεριλαμβάνοντας 30 δρομολόγια προς προορισμούς αναψυχής & business σε όλη την Ευρώπη. Για να γιορτάσουμε τη νέα αρχή του θερινού μας προγράμματος από την Αθήνα, εγκαινιάσαμε πωλήσεις θέσεων από μόνο €19.99 απλή διαδρομή, για ταξίδι τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο 2020, με την κράτηση να έχει ολοκληρωθεί έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 3 Ιουλίου. Καθώς αυτές οι εντυπωσιακά χαμηλές τιμές αναμένεται να γίνουν γρήγορα ανάρπαστες, οι επιβάτες θα πρέπει να επισκεφθούν το www.ryanair.com και να μη χάσουν αυτή την ευκαιρία.»

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, δήλωσε:

«Μετά από τέσσερεις πολύ δύσκολους μήνες για όλους μας, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την επιστροφή της Ryanair στη Βάση της στην Αθήνα, η οποία συνδυάζεται με τη δυνατότητα επιλογής, για το ταξιδιωτικό κοινό, ανάμεσα σε 30 προορισμούς στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι. Ευχόμαστε πάντα ασφαλείς και γεμάτες πτήσεις στον πολύ σημαντικό αεροπορικό συνεργάτη μας και συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας από και προς την αεροπορική αγορά της Αθήνας!»

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 28745
 • Φύλο: Άντρας
  • facebook/dktravelchat
Απ: Ryanair
« Απάντηση #212 στις: Ιούλιος 08, 2020, 20:01:17 μμ »
Ryanair: επιστροφές χρημάτων μέχρι τέλος Ιουλίου

Με ανακοίνωση της η Ryanair, ενημερώνει πως μέχρι το τέλος του Ιούλη θα έχει διεκπεραιώσει το 90% των αιτημάτων για επιστροφή χρημάτων από πτήσεις που είχαν ακυρωθεί την περίοδο του lockdown. Η ιρλανδική εταιρεία που ξεκίνησε πτήσεις στη 1 Ιουλίου, ισχυρίζεται πως προσέλαβε επιπλέον προσωπικό στα κεντρικά γραφεία της στο Δουβλίνο ώστε οι διαδικασίες να προχωρήσουν ταχύτατα.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας όλα τα αιτήματα επιστροφής χρημάτων του αρτίου έχουν πλέον εκκαθαριστεί. Επίσης στο τέλος Ιουνίου, το 50% των επιστροφών μετρητών Απριλίου έχει εκκαθαριστεί. Έως τις 15 Ιουλίου, θα υποβληθεί σε επεξεργασία το υπόλοιπο επιστροφών Απριλίου. Μέχρι τα τέλη Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί επίσης επεξεργασία όλων των επιστροφών χρημάτων Μαΐου και Ιουνίου.
Αυτό αφορά και αυτούς που είχαν αποδεχθεί βάουτσερ αντί χρημάτων.

Οι επιστροφές χρημάτων αφορά κρατήσεις που έγιναν απευθείας από την Ryanair. Η Ryanair κάλεσε επίσης τους διαδικτυακούς ταξιδιωτικούς πράκτορες (OTA) να παρέχουν ακριβείς λεπτομέρειες για τις κρατήσεις τους, έτσι ώστε η Ryanair να μπορεί επίσης να επεξεργαστεί αυτές τις επιστροφές χρημάτων.

https://www.facebook.com/OmorfaTaxidia/

Συνδεδεμένος dk

 • Γενικός Συντονιστής
 • Hero Member
 • *****
 • Μηνύματα: 28745
 • Φύλο: Άντρας
  • facebook/dktravelchat
Απ: Ryanair
« Απάντηση #213 στις: Ιανουάριος 11, 2021, 14:15:19 μμ »
Ryanair: Το 92% των πτήσεων του Δεκεμβρίου έφτασε στην ώρα του

Το 92% των πτήσεων του Δεκεμβρίου έφτασε στην ώρα του, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ryanair.

Ειδικότερα, η έρευνα εμπειρίας πελατών «Βαθμολογήστε την πτήση μου» για τον Δεκέμβριο έδειξε ότι το 89% των σχεδόν 11.000 ερωτηθέντων αξιολόγησαν την πτήση τους «Εξαιρετική / Πολύ καλή / Καλή», ενώ η φιλικότητα του πληρώματος έλαβε 94%, η εξυπηρέτηση 92%, η ποικιλία φαγητών και ποτών 86% και η διαδικασία επιβίβασης 84%.

«Η Ryanair Group Airlines μετέφερε 1,9 εκατομμύρια επιβάτες τον Δεκέμβριο και είμαστε ικανοποιημένοι που το 92% των πτήσεων μας έφτασε εγκαίρως. Οι πρωτοβουλίες μας για υγιείς πτήσεις, όπως απολυμαντικά και υποχρεωτικές μάσκες έχουν τεθεί για να διασφαλίσουν ότι οι πελάτες μας αισθάνονται σίγουροι όταν πετούν μαζί μας», δήλωσε ο Dara Brady.

https://www.airnews.gr/