Αποστολέας Θέμα: Εδώ Δουβλίνο... εδώ Δουβλίνο!!  (Αναγνώστηκε 6381 φορές)

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα ταξίδια σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο!!
    • facebook/dktravelchat
Απ: Εδώ Δουβλίνο... εδώ Δουβλίνο!!
« Απάντηση #20 στις: Μάιος 13, 2010, 17:34:46 μμ »
Δημήτρη επέστρεψες; Έχεις ανεβάσει κάπου την super περιγραφή ή όχι ακόμη;

Επεστρεψα μα δεν εχω κανει τιποτα ακομη, βλεπεις το φορουμ εχει ανεβει πολυ... μαζι του και οι υποχρεωσεις μου!! :pardon:

Αποσυνδεδεμένος Kicky

• Sr. Member
  • "πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι..."
« Απάντηση #21 στις: Μάιος 14, 2010, 10:33:36 πμ »

Επεστρεψα μα δεν εχω κανει τιποτα ακομη, βλεπεις το φορουμ εχει ανεβει πολυ... μαζι του και οι υποχρεωσεις μου!! :pardon:

Ααααχ! Εδώ να δεις τι γίνεται εν όψει καλοκαιριού! Κι εγώ θέλω να βρω χρόνο να γράψω τα της Πόλης κάποια στιγμή...μέσα στο σ/κ ελπίζω!

Αποσυνδεδεμένος xrisa

• Newbie
  • *
« Απάντηση #22 στις: Μάιος 15, 2010, 23:19:43 μμ »
Να συνεχίσω τις περιπέτειες του dk από την Ελλάδα, κατ΄αρχήν να τον ευχαριστήσω και από εδώ για την υπομονή και την συμπαράσταση του στην διάρκεια του ταξιδιού μας  στο Δουβλίνο με δεδομένο ότι σε όλη την  διάρκεια του ταξιδιού με βασάνιζε μια φοβερή ημικρανία.
Στην  συνέχεια και για τις επόμενες ημέρες που τον εγκατέλειψα με την  αδελφή μου για .....επενδύσεις στα carrol's τα σκίσαμε, απολαύσαμε τον καφέ μας στο Temple Bar καθώς και το μεσημεριανό μας στο  Elephant & Castle.
Δεν παραλείψαμε να επισκεφθούμε και το εμπορικό κέντρο στο Maynooth όπου και εκεί επιδοθήκαμε στο αγαπημένο σπορ των  γυναικών βέβαια εκεί είχαμε και τον dk μαζί μας.
Πάντως ο dk είναι ακούραστος, εμένα με εξόντωσε.... :wacko: βέβαια από  τη 1:00μμ το μεσημέρι έως τις 8:00μμ ποδαρόδρομος την  πρώτη μέρα  αυτά.
Την δεύτερη  τον εγκατέλειψα όπως  έγραψα πιο πάνω, βέβαια  το  κρύο ήταν   βασανιστικό  για μένα.
Στεναχωρήθηκα που  δεν  ήρθε  η Ξένια μαζί  μας, θα περνούσαμε  ακόμα καλύτερα, ευελπιστώ  σε ένα δεύτερο ταξίδι όλοι  μαζί την  επόμενη   φορά.
Φίλε dk σε ευχαριστώ για την  υπομονή σου   μαζί μου, πέρασα υπέροχα.
Ραντεβού την   Τρίτη  25 Μαίου αυτή την  φορά  μαζί με την  Ξένια.

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #23 στις: Μάιος 15, 2010, 23:27:19 μμ »
Αυτη τη στιγμη που εγω ετοιμαζω στο Word την ιστορια του Δουβλινου για να την δημοσιευσω τις επομενες ωρες, εσυ εγραψες ενα μικρο story της περιπετειας μας.
Τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!! :laugh:

Αποσυνδεδεμένος xrisa

• Newbie
  • *
« Απάντηση #24 στις: Μάιος 15, 2010, 23:43:57 μμ »
Αυτη τη στιγμη που εγω ετοιμαζω στο Word την ιστορια του Δουβλινου για να την δημοσιευσω τις επομενες ωρες, εσυ εγραψες ενα μικρο story της περιπετειας μας.
Τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται!! :laugh:

Είδες παραπονιάρη???????? :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος evi

• Hero Member
« Απάντηση #25 στις: Μάιος 15, 2010, 23:47:33 μμ »
Δεν ηξερα ότι υπήρχε μέρος με την ονομασία Elephant and Castle και στο Δουβλίνο. Την ίδια ονομασία έχει μια περιοχή στο νότιο Λονδίνο.

Τα carrols εμείς τα επισκεπτόμαστε κάθε μέρα όσο μείναμε στο Δουβλίνο. Θυμάμαι ότι είχαμε αγοράσει κατι cds με ιρνδικές μπαλάντες.

Περιμένω να ακούσω όλο το ιστορικό της εκδρομής!

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #26 στις: Μάιος 16, 2010, 00:05:39 πμ »

Τα carrols εμείς τα επισκεπτόμαστε κάθε μέρα όσο μείναμε στο Δουβλίνο. Θυμάμαι ότι είχαμε αγοράσει κατι cds με ιρνδικές μπαλάντες.

Περιμένω να ακούσω όλο το ιστορικό της εκδρομής!

Κι εμεις τα επισκεπτομασταν!! :mocking:
Μαλιστα εδωσαν δωρο στη xrisa ενα cd σαν αυτα που λες, που με τη σειρα της το δωρησε σε μενα. :dance:
Οσο για το ιστορικο ετοιμαζεται. :bigr:

Συνδεδεμένος dk

• Γενικός Συντονιστής
  • Hero Member
    • facebook/dktravelchat
« Απάντηση #27 στις: Μάιος 17, 2010, 05:33:20 πμ »
Η ιστορια ετοιμαστηκε... βρισκεται εδω http://www.travelchat.gr/forum/index.php/topic,3669.0.html ...και με τιτλο που θα συζητηθει!!! :mocking: :laugh: